reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc może skokiem? a zęby może wyjdą bez większych dramatów :-) trzymam za to kciuki.
Monimoni współczuję bólu głowy, czyżbyś wczorajszy fakt oddania pracy oblewała?
Happy w chuście to Amelka będzie spokojniejsza :-)

reklama
ok koniec tego dobrego. czas sie zebrać i na spacerek wybyć, bo wieczorna wizyta teściowej nasze popołudniowe rytuały psuje zdeka :eek:

Najlepsze jest to, że takim niby mimo-chodem zapytalam rano D. czy istieje jakas minimalna szansa, ze dzisiejszy dzień obędzie się bez wizyt a ten do mnie "aż tak bardzo mojej mamy nie lubisz?" to mu powiedziałam, że irytuje mnie jej podejście do Alicji i o ile swojej rodzicielce uwagę zwróce i jest spokój tak tej można cos sto razy mówić a dalej to samo robi :confused2: no i to wtrącanie sie w moje sposoby wychowania Młodej. Oooo własnie dostalam smsa że nalot na 17 jest zaplanowany. Mdli mnie aaaaa....

Ida,no co z tą schizofreniczna lekarzyną????No,weeee,zaczęłaś i nie powiedziałaś!!!!Czyżby to był test na czytanie ze zrozumieniem Twoich postów????Zobacz załącznik 361687ŻĄDAMY CAŁEJ PRAWDY O LEKARCE!!!!!
Za oknem leje...co oznacza,że jestem skazana na cały dzień z ząbkującym ,"skaczącym",zasmarkanym wyjcem w domu...Ratunkuuuuu!!!![/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
całej prawdy to ja nie znam...podejrzewam rozdwojenie jaźni;-)i żaden test, bo podpowiedziów zero było:-D
to dawaj do mnie na Kostrzyńską, bedziemy wyć we czwórkę:rofl2:
P.S IDA strzelam focha za niedokończenie opowieści o lekarce-dziwaczce i zapytuje czym Cię Twój luby tak wnerwił, że z tarabara nic nie ten teges :confused:
focha na mnie?!?!?! teraz to ja strzelam focha:dry:
dobra, już. poszedł sobie:laugh2:
o wraczce-dziwaczce może lejter aligejter, a małż niby niczym a tak mi ciśnienie podniósł że :wściekła/y:

a teraz to już w ogóle przez pare godzin nie wyjde,bo ,durna pała,zachciało mi sie wózek prać!!!!Tzn.te części,co da sie zdjąć i do pralki wrzucić,uświnione przez Amelkę.Co mi odbiło????!!!!!
a znasz powiedzenie: ndgorliwość gorsza od faszyzmu? no to teraz masz na karku małą Hitlerkę za to:-D:-D:-D

bekineminet;-)

Dzien dybry :)

Makucku jutro kupimy tescik ,jutro ;).Wszystko przemyslalam juz i jedyny powod dla ktorego ,wolaabym byc w ciazy za pare miesiecy to ten ,ze Chcialabym w koncu sie porzadnie napic!!!!Juz mialam plan,ze w wakacje sobie odbije tyle czasu abstynencji .A jak bede w ciazy to znowu przez rok sie nie napije:wściekła/y::-(:growl::-D . Takze jeszcze sie ludze,ze moze heheheheeh

Kania ja mojemu nawet w najgorszych okresach zabkowania i trzydniowki dawalam tylko paracet w syropie.Samo slowo czopek sprawia,ze az mnie trzesie ;)

Natolin ja to tak sobie Ciebie wyobrazam rano ledwo otwierajacą oczy i juz szukajaca reką laptopa hahahahhahahaha a dookola ciemnosc i nic niewazne tylko zeby dostac sie do forum ..Taka wizje mam:-D:-D :-D

Idus za zycie seksualne kciuki moge trzymac zawsze:):-p:-D

Happybeti my bardzo czesto chodzimy z nosidelkiem.Tomus bardzo lubi bo wszystko widzi i zawsze tak fajnie macha sobie nozkami zadowolony:)

Zaraz wracam bo cos marudzi i mnie szarpie...

No,ja wielka fanka nosidełek itp.jestem,choć ostatnio jakoś bardziej teoretycznie;-):-D.Poza tym w wózku jest spokój,chodzi o to,żeby wyjść z domu.A przy tych temperaturach,jakie były ostatnio,to myślę,że tak "przywiązanej" do mnie mogłoby jej byc za goraco.Zresztą,słysze,że pralka juz stanęła,to ide sprawdzić,co i jak:).
sheeney,hm...ciekawy powód;)- ale świetnie Cie rozumiem ;p
Ida,no,to czekamy na psychoanalizę znachorki:nerd::yes::cool:

Kania,ale co rozumiesz jako biegunka?U niej to trwało około tygodnia,kilka kup dziennie,troszkę rzadsze,ale nie wodniste
A ten płacz to nie od ząbków?u nas tak było przy pierwszych...teraz chyba górne ida,bo ślini sie jak buldog znowu no i płacz "bez powodu".Na noc daje "Ibum" dla dzieci,to śpi.

Beti
i prześpi ci całą noc?no bo ja się cały czas męczę z tymi nockami,wiem że ostatnie jedzenie jest spore (wczoraj duży sloiczek i 2 cycki) a on się budzi w nocy więc może sięgne bo ten ibum

reklama
Raczej prześpi,jak już zaśnie,o co ostatnio niełatwo...wczoraj padła o 22...o 4 zaczęła jęczeć,to dałam herbatki i dalej spała,o 6 butla tez na śpiąco i wstała po 8

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry