reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin waga Piotrusia jak dla mnie jest imponująca!!!!!!!!

Doris oj nieciekawe jest to co piszesz o własnym ojcu i teściowej :-( Co do bronienia, to moja ex teściowa była jeszcze lepsza. Gdy się skarżyłam na byłego męża, jej synusia, że się szlaja, to usłyszałam, że chłop musi sobie czasem wypić i pójść na k…. Wg niej takie zachowania są całkiem normalne i czego ja się czepiam :wściekła/y:

Czarodziejka ostatnio dopiero odkryłam, że przecież wkrótce dzień ojca. Ja nic nie dostałam na dzień matki, ale myślę że jednak kupię małżowi jakiś drobiazg. Poza tym moja córka obdaruje go stosem laurek (uwielbia je tworzyć) :-)

Kroma ja zakończyłam edukację na mgr i więcej tytułów nie zamierzam zdobywać. Podyplomówek też mi wystarczy- jak dobrze policzyć, to mam ukończone 4 kierunki studiów. Nie wiem czy dyra kiedyś nie zechce jeszcze gdzieś mnie wysłać, ale na razie dość tego dobrego :tak:

Mamaagusi masz rację mając pretensje do męża, ale też spójrz na to z innej strony- mimo wszystko on jej nie słucha. Może nic nie powie, ale przynajmniej nie robi co mamusia każe a mogłoby być inaczej :tak:

reklama
Ale zescie naprodukowaly:szok:

Emiliab fajnie,ze maz pamietal,Moze piwo i kwiaty to nic wielkiego ale wazne ,ze fajnie wieczor spedziliscie ,no i gratulujemy Frankowi zeba

Alicja oby Ci szybko przeszlo i wracja do nas jak sobie wszystko przemyslisz,poukladasz

Aniawa ja prawie codziennie mam w nocy ,ze przestaje rejestrowac co sie dzieje,tzn jak wstaje to wiem ale rano nie pamietam ile razy i o ktorej godzinie to bylo:-D

Efa 3,5 kg to faktycznie niezle mialas rzyganko:szok:co to za wirus ?!

Dorisku moj maly raz pil ze slomki i zdziwiona bylam,ze mu sie udalo ale to raczej przypadkowe bylo

Dziewczynki kochane wy moje kochane jeszcze nie zrobilam testu.Mysle,ze okresu juz nie dostane ale jakos nie po drodze mi do apteki.Jak bedziemy jechac na jakies zakupy to zaopatrze sie w test i jak tylko zrobie od razu Was poinformuje.:):)

Musze isc bo maly sie obudzil,dokoncze czytac pozniej

sheeney podaj adres to ja Ci poleconym piorytem wyślę test bo Tobie do sklepu nie po drodze a nas tu wszystkie zżera ciekawość;-):tak::-D

a jeśli jestem już przy słowie "nie po drodze" to ja mam tak z notakami na uczelnie,książkami i innymi tym podobnymi rzeczami potrzebnymi na ten zjazd!!!jakoś w ogóle nie mogę do nich dotrzeć choć na chwilę:wściekła/y::wściekła/y:

czarodziejkaM- jak na swój wzrost to dla mnie on waży prawidłowo, mój jest o mc młodszy, ale jest dłuższy o jakieś 5 cm, a wagowo to może z 1kg jest różnicy, powiem, że go nie ważyłam, ale z mc temu miał 8,5 kg. Teraz może mieć z 9 kg, podejrzewam, że nie ma więcej. Jak na to, że twój miał wagę wyjściową poniżej 3 kg to szybko nadrobił, mój miał 3700.

A z tym dniem to nie wiem, ja dostałam słodkości, więc też mu damy i może córka jakieś bazgroły mu zrobi. Arek się dołączy i łapkę odciśnie :)

czarodziejkaM tak 25 no staram sie ale wy juz sie znacie i jest ciezko nowej ale prubuje ;-)
aniawa miedzy czasie rota wirus czyli miesiac w szpitalu a pozniej jeszcze raz zapalenie płuc i oskrzeli i dwa tyg w szpitalu ale już powszystkim mam wstret do szpitala.....teraz została skaza białkowa iazs ale to juz nic strasznego........

Maja znów ma katar i w poniedziałek miała gorączke a na badania miała być zdrowa... dzwoniłam do kliniki, kazali p[rzyjechać z nadzieją że wyniki nie będę zafałszowane... więc jutro rano startujemy.

Ja padam ze zmęczenia, nie sypiam prawie wcale, Majka wciąż marudzi chyba zęby, bo jedna górna jedynka już się przebiła a druga próbuje i chyba do tego dwie dwójki na dole idą... jak to możliwe że wszystko na raz??????

Ale za to w pracy super, śmigam już wszystko sama, jest dość ciekawie, dużo nowych osób no i podwyżka mała się trafiła :D czas leci błyskawicznie bo dużo roboty mam i póki co nie zanosi się na mniej... brak mi was, może w weekend choć trochę nadrobię. A w sobotę niania przychodzi wieczorkiem :D

Buziaki dla was :*

Mamaagusi masz rację mając pretensje do męża, ale też spójrz na to z innej strony- mimo wszystko on jej nie słucha. Może nic nie powie, ale przynajmniej nie robi co mamusia każe a mogłoby być inaczej :tak:
no i to mnie tylko pociesza... że przynajmniej nie ulega.

cass zdrówka dla Majeczki
elwirka to wychorowała się ta twoja oliwka. oby już to się nie powtarzało.
czarodziejka.... ja nie będę znów pisać o wadze Agi:-) wiesz napewno jak jest także nie masz się czym martwić. ciesz się że lżej dla Twojego kręgosłupa:-) no i też bierz pod uwagę wzrost niższe dziecko prawidłowo będzie lżejsze. to tak jak u dorosłych.

my po spacerku, teraz będę musiała małą terrorystkę wziąć na kolana bo się już buntuje. nawet obiadu jeszcze dziś nie jadłam.

reklama
Teraz doczytalam
Natolin gratulacje z okazji przekroczenia magicznej 10:-):-p i z okazji 8 tez:)

Mamaagusi no ja sie nie dziwie,ze sie wkurzasz.Ja tez bym nie pozwolila,zeby mi sie ktos wtracal:no: nawet nie wyobrazam sobie takiej sytuacji

My dzis bardzo milo spedzilismy dzien.Spotkalam sie dzis z bardzo fajna osoba.Znalam ja z widzenia,kiedys sie poznalysmy u lekarza,ona ma Magdalenke ,ktora w lipcu skonczy roczek i jakis czas temu napisalam do niej maila,ze chcialabym zorganizowac spotkanie mam z dziecmi.I tak sie zgadalysmy,popisalysmy troche i dzisiaj sie spotkalysmy.I okazala sie bardzo fajna,normalna dziewczyna:-):-):-).I organizujemy spotkanie w wiekszym gronie mam 18czerwca.Jest tu nas kilka z dziecmi z 2010 roku i fajnie bedzie sie spotkac,pogadac,wymienic doswiadzceniami jak to jest wychowywac dzieci w Norwegii..itd. I umowilysmy sie na kawke w przyszlym tyg
Nawet nie wiecie jak sie ciesze bo moze w koncu cos sie ruszy i poznamy normalnych ludzi.I bede miala kolezanke:):)

Sariska kochana nie uwierzysz ale ja naprawde nie mam jeszcze zdjecia w "nowej fryzurze".Ze wyglada jak wyglada to nosze tylko spiete wiec nawet nie bylo by nic widac

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry