reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT SUWACZKOWE GRATULEJSZYNY dla Piotrusia:))))
IDA kciuki za siuśki Misialinki zaciśnięte. Licze na to, że jak tylko beda wyniki to dasz znać zmartwionym ich losem mamusiom na BB:confused:;-) co do oddelegowania Dziecia do pokoju wlasnego to braaawo :D no i kolejne braaawo za to, że łózko w całości mimo iż żadze zaspokojone :happy2:
HAPPY u nas zupki i Aliicja też nie idą w parze. zastanawialam się co jej może nie pasować a tu wychodzi na to, że najzwyczajniej za rzadkie są :cool2: co do inszego jedzenia to u nas podobnie. papki zaczęły się robić beee i teraz im większe kawalki tym lepsiejsze. Nie mówiąc już o bułce z masłem. Wczoraj robiłam próbę truskawkową i z jednej strony krzywiła sie ile wlezie, wzdrygając przy tym niemiłosiernie a z drugiej paszczora po jeszcze otwierała :-D
DORISKU jak Ci wczorajszy dzień pod kątem zachowania J. minął? dotarło coś do niego czy eee tam? Cały czas bardzo mocno za Was kciuki trzymam.
EMIŚ: no to brawo dla mężą. Widzisz - jednak pamiętał:)) a tak się martwiłaś ;-) no i gratulacje dla Franko. Dwa zęby to już nie przelewki :laugh2::rofl2:

Co do wykształcenia i pracy to u mnie sa to dwie różne kwestie. Germanistka pracująca na cały etat jako Pani od bankowości internetowej :happy2: Pracy w szkole językowej nie licze, bo w sumie to nie praca tylko przyjemność na kilka godzin tygodniowo... Marzy mi się natomiast połączenie obecnego zawodu z wyuczonym. Obsługa klientów niemieckojęzycznych ech... nosz chyba w 7 niebie bym była gdyby coś takiego się znalazło :nerd: no ale tymczasem to tylko moje niezaspokojone chciejstwa....

ALICJA: Słonko nie znikaj :-( a jak już znikniesz to wróć do nasz szybko i trzymaj się cieplutko. Doskonale rozumiem co czujesz. Niepewność przyszlości jest najgorsza. Obyś wszystko szybko sobie poukladala i nabrała sil do dalszej walki. Buźkam, tulam i trzymam kciuki :*******

reklama
Alicja,nie znikaj...doła rozumiem i nie musisz tu sie wysilac i starać na BB,jak nie masz siły,ale choć bądź z nami- zawsze to jakieś oderwanie od szarej rzeczywistości.Życzę,żeby wszystko szybciutko sie Wam ułożyło.:***
Makucku,to do Szczecina przeprowadzka natentychmiast- tu co rusz widzę różne oferty dla niemieckojęzycznych :tak:.Np.firma Stream,gdzie moja sis po powrocie do Polski sie załapała.Nie bankowośc tylko serwis HP przez telefon:-D,ale na początek mogłoby byc,nie?Siostra mówiła,że super atmosfera w zespole i fajne wyzwanie.Potem dostała propozycje pracy z dziecmi,więc wybrała ją,ale Stream mile wspomina.Szkoda,że z angielskim tam nie potrzebują...:(
Emiś,Amelka mnie rozproszyła i nie dopisałam,co niniejszym czynię:Gratki dla Frania za drugiego zębolka:***

Ostatnia edycja:
HAPPY gdyby nie to, że mam tak upartego męża i mieszkanie z kredytem to pewnie dawno bym się gdzieś przetegowała i swe zawodowe marzenia spełniała. a tu oooo. D. ma przejąć firmę po rodzicach, więc przeprowadzki niet :(

[edit] wspaniałomyślnie zakupiona bębenkowa zabawka gra już dobre 40min. Głowa mnie zaczyna boleć powoli. A spróbuj matka zabrać bądź wyłączyć brzdękolenie to alarm na pół osiedla automatycznie idzie :oo2:

Ostatnia edycja:
a ja z apelem:
Dziewczyny,zróbcie sie jakos na parę dni wredne,głupie i niefajne,to może sie wreszcie od BB oderwę i coś w domu zrobię!!!!

doczytałam
Makucku,mówię Ci,ja tam bym wolała Szczecin od Lublina;-).A jak do Idy bys miała blisko,o mojej skromnej osobie juz mówiłam:)

Ostatnia edycja:
HAPPY ano wiem, wiem :happy2: bosz czemu LBN tak daleko od Was się znajduje? :(
ELWIRKA witaj. napisz coś o sobie zamiast tylko nas ciągle witać wieczornie/środowo/ niedzielnie etc. :-p bardzo ciekawa Twojej osoby jestem (tak nawiasem mówiąc) :tak:
LADYGAB dobrze, że się przed porządkami w kuchni, a nie po nich obudziłaś;))))​

Ostatnia edycja:
ELWIRKA witaj. napisz coś o sobie zamiast tylko nas ciągle witać wieczornie/środowo/ niedzielnie etc. :-p bardzo ciekawa Twojej osoby jestem tak nawiasem mówiąć :tak:
[/LEFT]
no,właśnie,ja też:tak:
a teraz,skoro nikt sie nie kwapi,żeby mnie od kompa pogonić,to sama kopa w d...sko musz sobie dać ,bo COŚ wreszcie musze zrobić.:-D

reklama
makuci i happybeti troche ciezko mi sie wdrozyc w temat juz tu sie wszyscy znacie a ja nowa jestem........
to moze napisze jestem mama 8 miesiecznej oliwki ktrora urodzila sie miesiąc wcześniej i mam już za sobą pierwszą operacje.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry