Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam chwilę przerwy i postanowiłam do Was zajrzeć, bo widzę że dużo piszecie a nieobecność przez parę godzin tutaj wiąże się z dużą ilością postów do przeczytania.:-)
U nas na razie nie pada, ale pochmurno. rysia85- ja to nie wiem,ale chyba jestem niewidzialna dla Ciebie, bo już chyba drugi raz coś pisałam do Ciebie a Ty nie zauważyłaś tego. Buu.
Happy jak suszysz? Rysia a Ciebie głowa czemuż boli? z ciśnienia? chyba Ci dziś nikt nie podniósł ? Mała_mi dziś chyba dużo powstanie postów bo pogoda do kitu i trzeba w chacie siedzieć :-)
Na razie "samoistnie",czyli założyłam z powrotem to wyprane,potarłam troche suchym recznikiem,ale jak Amelka wstanie i trzeba będzie iść na spacer,to nie wiem,czy za suszarkę nie chwycę)))
Elwirka Oliwka sama śpi w łóżeczku w swoim pokoju od ukończenia 2-mca, jakiś czas temu w dzień spała w łóżeczku ale teraz nie chce więc zasypia u mnie na kanapie :-)
Dostałam się do kampanii Gerbera hurrraaaa :-) pierwszy raz dostałam się do jakiejkolwiek heh...
A ja wlasnie powysylalam wiadomosci do ludzi o organizowanym spotkaniu mam z dziecmi 18 czerwca ,ciekawe czy ktos mi odpowie.I czy ktos bedzie chetny
Akurat jesli chodzi o to to zaliuczam sie do szpiegow i mimo,ze nie znam wiekszosci osobiscie to wiem kto ma dziecko,kto jest kto i kto z kim sie zna
Zobaczymy,jak to nie wyjdzie to juz w ogole strace nadzieje na to,ze poznam tu kiedys znajomych