beti,
makuc, natuś, emiś,
kania,
czarodziejka, dziękujemy za kciukasy - podziałały:-):-):-)
emiś, wiec jednak mąż stanął na oczekiwanej wysokości zadania
Alka, w mordę jeża!!! aż tak źle, ze nas tu zostawiasz??? marudź nam kobieto do znudzenia! i to twojego bo my wytrzymałe i damy radę

nie podoba mi się ze sama ze swoim dołkiem chcesz zostać

wiem, ze czasem są takie chwile kiedy człowiek ma dość wszystkiego... oj, no nie wiem co mam pisać... czy że foch będzie jak się "w sobie zamkniesz", czy "wróć jak będziesz w stanie"... to drugie mi się bardzo nie podoba, choć sama nieraz korzystałam z pierwszego...

wiec ok: przytulam baaaaaaaaaardzoooooo mocnooooooo i trzymam kciuki za optymistyczne postępy w realizowaniu marzenia o własnym gnieździe

:**************
makuc, no oddelegowanie sie powiodło, ale nagle po 3 nocach spania w swoim pokoju od wczoraj jest sajgon i przeraźliwy ryk przed położeniem spać... ewidentnie lęk separacyjny bo W KOŃCU:
MAMUSIA JEST THE BEST

Ale z uśpieniem masakra... nieważnejak, nieważne gdzie, usypianie jest beeeeee

co do bębenka - ty sie ciesz kobieto że istnieje w tej czasoprzestrzeni taka rzecz, która potrafi dziecię wyłączyć na jakiś czas - u nas NIC nie działa

doczytałam ze twoja ma łóżko z mamowym materacem

a moja ostatnio najlepiej spi w leżaczku FP i to tym mniejszym do 9kg!!!!!!!!!!1 a jak niedługo śmignie nam ta magiczna cyfra na wadze to co będzie??????? ten większy leżak tylko do karmienia się wg niej nadaje...
wykształcenie na taśmie... więc jam anglistka, w przesżłosci pracująca w zawodzie, marząca coby już never do niego wracać, myśląca intensywnie nad przebranżowieniem

speszyl for ju:
Zobacz załącznik 361644
aniawa, jak to dałaś flache i poszłaś spać do innego pokoju?! a Wojtek w tym czasie co??? nie że jakieś potępienie brońboziu, z czystej ciekawosci, bo ja mam sama taką ochotę coraz częściej... zabunkrować sie w łazience, mp3 w uszy na maxa a młoda niech koncertuje sąsiadom

widzę że nie nieżle się ustawiłaś, jeśli chodzi o teściów

szacun

:-):-):-)
beti, łejdaminyt!!!!!!!!!!!jak 2 używacie????!!!!!!!!!!????????? nie wierzę!!!!!!! my na 4 lecimy już ze dwa tyg jak nie dłuzej!!!!!!!!!!!!

biję się w obwisłe bimbały:
spóźnione ale szczere gratki dla Franulinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i dzisiejsze dla Piotrusia:-):-):-)
Kania, a byłyscie u lekarza dzisiaj? jeśli pisałaś na innym wątku to pewnie nie doczytam... o, już doczytałam:-)to kciuki żeby wysypka zlazła

Misiaczek mój tez spożywania odmawia

dawaj adres to ci truskawy z ogródka podeślę:-):-):-)
dorisku, u mnie ze studiami podobnie...kasa raz, a dzieć dwa - jak to mama ma poświęcać nie mnie? nie da rady

a marzy się przebranżowienie...co do "mamowania" to ja usłyszałam juz dwa razy "memme" z wyciągniętymi łapkami w moja stronę - zaliczyć?

a dzisiejsza wizyta... nie chcę sobie psuć krwi na noc bo ta lekarka to po prostu bezczelna zołza z rozdwojeniem jaźni

... najważniejsze że wyniki superowo:-)
Elwirka, usunięty jajnik?!?!?!? masakra... biedactwo kochane...
Dziula, a ryb te samoloty wam nie płoszą?eee, co ja pitolę, pewnie rybki przyzwyczajone

;-)
mamaagusi, oby jutro zaświeciło ci piękne słoneczko:-)

:-)I NIE CZEPIASZ SIĘ MĘŻA BEZ POWODU!!! oprd z góry na dół i tyle!!!!!!
sposoby pozbycia sie odoru - OPATENTNĄĆ!!!!!!!!

ja pierdziu, no nie nadrobię was !!!!!!!!!!
jak dam rade to będzie cd