reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja tylko na chwilkę.
frogg gratuluję ząbka:-)

kroma ja jestem po specjalności bankowość. A co chciałabym robić? Jeszcze sama dokladnie nie wiem:sorry2:.

natolin ładna waga Pudzianka:tak:. Dla mnie Pudzianek to zdecydowanie nazwa własna przeznaczona dla Twojego Piotrusia
:tak:
makuc oby nalot trwał krótko...
Elwirka ojjj to Oliwka miała przeboje od urodzenia. Oby na tym się skończyło. Tulaski

mamaagusi oby nieporozumienia się wyjaśniły. A tak a'propo's to Franek zasypia i budzi się w podobnych porach,chociaż ostatnio pobudka jest o 5.30:szok:.

Kuba bardzo dobrze znosi ospę. Nie wysypalo go bardzo(E-lona czytałam twoje pytanie:tak:). Mam nadzieję,że przy Franku będzie podobnie. I tu pytanie do doris: Czy ty Doriana smarowalaś też pudrodermem,czy czymś innym. Bo na tym preparacie jest napisane,że od 2 roku życia,więc nie wiem... Chcę mieć już coś w pogotowiu...

Dzisiaj z wami nie posiedzę. Idę pooglądać tv z mężem;-).
Dobrej nocy

reklama
EMIŚ prześlij pocztą trochę ospowego wąglika plisss :))))
ELWIRKA chłopem sie nie przejmuj, bo to TYLKO facet i jakby sie człowiek nie starał to zachowania i myślenia złożonego to on z siebie nie wykrzesa raczej ;-)

i nie mówcie, że sama na posterunku zostanę? Gdzie IDEK WIECZORNY? i ciekawe do której DZIULENCJA pracuje i czy jeszcze na BB wlizie :confused: no i ROXI z ciągiem dalszym ciągu dalszego też by zawitac jeszcze mogła. O!

Ostatnia edycja:
i nie mówcie, że sama na posterunku zostanę? Gdzie IDEK WIECZORNY? i ciekawe do której DZIULENCJA pracuje i czy jeszcze na BB wlizie :confused: no i ROXI z ciągiem dalszym ciągu dalszego też by zawitac jeszcze mogła. O!
kochana ja jeszcze jestem,ale cosik pisać mi się nie chce...żebyś nie została na posterunki bb sama to potowarzysze Ci przynajmniej duchowo;-):tak:

EMIŚ prześlij pocztą trochę ospowego wąglika plisss :))))
ELWIRKA chłopem sie nie przejmuj, bo to TYLKO facet i jakby sie człowiek nie starał to zachowania i myślenia złożonego to on z siebie nie wykrzesa raczej ;-)

wywolalas mnie wiec zem jezd:)))

pracowalam do 20h wyszlysmy o 20.10 i do tego droga. po powrocie rzucilam sie na zarcie jak lew i wykapalam coby muchy nie lataly za mna:p

moje zdolne dziecko dzisiaj przemawialo do mnie (rano zapomnialam napisac) z noga w gebuli:)))))) komedia.

dzisiaj jadla wolowinke z marchewka i groszkiem tez malusie kawaleczki i dala rade:)

w robocie dzis do pozna a jutro na 9h. padne na ryj. do tego zakupy zrobie po pracy od razu i zaopatrzenia na jutrzejszy mecz:))

ELWIRKA super:)
kurcze stwierdzam, że przeginam z BB ostatnio. Rano kawa+BB, Alicjusz śpi ja na BB, wieczorem ciastka+BB. może jakiś odwyk by się przydał ;-):confused::rofl2::rolleyes2:

DZIULKA oł jeeee:)))) A mecz z PL rozumiem? i jako patriotka naszym kibicować będziesz? :-p
RYSIA Ciebie nie wywoływałam do tablicy, bo wiem, że zapracowanaś a tu oooo taki suprajs miły :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry