natolin
Fanka BB :)
DORIS obawiam się, że w lipcu kiepsko będzie z moją dostępnością na BB. a tak w ogóle to chciałam Ci napisać, że strasznie współczuję takich relacji rodzinnych. Mój tata jest wspaniały i mogę na niego zawsze liczyć.
tak rozmawiacie o przeciwbólowych, a ja na szczęście jeszcze ani razu Pudziankowi podawać nie musiałam
MAMAAGUSI nie martw się! któraś tutaj pisała, że jej starsze dziecko późno ząbkowało, chyba nie ma się czym martwić. a co do leżenia to on czasem nie jest zbyt chętnych, a wtedy go przymuszam ;-) niestety coś za coś - przez to nie bardzo chce w dzień sam w łóżeczku usypiać
RYSIA trzymam kciuki, żeby głowa przestała boleć!!! :-***
SHEENEY ooo to widzę, że Ty też szpiegostwo masz we krwi ;-)
porobiłam dzisiaj trochę rzeczy w domu, ale prasowanie to już dla mnie obcy temat, także podziwiam ROXI
tak rozmawiacie o przeciwbólowych, a ja na szczęście jeszcze ani razu Pudziankowi podawać nie musiałam
MAMAAGUSI nie martw się! któraś tutaj pisała, że jej starsze dziecko późno ząbkowało, chyba nie ma się czym martwić. a co do leżenia to on czasem nie jest zbyt chętnych, a wtedy go przymuszam ;-) niestety coś za coś - przez to nie bardzo chce w dzień sam w łóżeczku usypiać
RYSIA trzymam kciuki, żeby głowa przestała boleć!!! :-***
SHEENEY ooo to widzę, że Ty też szpiegostwo masz we krwi ;-)
porobiłam dzisiaj trochę rzeczy w domu, ale prasowanie to już dla mnie obcy temat, także podziwiam ROXI

:-( nieeeeeeeeeeee