Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i to wtrącanie sie w moje sposoby wychowania Młodej. Oooo własnie dostalam smsa że nalot na 17 jest zaplanowany. Mdli mnie aaaaa....całej prawdy to ja nie znam...podejrzewam rozdwojenie jaźni;-)i żaden test, bo podpowiedziów zero byłoIda,no co z tą schizofreniczna lekarzyną????No,weeee,zaczęłaś i nie powiedziałaś!!!!Czyżby to był test na czytanie ze zrozumieniem Twoich postów????Zobacz załącznik 361687ŻĄDAMY CAŁEJ PRAWDY O LEKARCE!!!!!
Za oknem leje...co oznacza,że jestem skazana na cały dzień z ząbkującym ,"skaczącym",zasmarkanym wyjcem w domu...Ratunkuuuuu!!!![/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

focha na mnie?!?!?! teraz to ja strzelam fochaP.S IDA strzelam focha za niedokończenie opowieści o lekarce-dziwaczce i zapytuje czym Cię Twój luby tak wnerwił, że z tarabara nic nie ten teges![]()

a znasz powiedzenie: ndgorliwość gorsza od faszyzmu? no to teraz masz na karku małą Hitlerkę za toa teraz to już w ogóle przez pare godzin nie wyjde,bo ,durna pała,zachciało mi sie wózek prać!!!!Tzn.te części,co da sie zdjąć i do pralki wrzucić,uświnione przez Amelkę.Co mi odbiło????!!!!!

:-
. Takze jeszcze sie ludze,ze moze heheheheeh

.Poza tym w wózku jest spokój,chodzi o to,żeby wyjść z domu.A przy tych temperaturach,jakie były ostatnio,to myślę,że tak "przywiązanej" do mnie mogłoby jej byc za goraco.Zresztą,słysze,że pralka juz stanęła,to ide sprawdzić,co i jak

Kania,ale co rozumiesz jako biegunka?U niej to trwało około tygodnia,kilka kup dziennie,troszkę rzadsze,ale nie wodniste
A ten płacz to nie od ząbków?u nas tak było przy pierwszych...teraz chyba górne ida,bo ślini sie jak buldog znowu no i płacz "bez powodu".Na noc daje "Ibum" dla dzieci,to śpi.