reklama

Październikowe Mamy 2010

Oliwia na spacerze, więc mam chwilkę dla siebie i oczywiście zamiast leżeć do góry brzuchem to ja na BB :-)

Mamaagusi jak mąż nie potrafi mamie powiedzieć, żeby się nie wtrącała w wasze życie to widocznie mu to pasuje, nawet ze względu na Ciebie powinien zwrócić jej delikatnie uwagę... jak On tego nie zrobi, to Ty to zrób.
Doris kochana, masz w Nas oparcie :-) czasami tak jest że najbliższa rodzina potrafi wbić nóż prosto w serce, a ludzie obcy potrafią dla kogoś tak wiele uczynić zupełnie bezinteresownie :-)
Aniawa hmmm kupki wczoraj były takie wodniste, od dziś znacznie lepsze więc mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej :-) Dziwne ma podejście Twoja ex teściowa no ale cóż są ludzie i taborety :-) gdyby moja mi tak powiedziała to od razu bym jej wyjechała... "jak chce sobie chodzić na k... to nie trza było się żenić".
CzarodziejkaM bardzo ładnie Krzyś waży :-) a ja zamierzam kupić mojemu koszulkę z nadrukiem i kubek :-) KOSZULKI__TWÓJ NADRUK___DZIEŃ OJCA___200 WZORÓW L (1635201350) - Aukcje internetowe Allegro
Natolin to ładnie Piotruś zjada i waga piękna :-)
Monimoni moja mgr też powstawała w nocnych godzinach a rano na 7.30 szło się do pracy, po pracy drzemka z godzinkę i od 18 się pisało :-) tak więc dasz radę Kobietko, trzymamy kciuki !!!
Happy jak to przegapiłaś, tak się rozpisałaś że zapomniałaś ile masz :-) oj do 2000 to mi jeszcze daleko heh
Sheneey ale Nas katujesz tą niewiedzą heh :-)
Elwirka to cały czas pod górkę masz :-( trzymaj się Kobietko i nie łam się, zawsze możesz do Nas napisać, zawsze ktoś jest, napisze, doradzi :-)
Cass to jak Ty kobieto funkcjonujesz jak nie śpisz? Fajnie że w pracy sie poukładało :-) widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują. Apropo zębów, to będziesz miała już z głowy 4, gratulujemy i życzymy zdrówka Majusi :-)
Sarisa płodne i tak i inaczej heh :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dałam radę, mgr napisana - właśnie wysłałam do Promotorki. :):):) Pewnie i tak znajdą się jeszcze jakieś poprawki ale jest już git. Ciekawe na kiedy wyznaczą mi termin.

Ewuś - jeśli nie będę miała w te dni obrony to obowiązkowo się widzimy :):):)

Gratuluję Monimoni, poprawki to już pikuś :-) na jaki temat pisałaś?

Zmykam się umyć, póki mam jeszcze siłę... dziś mnie ogarniają słabości :-(

Ostatnia edycja:
Monimoni zazdraszczam tej mobilizacji i tego że skończyłaś pisać prace mgr:tak:
a ja miałam napisać do promotorki na piątek chociaż dwa rozdziały a nie zrobiłam nic,nie nauczyłam się też na żaden egzamin...jedym słowem na forum pisze z Wami "debil" i jeśli tylko któraś powie mi jak zmienić login to na owego debila się zmienie:wściekła/y::szok:

DORIS no ja mam nadzieję, że Piotruś będzie zawsze tutaj Pudziankiem, dlatego jak w słowniku BB pojawiło się słowo "Pudzian" to trochę mnie zdziwiło, bo to przecież jakby nasza nazwa własna :-)
HAPPYBETTI a wyobraź sobie, że Pudzianek to w ogóle nie zwraca uwagi na to, że ma kupę...
ANIAWA po prostu padłam po tym co przeczytałam co Twoja była teściowa mówiła!!!
RYSIA ja mam natomiast nie po drodze zupełnie z żadnym sprzątaniem.
CZARODZIEJKAM a jak u Was z siatką centylową?
ELWIRKA współczuję przejść ze szpitalami ;-/
CASS zdróweczka dla córci! dobrze, że zmiana w pracy okazała się korzystna
SHEENEY no to super, życzę, żeby to była znajomość na dłużej
MONIMONI gratki!!!

Natolin ciągle oscyluje kolo 25 centyla.

monimoni to super,że już skończyłaś :-)

Rysia weź bo cię palnę normalnie za takie gadanie.A do Kielc nie mam daleko :-):-D

Ostatnia edycja:
Jak tu nie wyrwać dzieciom kompa z bajkami skoro PIOTRUŚ MA DZISIAJ 8!!!!!!! :-) Natolin, wycałuj Pudzianka od forumowej Cioci!

Nie nadrobię coście tam pisały bo dzieci wyją, ale dziekuję za gratulacje i za głosiki - MIAŁYŚCIE W WIĘKSZOŚCI RACJĘ :-) Dzidzia już słucha forumowych cioci i ma (na 80%) sugerowaną płeć hehe :-) Widzę tylko ze Sariska ma tyle wiary co mój M. który twierdzi, że póki się dziecko nie urodzi to nic nigdy nie wiadomo w 100%. Sarisko, mój M. chyba Cię lubi :))))))))))

EDIT:
Czarodziejko kochana, brzuszka nie mam i M. znowu mi dogryza że ja chyba w urojonej ciaży jestem... Ale jak pytałam to lekarz mówi ze taka moja uroda, i ze skoro dziecko ma wprost co do dnia idealne wymiary, to nie ma się co przejmować.

Dawidowe - woooow, gratulacje! Wspaniale że Laura znalazła się na liście żłobkowej! Najstarsza (3 letnia) córcia mojej siostry też właśnie od września dostała się, ale do przedszkola. I wiem co to za radość :-) Super! I życzę więcej wolnego czasu (oczywiście interesownie, bo po to żebyś tu do nas częściej zaglądała, hehe ;-))

I jak tam Sheneey? Są dwie kreseczki...?

Ostatnia edycja:
reklama
aniawa- no i masz rację, że koniec z nauką, kiedyś trzeba dać sobie luz. dobrze, że cię kierowali z firmy, ja sam siebie kieruję, bo mam nadzieję, że znajdę jakąś pracę, też bym chciała, żeby pracodawca mnie skierował.
elwira- to faktycznie mała taka kruszynka i takie już problemy miała, dobrze, że zauważyli w porę, nie każdy ma takie szczęście. Mała niech łobuzuje i zdrowa będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry