reklama

Październikowe Mamy 2010

No to ja chyba dzisiaj spróbuję bo u nas też idą zęby u góry i z tymi jest gorzej niż z pierwszymi i pewnie to go tak wybudza ciągle,zobaczymy czy podziała.u nas dzisiaj od 20 do 24,później 3,4,5,6 pobudka już na całego także ciężko.

reklama
Dałam radę, mgr napisana - właśnie wysłałam do Promotorki. :):):) Pewnie i tak znajdą się jeszcze jakieś poprawki ale jest już git. Ciekawe na kiedy wyznaczą mi termin.

Ewuś - jeśli nie będę miała w te dni obrony to obowiązkowo się widzimy :):):)

Gratki, monimoni! Mój Tomek licencjat to już rok pisze i końca nie widać :P
Mam nadzieję, że uda nam się spotkać. Ostatnio się widziałyśmy, jak nasze maluchy w brzuszkach były :)

Bry wieczór. Wpadam na szybciutko. Chciałam się pochwalić, mamy pierwszego zębola- wreszcie:))) Moja sis narobiła zamieszania i dzwoniła że u góry też wyszedł ale coś się jej pomyliło :)))) A tak poza tym to marze o tym żeby się wyspać i odpocząć. Marze o dniu laby, żebym nie musiała nic robić nigdze nie wychodzić- taaaa marzenia ściętej głowy- zazdroszcze wszystkim mamusiom które siedzą w domu i nie muszą biegać latać i wogóle.

frogguś, gratuluję ząbka!

Idunia, Ulisia
gratulacje suwaczkowe!

Idę Was dalej czytać. Mimo to Oli szaleje z piłką po całym pokoju, więc trudno mi się skupić.

Hej hej

Ida,Ulisia- wszystkiego,co najlepsze dla Was i Dzieciaczków.
Ja dziś od rana sprzątam,szoruje i gotuję.Nie wiem co mnie opętało,może pogoda tak na mnie wpływa bo dziś znacznie chłodniej u nas.Na spacerek się nie wybieram przynajmniej na ten moment,bo wiszą takie ciemne chmury,że aż strach wychodzić a szkoda mi wózka taszczyć kilka pięter,aby za chwilę uciekać i wracać.Więc czekam na poprawę :-)

miłego dnia:-)

Yo, yo everybody :p

Urwanie głowy mam od rana . Nawet musiałam wcześniej przyjechac do pracy , bo boss cos tam potrzebował. No ale teraz mam już trochę luzu więc nadrabiam i odpisuję.

Przede wszystkim ogromniaste gratulacje i buziaki dla naszych małych jubilatków Miszelinki i Marcelka od Idusi i Ulisi :-)

Aniawa ja to samo usłyszałam od ojca , co Ty od teściowej o tym ,ze ma prawo wypić i wyjść kiedy chce. A mój tatuś jeszcze własnie dodał ,ze jak mnie zdradzi to będzie moja wina, bo tzn. ze nie jest mu ze mną dobrze i wtedy mam zamknąć gębę i być przy nim , bo to ojciec mojego dziecka.
Cztery kierunki studiów???? Matko , to ja teraz czuję się jakbym była co najmniej niedouczona :-(
Głupio mi ,ze nie mam studiów :-( buuuu. Dobrze ,ze przynajmniej maturę mam i zawód.
Sheeney normalnie nas maltretujesz tym brakiem wyniku testu . Rysia ma rację, wyslemy Ci test dhl'em , tak będzie szybciej, bo inaczej nas poskręca. A tak w ogóle to super ,ze złapałas kontakt z nową koleżanką i masz tam z kim pogadać :-).
Cass współczuję obecnych problemów z Mjeczką. Zdrówka i przebicia się ząbków życzę. Dobrze ,ze w pracy masz tak fajnie ;-)
kania no własnie tak jak piszesz. Czasem obcy ludzie potrafią być lepszym oparciem niż własna rodzina. No i jest to takie szczere i bezinteresowne, a z realnymi 'bliskimi' wiadomo jak to nieraz wygląda. Jak mają w tym jakiś interes to by Ci do d***y bez mydła weszli, a jak interesu w tym nie ma to wsparcia z ich strony tez nie.
Monimoni no to brawo ! Szacun ,ze napisałas już tą pracę. A ból głowy to pewnie nadmiar wiedzy ;p
Rysia A Ciebie co by zmobilizowało? Bo nazywanie Cie debilem jest głupie! ;-)
natolin Pudzianek to własnie Piotruś i absolutnie nikt inny! Prawa autorskie zastrzeżone :-) A co lipcowego wyjazdu to chyba nie myslisz nas zostawiac na ten czas?????
mała_mi przesyłam pozytywne fluidki na lepszy humorek. A z tym głosem to może homeovox by pomógl, to na struny głosowe jest.trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin.
No i przeciąg zwany frogg się pojawił. Hmmmn ,a mnie to ominęło :-( buuuu. Gratki dla Fifki ząbka.
Makuc co do kupy i zapaszku to wiesz jak to mówią: Z dużej kupy mały smród :p. współczuję nalotu , może się jej jednak miotła popsuje i nie przyleci?!
Rysia co do teściowej , to rezygnacja z 'mleka z miodem i czosnkiem';-) jest teraz absurdem. Ja to bym jeszcze w dniu jej przyjazdu walnęła setke ,zeby olać jej teksty, wyluzowac się i coby jej nie przyp***ć ;p
ika cudny avatarek
emiliab mnie lekarka dała trzy specyfiki na ospę Doriana. Puder i tym smarowałam twarz (fakt jest napisane ,ze dla starszych dzieci , ale ja smarowałam 2x dziennie za przyzwoleniem lekarki) oraz spirytusowy roztwór fioletu i tym smarowałam krostki na całym ciele (dziala lepiej , bo szybciej wysusza bąbla) oraz wodny roztwór fioletu (do smarowania w jamie ustnej ) - ale to mnie ominęło , bo mu się w buzi nie zrobilo.
Idus najważniejsze ,ze wyniki perfekt :-) , a lekarka , pewnie menopauzę przechodzi :p A Tobie jeszcze szalenie upojnych , niegrzecznych , perweryjnie seksownych przezyc nocnych życzę.
dziulka no pieknie wyszkolilas mezusia. Chodzi jak w zegarku. Oddam moejgo na wychowanie ;-)
roxi boję się , ale czekam na Twoje posty ;-)
kania serce Ty moje , aż zal wielki ,ze Oliwka taka popłakana od nocy. Wygląda mi to na zęby :-( no ale współczuję ogromnie. Kawka zrobiona :-)
happy w takim razie szybkiego wyschnięcia wózkowego prania , cobyś mogła odetchnąc dziś swiezym powietrzem.
Efa no i jak dzisiaj Twoje zdrówko?
Czarodziejka ppprrrrr szalona!

a u mnie wsio ok (jak na razie) ;-)

Właśnie pada a babcia przed chwilą zabrała Oliwkę na spacer więc pewnie zaraz będą wracać :-( dzień się zaczął pod znakiem płaczącej marudki i tak pewnie będzie do zachodu słońca (którego u Nas dziś brak)...

Makuc to na 17 planuj wizytę wiesz u kogo i wiesz po co... (wiem, wiem jestem upierdliwa haha)
Renata współczuję nocki.
Sheneey to czekamy jutro na wieści :-) ja właśnie syropków nie podaję, wolę czopka włożyć na początku było ciężko ale teraz nawet czasami się nie zorientuje że już jest w środeczku.
Efa czy Olusiowi już przesżły marudki?
Elwirka to fajnie, że sama sypia sobie :-)
Ida mężowie czasami tak mają że podnoszą ciśnienie niczym, trzymam kciuki za Twoje seksulane życie :-)
CzarodziejkaM miłego sprzątania, jak masz tyle zapału to wpadnij do mnie z tą energią :-)
Doris dzięki za kawkę, mam nadzieję że postawi mnie na nogi, cieżko się pracuje po takiej nocce :-)

Ostatnia edycja:
Mamaagusi to ślicznie śpi Twoja córcia, a nie budzi się w nocy w ogóle?
czasem budzi się raz a czasem śpi cały czas z tym że daje jej jeszcze takiej śpiącej jedzenie ok 23 zanim jak pójdę spać
kania, renata współczuję tych zębów i pozostałych objawów
makuc tobie też współczuję nie śpiącego dziecia i wiadomo czego..
monimoni oby ból głowy szybko minął
beti... pranie wózka???? no coś ty. ja taka odważna nie jestem zeby ryzykować nie wyjście na spacer:-D
ida, ulisia gratulacje suwaczkowe dla maluchów!!!!
natolin zazdroszcze, że możesz sobie tak z Piotrusiem poleżeć... z moim dzieckiem to by się nie udało.
nadal mam kiepski humor, u mnie też pada więc mimo, że nie prałam wózka to i tak raczej an spacer nie pójdziemy. teraz to już chyba wszystkim dzieciom wyszły zęby poza moim... a co jak jej nie wyjdą? będę mieć bezzębne dziecko? chyba nie robi się dzieciom sztucznej szczęki? naprawdę zaczynam się już martwić

reklama
jesli chodzi o czopki to ja mam sposób na bezbolesne wkładanie , nic prostszego jak poprostu posmarowac dupeczkę oliwką. Wchodzi jak w masło :p , maluszek nawet nie wie ,ze cos mu zaaplikowałam.
Wierze kania ,ze po takiej nocy nie masz sily , chęci i energii do dzialania. Tulam:-) , ale przyznaj ,ze kawke to ja pyszną robię?! :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry