emiliab
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilkę.
frogg gratuluję ząbka:-)
kroma ja jestem po specjalności bankowość. A co chciałabym robić? Jeszcze sama dokladnie nie wiem
.
natolin ładna waga Pudzianka
. Dla mnie Pudzianek to zdecydowanie nazwa własna przeznaczona dla Twojego Piotrusia

makuc oby nalot trwał krótko...
Elwirka ojjj to Oliwka miała przeboje od urodzenia. Oby na tym się skończyło. Tulaski
mamaagusi oby nieporozumienia się wyjaśniły. A tak a'propo's to Franek zasypia i budzi się w podobnych porach,chociaż ostatnio pobudka jest o 5.30
.
Kuba bardzo dobrze znosi ospę. Nie wysypalo go bardzo(E-lona czytałam twoje pytanie
). Mam nadzieję,że przy Franku będzie podobnie. I tu pytanie do doris: Czy ty Doriana smarowalaś też pudrodermem,czy czymś innym. Bo na tym preparacie jest napisane,że od 2 roku życia,więc nie wiem... Chcę mieć już coś w pogotowiu...
Dzisiaj z wami nie posiedzę. Idę pooglądać tv z mężem;-).
Dobrej nocy
frogg gratuluję ząbka:-)
kroma ja jestem po specjalności bankowość. A co chciałabym robić? Jeszcze sama dokladnie nie wiem
.natolin ładna waga Pudzianka
. Dla mnie Pudzianek to zdecydowanie nazwa własna przeznaczona dla Twojego Piotrusia
makuc oby nalot trwał krótko...
Elwirka ojjj to Oliwka miała przeboje od urodzenia. Oby na tym się skończyło. Tulaski
mamaagusi oby nieporozumienia się wyjaśniły. A tak a'propo's to Franek zasypia i budzi się w podobnych porach,chociaż ostatnio pobudka jest o 5.30
. Kuba bardzo dobrze znosi ospę. Nie wysypalo go bardzo(E-lona czytałam twoje pytanie
). Mam nadzieję,że przy Franku będzie podobnie. I tu pytanie do doris: Czy ty Doriana smarowalaś też pudrodermem,czy czymś innym. Bo na tym preparacie jest napisane,że od 2 roku życia,więc nie wiem... Chcę mieć już coś w pogotowiu...Dzisiaj z wami nie posiedzę. Idę pooglądać tv z mężem;-).
Dobrej nocy
no i ROXI z ciągiem dalszym ciągu dalszego też by zawitac jeszcze mogła. O!