Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zasypia zazwyczaj 18-20 i budzi się 6-7Rysia zatem do despera melisę sobie zaparz i tak pij przez dwa tygodnie, jak teściowa zrobi nalot to ją zlej jak to się mówi "ciepłym porannym moczem" :-)
Mamaagusi Twoja córa tak wcześnie zasypia? a do której śpi? smacznego !!!
no właśnie byłam pewna, że ma focha na conajmniej czas dłuższy a tu ZONKmakuc współczuję nalotu teściowej. Po ostatniej wizycie jeszcze się nie zraziła? ;D
przyjedzie znowu Alutkę "oswajać". Na samą myśl mnie mdli.dobry pretekst nie jest zły ;-) a wógole to wiesz - dobry pomysł mi podsunęłaś właśnie. Teściowa przyjdzie a ja do lekarza sie udam i jej oglądać nie będe musiałaMakuc współczuję nalotu teściowej, jakieś proszki uspokajające weź albo co? hmmm zacznij od dziś meliskę pić i do lekarza się w końcu wybierz po skierowanie na badania i to już jutro bo dziś już za późno. Próbowałam Cię jakoś zmobilizować ale bezskutecznie, z tego mojego ględzolenia znikłaś niby pod pretekstem pobudki niuni ;-)
tylko kto Młodą od jej niecnych zamiarów poratuje 

źle to na pewno nie będzie. Będzie tragiczniemakuc może nie będzie tak żle...............
ja juz tam swoje wiem i tego jamochłona nic na dobra drogę nie sprowadzi. Pozostaje tylko mieć nadzieje, że tym razem albo strzeli focha na dłużej albo przynamniej obedzie się bez placzu i pretensji, że jej do Alicji nie dopuszczamy 
o to, to ten blysk w oku jest bez kitu bezcennyMakucku wspólczuje nalotu teściowej...moja kurewna ma podobnież przylecieć na swej zacnej miotle dopiero za dwa tygodnie a ja już z tego powodu nie mogę spać po nocach bo wciąż przed oczami mam kurewne i jej radość w oczach że mnie wykańcza psychicznie...nosz to BEZCENNE![]()