makuc
Fanka BB :)
NAT SUWACZKOWE GRATULEJSZYNY dla Piotrusia
)))
IDA kciuki za siuśki Misialinki zaciśnięte. Licze na to, że jak tylko beda wyniki to dasz znać zmartwionym ich losem mamusiom na BB
;-) co do oddelegowania Dziecia do pokoju wlasnego to braaawo
no i kolejne braaawo za to, że łózko w całości mimo iż żadze zaspokojone 
HAPPY u nas zupki i Aliicja też nie idą w parze. zastanawialam się co jej może nie pasować a tu wychodzi na to, że najzwyczajniej za rzadkie są
co do inszego jedzenia to u nas podobnie. papki zaczęły się robić beee i teraz im większe kawalki tym lepsiejsze. Nie mówiąc już o bułce z masłem. Wczoraj robiłam próbę truskawkową i z jednej strony krzywiła sie ile wlezie, wzdrygając przy tym niemiłosiernie a z drugiej paszczora po jeszcze otwierała 
DORISKU jak Ci wczorajszy dzień pod kątem zachowania J. minął? dotarło coś do niego czy eee tam? Cały czas bardzo mocno za Was kciuki trzymam.
EMIŚ: no to brawo dla mężą. Widzisz - jednak pamiętał
) a tak się martwiłaś ;-) no i gratulacje dla Franko. Dwa zęby to już nie przelewki 

Co do wykształcenia i pracy to u mnie sa to dwie różne kwestie. Germanistka pracująca na cały etat jako Pani od bankowości internetowej
Pracy w szkole językowej nie licze, bo w sumie to nie praca tylko przyjemność na kilka godzin tygodniowo... Marzy mi się natomiast połączenie obecnego zawodu z wyuczonym. Obsługa klientów niemieckojęzycznych ech... nosz chyba w 7 niebie bym była gdyby coś takiego się znalazło
no ale tymczasem to tylko moje niezaspokojone chciejstwa....
ALICJA: Słonko nie znikaj :-( a jak już znikniesz to wróć do nasz szybko i trzymaj się cieplutko. Doskonale rozumiem co czujesz. Niepewność przyszlości jest najgorsza. Obyś wszystko szybko sobie poukladala i nabrała sil do dalszej walki. Buźkam, tulam i trzymam kciuki :*******
IDA kciuki za siuśki Misialinki zaciśnięte. Licze na to, że jak tylko beda wyniki to dasz znać zmartwionym ich losem mamusiom na BB
;-) co do oddelegowania Dziecia do pokoju wlasnego to braaawo 
HAPPY u nas zupki i Aliicja też nie idą w parze. zastanawialam się co jej może nie pasować a tu wychodzi na to, że najzwyczajniej za rzadkie są
co do inszego jedzenia to u nas podobnie. papki zaczęły się robić beee i teraz im większe kawalki tym lepsiejsze. Nie mówiąc już o bułce z masłem. Wczoraj robiłam próbę truskawkową i z jednej strony krzywiła sie ile wlezie, wzdrygając przy tym niemiłosiernie a z drugiej paszczora po jeszcze otwierała 
DORISKU jak Ci wczorajszy dzień pod kątem zachowania J. minął? dotarło coś do niego czy eee tam? Cały czas bardzo mocno za Was kciuki trzymam.
EMIŚ: no to brawo dla mężą. Widzisz - jednak pamiętał

Co do wykształcenia i pracy to u mnie sa to dwie różne kwestie. Germanistka pracująca na cały etat jako Pani od bankowości internetowej
Pracy w szkole językowej nie licze, bo w sumie to nie praca tylko przyjemność na kilka godzin tygodniowo... Marzy mi się natomiast połączenie obecnego zawodu z wyuczonym. Obsługa klientów niemieckojęzycznych ech... nosz chyba w 7 niebie bym była gdyby coś takiego się znalazło
no ale tymczasem to tylko moje niezaspokojone chciejstwa....ALICJA: Słonko nie znikaj :-( a jak już znikniesz to wróć do nasz szybko i trzymaj się cieplutko. Doskonale rozumiem co czujesz. Niepewność przyszlości jest najgorsza. Obyś wszystko szybko sobie poukladala i nabrała sil do dalszej walki. Buźkam, tulam i trzymam kciuki :*******
.Np.firma Stream,gdzie moja sis po powrocie do Polski sie załapała.Nie bankowośc tylko serwis HP przez telefon
.Ale bysmy miały blisko
bardzo ciekawa Twojej osoby jestem (tak nawiasem mówiąc)