Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
sarisko, kochanie, cuuudnie nam sie śpi...jak już zaśniemy;-)

dorisku, u nas zawsze znajdziesz wsparcie!!! my za tobą murem!!!!!!!

czarodziejka, no, ja pomysła mam, ale na prv ci napiszę, bo M czasem przez ramię lubi mi luknąć i będzie wtopa;-)
cass, kciuki za jutro!!!!!!!!! czekamy na relacje, nawet jednozdaniową!!!!!!!!!!!no i nie wierzyłaś a my mówiły że w pracy się ułoży
sheneey, plany masz super!!!!!!!! cieszę sie razem z tobą!!!!!!!!!
moni, no to wstepne gratki

:-):-):-)

rysia, z tego co sie orientuję to loginu nie zmienisz...:-
-
-(nie no żartuje z tymi smutasami

przestań, "debilu", majaczyć!!!

kiedys sie nauczy i sie napiszę, co nie?

makuc, heh, niezły tekst małża... szlaban na oglądanie bimbałków przez 18 lat... w końcu nie jest dzidzią to po co ma sie do nich przylepiać?
kania, no przeca jezdem, próbuę was szalone babska nadrobić!!!!!!!! już nie pamiętam kiedy miałam z tym taki problem

makuc, nie no kobieto!!1 pędem po % bo majaczysz!!!!!!! ratuj sie!!!!!!!!!!! bo kurierem się do ciebie wysle i ci nachucham

proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 gdzie nam do starości?!?!? my iwecznie młode i piękne będziem!!!!!!! nie wierzysz to desperka zapytaj

ja pierdziu, nie widać że jezdem>!>!>! następna doo tablicy mnie wzywa, makucku, a kto ci właśnie odpisał?

no i co? pytasz o potentegesowaną lekarkę i spać idziesz? no to nie napiszę

Dziula, moja stopoględzenie ma juz do perfekcji opanowane

a zaopatrzenie to na ten mecz co to w nim Fr z Pl przegrywa, tak?
wow, szacun dla męża

roxi, aja chcę oczka przez ciebie codziennie przecierać

no to mi pojechało teraz... ale zasłużyłam... Miłku, słoneczko, ciotka isę w łasnie w dupsko z połobrotu kopła: wsiego najanajanajnajajajajajajlepszego!!!!!!!!!
a od siebie tak na szybko tylko: dopingujcie moje życie seksualne bo to lepiej niż jakaś niebieska piguła działa na mojego męża(nie żeby tej drugiej próbował
)

no więc spadam wiadomogdzieipoco;-)

editŁ
i ch.j!!! M tak mnie #¤%&/ że ni ch.ja nie "spadam wiadomogdzieipoco"

idę N.R poczytać

dorisku, u nas zawsze znajdziesz wsparcie!!! my za tobą murem!!!!!!!

czarodziejka, no, ja pomysła mam, ale na prv ci napiszę, bo M czasem przez ramię lubi mi luknąć i będzie wtopa;-)
cass, kciuki za jutro!!!!!!!!! czekamy na relacje, nawet jednozdaniową!!!!!!!!!!!no i nie wierzyłaś a my mówiły że w pracy się ułoży

sheneey, plany masz super!!!!!!!! cieszę sie razem z tobą!!!!!!!!!
moni, no to wstepne gratki

rysia, z tego co sie orientuję to loginu nie zmienisz...:-

przestań, "debilu", majaczyć!!!

kiedys sie nauczy i sie napiszę, co nie?

makuc, heh, niezły tekst małża... szlaban na oglądanie bimbałków przez 18 lat... w końcu nie jest dzidzią to po co ma sie do nich przylepiać?

kania, no przeca jezdem, próbuę was szalone babska nadrobić!!!!!!!! już nie pamiętam kiedy miałam z tym taki problem

makuc, nie no kobieto!!1 pędem po % bo majaczysz!!!!!!! ratuj sie!!!!!!!!!!! bo kurierem się do ciebie wysle i ci nachucham

proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 gdzie nam do starości?!?!? my iwecznie młode i piękne będziem!!!!!!! nie wierzysz to desperka zapytaj

ja pierdziu, nie widać że jezdem>!>!>! następna doo tablicy mnie wzywa, makucku, a kto ci właśnie odpisał?

no i co? pytasz o potentegesowaną lekarkę i spać idziesz? no to nie napiszę

Dziula, moja stopoględzenie ma juz do perfekcji opanowane

a zaopatrzenie to na ten mecz co to w nim Fr z Pl przegrywa, tak?
wow, szacun dla męża

roxi, aja chcę oczka przez ciebie codziennie przecierać

:-):-):-)no to mi pojechało teraz... ale zasłużyłam... Miłku, słoneczko, ciotka isę w łasnie w dupsko z połobrotu kopła: wsiego najanajanajnajajajajajajlepszego!!!!!!!!!
a od siebie tak na szybko tylko: dopingujcie moje życie seksualne bo to lepiej niż jakaś niebieska piguła działa na mojego męża(nie żeby tej drugiej próbował
)

no więc spadam wiadomogdzieipoco;-)

editŁ
i ch.j!!! M tak mnie #¤%&/ że ni ch.ja nie "spadam wiadomogdzieipoco"

idę N.R poczytać
Ostatnia edycja:
;-).ale co ja poradzę,że mi jakos te dwójki pasują ,a te większe nie...Ale teraz to ja jestem w szoku,bo o ile Leane w 4 z opisów Dziulki mi pasuje,to Inkę widziałam "na żywo" i jakos w 4 nie moge sobie wyobrazić
).Ale chyba będę musiała sie przemóc i juz zostac przy tych trójkach na razie,bo przy takim moim podejściu to dziecko w dwójkach do drugiego roku życia bedzie mi latało
Znowu kurewny miotły odpalają????

kiepsko by było.