reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisko, kochanie, cuuudnie nam sie śpi...jak już zaśniemy;-):cool2::-D:-D:-D
dorisku, u nas zawsze znajdziesz wsparcie!!! my za tobą murem!!!!!!!:tak::tak::tak:
czarodziejka, no, ja pomysła mam, ale na prv ci napiszę, bo M czasem przez ramię lubi mi luknąć i będzie wtopa;-)
cass, kciuki za jutro!!!!!!!!! czekamy na relacje, nawet jednozdaniową!!!!!!!!!!!no i nie wierzyłaś a my mówiły że w pracy się ułoży:-D
sheneey, plany masz super!!!!!!!! cieszę sie razem z tobą!!!!!!!!!
moni, no to wstepne gratki:tak::tak::tak::-):-):-):cool2::cool2::cool2:
rysia, z tego co sie orientuję to loginu nie zmienisz...:-(:-(:-(nie no żartuje z tymi smutasami:-D:-D:-D:-Dprzestań, "debilu", majaczyć!!!:-D:-D:-D:-Dkiedys sie nauczy i sie napiszę, co nie?:-D:-D:-D
makuc, heh, niezły tekst małża... szlaban na oglądanie bimbałków przez 18 lat... w końcu nie jest dzidzią to po co ma sie do nich przylepiać?:-D
kania, no przeca jezdem, próbuę was szalone babska nadrobić!!!!!!!! już nie pamiętam kiedy miałam z tym taki problem:cool2::cool2::cool2:
makuc, nie no kobieto!!1 pędem po % bo majaczysz!!!!!!! ratuj sie!!!!!!!!!!! bo kurierem się do ciebie wysle i ci nachucham:-p:-D:cool2:proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 gdzie nam do starości?!?!? my iwecznie młode i piękne będziem!!!!!!! nie wierzysz to desperka zapytaj:-D:-D:-D
ja pierdziu, nie widać że jezdem>!>!>! następna doo tablicy mnie wzywa, makucku, a kto ci właśnie odpisał?:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-Dno i co? pytasz o potentegesowaną lekarkę i spać idziesz? no to nie napiszę:-p:-p:-p
Dziula, moja stopoględzenie ma juz do perfekcji opanowane:-D:-D:-Da zaopatrzenie to na ten mecz co to w nim Fr z Pl przegrywa, tak?:-pwow, szacun dla męża:tak::tak::tak::-D
roxi, aja chcę oczka przez ciebie codziennie przecierać:tak::tak::tak::-):-):-)

no to mi pojechało teraz... ale zasłużyłam... Miłku, słoneczko, ciotka isę w łasnie w dupsko z połobrotu kopła: wsiego najanajanajnajajajajajajlepszego!!!!!!!!!

a od siebie tak na szybko tylko: dopingujcie moje życie seksualne bo to lepiej niż jakaś niebieska piguła działa na mojego męża(nie żeby tej drugiej próbował:-p):-D:-D:-Dno więc spadam wiadomogdzieipoco;-):cool2::-D

editŁ
i ch.j!!! M tak mnie #¤%&/ że ni ch.ja nie "spadam wiadomogdzieipoco":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:idę N.R poczytać:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was w ten szary,bury,zimny poranek:-(:-(:-(.Zapowiadana wielka burza przeszła bokiem czy co,zostały chmurzyska i zimno...a jeszcze wczoraj wieczorem jak wywoziłam wyjca z domu,było tak cieplutko...buuuu...oddajcie mi słoneczko!!!!!

Jawiedziałamżetakbędzie....że będziecie sie ze mnie śmiały z tymi pieluchami:zawstydzona/y:;-).ale co ja poradzę,że mi jakos te dwójki pasują ,a te większe nie...Ale teraz to ja jestem w szoku,bo o ile Leane w 4 z opisów Dziulki mi pasuje,to Inkę widziałam "na żywo" i jakos w 4 nie moge sobie wyobrazić:szok::-D- ona taka drobniutka i filigranowa...Amelka do jakichs olbrzymów nie nalezy,rzeczy na 68 teraz przeważnie jej ubieram (no,wiadomo,jak to z rozmiarówką różnie bywa,bo w niektóre na 62 wchodzi,a niektóre juz na 80 nosi:dry::frown:).Ale chyba będę musiała sie przemóc i juz zostac przy tych trójkach na razie,bo przy takim moim podejściu to dziecko w dwójkach do drugiego roku życia bedzie mi latało:-D:-D:-D.

Ida,no co z tą schizofreniczna lekarzyną????No,weeee,zaczęłaś i nie powiedziałaś!!!!Czyżby to był test na czytanie ze zrozumieniem Twoich postów???? transparent.jpgŻĄDAMY CAŁEJ PRAWDY O LEKARCE!!!!!
Dobrze,że u Misi juz wszystko ok.A z tym jej spaniem...no,cóż...trzeba miec nadzieje,ze jeszcze się "nawróci" na spanie we własnym pokoiku i oby to było szybko.
Monimoni- gratki za pracę,teraz juz możesz powiedziec"ufff,najgorsze za mną":tak:
Cass,kciuki zacisniete,gratki dla Majutka za kolejnego zebolka:)
Frogg,Fifolkowi zebolka gratulujemy:tak:
Makuc,Rysia- co ja widzę???!!!:szok::no:Znowu kurewny miotły odpalają????
Cos dla Was- niezawodny środek odstraszający jamochłony(Mamaagusi,Tobie też sie przyda)

precz.jpg

Ponieważ pogoda jest jaka jest,to ja zamulona i druga kawa nie pomogła...
Ósemeczkę na suwaczku dziś mają:
Inka
Marcelek
Ida,Ulisia- wszystkiego,co najlepsze dla Was i Dzieciaczków:-):-):-):tak:

Zobacz załącznik 361706
Ulisia to juz daaaawno nas nie odwiedzała...i Elizabennett,i Kahaaa,i Kasis się ostatnio nie pokazuje....

Za oknem leje...co oznacza,że jestem skazana na cały dzień z ząbkującym ,"skaczącym",zasmarkanym wyjcem w domu...Ratunkuuuuu!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się z rana.
Chciałam naszym solenizantom złożyć gratulacje z okazji kolejnej miesięcznicy- MICHALINKA I MARCELEK !
Ida i Ulisia gratulacje!
happy nawet jakbym chciała podzielić się z Tobą słońcem, to niestety nie mam jak, bo u nas też pochmurno ale co najważniejsze chłodniej (a mnie to pasuje). Mam tylko nadzieję że moje dziecko będzie dzisiaj w lepszym nastroju niż wczoraj.
Ida- dobrze że wyniki OK. No a powiedz co ta lekarka przeskrobała? :)
natolin-nie , nie wkurza mnie,ale powiedziałam jej że Łukasz nie jest kluską i tyle. Zresztą ona chyba już nie pamięta jak jej chłopcy byli tacy jak Łukasz :)
A kiedy wybieracie się na ten urlop? Pewnie coś wspominałaś,ale ja chyba nie zakodowałam :)
rysia85 jak tam dzisiejsza mobilizacja do nauki?

To chyba tyle chciałam napisać w tej chwili.
Dodam że dzisiaj znowu wstałam bez głosu, właśnie go odzyskuję pijąc herbatę z cytryną. Dzisiaj kolejny dzień wkuwania mnie czeka, bo jutro ten cholerny egzamin. Zaczynam się już stresować.

Z pozdrowieniami dla wszystkich wspaniałych mamuś i ich jeszcze wspanialszym dzieciaczkom!! :D

Witam porannie, niewyspana i jakaś taka nieogarnięta... Oliwka miała ciężką noc, co za tym idzie że my też... zaczynam się poważnie martwić o jej stan. Obudziła się z płaczem takim jakby ją zarzynali, zanim dostała butlę to cały czas płakała, przy butli też, przy kupie też... teraz drzemkę ma ale też taką niespokojną :-(
Dzień zapowiada się bez słońca i duchoty cd...

Ida, Ulisia mega gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Pociech :-)​

Ida cieszę się, że kciuki pomogły i wyniki dobre i że w sypialni iskrzy.
Upssss - doczytałam nie iskrzy ale mam nadzieję że niebieskich piguł nie trza będzie :-)
A co z tą lekarką?
Ze spaniem nie będzie tak źle, po prostu ma pewnie teraz trudny okres i potrzebuje bliżej mamusi :-)
Ty masz problem z nadrobieniem Nas?
Apropo wysypki u Oliwki to niestety nie zeszła...
Roxannka jak to tylko jeden post dziennie, chyba oszalałaś.
Alicja gdzie Ty się podziewasz? wracaj do Nas zakopiemy dołka :-)
Makuc marsz do lekarza a BB to nie nałóg to przyjemność i na żaden odwyk wysyłać nie będziemy nikogo!!!
Dziulka córcia mówi mama z nogą w buzi? trzymaj się dziś w pracy, za to wieczór czeka Cię zasłużony odpoczynek przy meczu i browarku heh :-)
Happybeti u Nas też juz na 4 jedziemy od marca, a jak Amelka? A Ty wyspana? u Nas też pogoda do kitu... jeszcze nie leje...
Natolin Wy z Piotrusiem pewnie jeszcze śpicie, jak patrzę tak na moją teraz to też bym się chętnie do niej przytuliła i zasnęła...
Elwirka jak sytuacja z mężem? Oliwka dała pospać?
Rysia podejście do nauki takie jak wczoraj?
Cass trzymam kciuki?
Emiliab dobrze, że starszy synek dzielnie znosi to choróbsko, mam nadzieję że z Franiem będzie podobnie, podeślij do Nas ospę też bym chciała mieć ją już za sobą :-)
Mamaagusi to ślicznie śpi Twoja córcia, a nie budzi się w nocy w ogóle?
Mała_mi Ty też sie wybierz z tym gardłem do doktora, miłej i owocnej nauki, trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin :-)
Doris jak parzysz kawę dla siebie to zrób dwie, chętnie spożyję kolejną... mam nadzieję, że teraz Twoje popołudnia będą dużo przyjemniejsze i będzie Ci się chciało wracać do domku :-)
Aniawa to w tą niedzielę macie komunię? Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie perfect :-)
Sheneey zakupiłaś teścik?

Ostatnia edycja:
To ja zapraszam do lbn:
dopiero 8 a na termometrze już 25C :-p
poza tym nocka do dupy. Spałam może 3h więc idę po kawę mózg napoić i potem poogaraniam co trzeba :rofl2:

aaaa

IDUŚ, ULISIA suwaczkowe gratulacje dla Waszych Szkrabików ! :laugh2::laugh2::laugh2:
P.S IDA strzelam focha za niedokończenie opowieści o lekarce-dziwaczce i zapytuje czym Cię Twój luby tak wnerwił, że z tarabara nic nie ten teges :confused:

witam się i ja z rana. nie do końca wiem jaka pogoda u nas, bo jeszcze tak na dobre do okna nie podchodziła, a zasłonki zasłonięte, ale wnioskuję po tym co piszecie i co czuję, że u nas też dzisiaj bez rewelacji. no, ale trudno, załatwię najwyżej sprawy różne, a dokładnie zakupy kilku prezentów.
niestety wbrew temu, co podejrzewała KANIA nie śpię już, ale oczywiście leżę, tylko Pudzianek po przed chwilą zjedzonym śniadanku jakoś nie kwapi się do leżenia tylko do netbooka sięga, z czego zadowolona nie jestem :no:
a co do IDY to z tego co ja zrozumiałam KANIA to u niej właśnie wczoraj nie isrzyło
HAPPYBETTI myślisz, że będzie taka pogoda, że w ogóle nie da się wyjść? :eek: kiepsko by było.
MALA MI jadę w lipcu
IDUŚ gratki dla Was!!!

Mała Mi,Kania- dzięki:).
Ja zawsze rano jestem wyspana,nawet jak pię 4 godziny...za to później juz różnie bywa....Amelka płakała o 6,że głodna,dałam butlę,wypiła i dalej śpi...siły zbiera do dręczenia matki...bo to oznacza,że zaraz wstanie wypoczęta i pełna sił do kolejnego dnia p.t. "nic mi sie nie podoba,wymyśl cos innego"...
Makuc,ano to dzis Lbn lepszy niż Szn....:((((

a teraz to już w ogóle przez pare godzin nie wyjde,bo ,durna pała,zachciało mi sie wózek prać!!!!Tzn.te części,co da sie zdjąć i do pralki wrzucić,uświnione przez Amelkę.Co mi odbiło????!!!!!

Ostatnia edycja:
Natolin doczytałam i rzeczywiście nie iskrzy...

Happy to coś w stylu Oliwki dodam jeszcze: "zamiast pracować weź mnie na ręce bo mi się nudzi...", albo "ja chcę Twojego lapka, co byś nie mogła pracować powyłączam wszystko", lub "mama dawaj paluszki pochodzimy troszkę, rozprostujesz kości, bo Ci tyłek do fotela przyrośnie" - jakbym miała za mało ruchu przy takim żywym sreberku... A deszcz może u Was przelotny i uda Ci się wyjść z Amelką choćby na godzinkę :-)

Ostatnia edycja:
witam
Ida i Ulisia gratulacje!
kania nieodzywam sie nadal a Oli kreciła sie w nocy i obudziła sie już o 5 a teraz poszłą znowu spać amoże twoja Oliwka ma gorszy dzień moja też czasami budzi się z okropnym płaczem

Ostatnia edycja:
reklama
Kania,a ja dopisuję,bo za szybko wysłałam posta:
Aż tak Oliwka sie nie martw- ja myśle,że po prostu u Was wszystko naraz sie skumulowało- skok,zęby,trzydniówka,no i masz taki efekt.Zobaczysz,jak tylko kolejne zęby wyjdą,skok i choroba minie,to wszystko znów będzie z nią ok.Amelka tez miała trzydniówke,wysypka zeszła powoli po 3 dniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry