reklama

Październikowe Mamy 2010

DORIS obawiam się, że w lipcu kiepsko będzie z moją dostępnością na BB. a tak w ogóle to chciałam Ci napisać, że strasznie współczuję takich relacji rodzinnych. Mój tata jest wspaniały i mogę na niego zawsze liczyć.
tak rozmawiacie o przeciwbólowych, a ja na szczęście jeszcze ani razu Pudziankowi podawać nie musiałam
MAMAAGUSI nie martw się! któraś tutaj pisała, że jej starsze dziecko późno ząbkowało, chyba nie ma się czym martwić. a co do leżenia to on czasem nie jest zbyt chętnych, a wtedy go przymuszam ;-) niestety coś za coś - przez to nie bardzo chce w dzień sam w łóżeczku usypiać
RYSIA trzymam kciuki, żeby głowa przestała boleć!!! :-***
SHEENEY ooo to widzę, że Ty też szpiegostwo masz we krwi ;-)

porobiłam dzisiaj trochę rzeczy w domu, ale prasowanie to już dla mnie obcy temat, także podziwiam ROXI

reklama
nati ojjjjjjjj to bardzo nieładnie ,ze chcesz odpoczywć bez nas :-(. A na jak długo znikasz (jeśli można wiedzieć)? Relacji z tatą mogę Ci tylko pozazdroscić , a sobie też współczuję , bo wiem jak bardzo mi tego brakuje.
A przeciwbólowca to Doriankowi podałam raz , jak po szczepieniu straszliwie cierpiał.
A to kto u Ciebie prasuje?

natolin aż miesiąc cię nie będzie?????? no coś ty. i tak spokojnie wytrzymasz miesiąc bez bb??
a u mnie przed chwilą ktoś wypadł z okna z 2 piętra 2 klatki dalej... no masakra jakaś, ale podobno przeżyła. i teraz mi pod oknem szła policja kryminalna, a poza tym kawałek od mojego okna w kałuży było przed chwilą 10 kaczek i 1 kaczor

MAMAAGUSI jakiś koszmar!!!

a co do mojej nieobecności to jasne, że sobie nie wyobrażam... będę zaglądać pewnie czasem, kilka dni będę też w Wawie, ale generalnie z miesiąc nie będę tak regularnie :-(

Natolin, zobaczymy co będzie większe - uzależnienie od BB czy problem w znalezieniu internetu :-)

Kania, widzę że Ty też Streetcomowa jesteś! :-) Ja jestem w trakcie kampanii kaszek do picia Nestle (sama ich jeszcze nie wypróbowałam na Jusi, na razie rozdałam kilka koleżankom). Na Gerbera dopiero czekam - też mają mi wysłać paczkę niebawem. Ciekawe co... No i też jestem niskociśnieniowcem, standard to 90/60. Teraz w ciąży znacznie mi lepiej, bo 110/70 (na mój wiek i płeć - wręcz podręcznikowe ciśnienie!) ale kawy nie piję w ciąży (ze 3-4 były), więc głowa pękała nie raz, ojjjj. Poza tym kawa musi być dobra, jak mam pić niedobrą to wolę nie pić wcale.

Mamaagusi,
Ty to masz "ciekawe" rzeczy za oknem! :szok: :eek:

A jestem na chwilę na BB bo zgrywam piosenki dla dzieci. Lecę obiad robić.

reklama
doris to jakaś młoda dziewczyna ale nie widziałam kto to bo nie jestem pewna czy 2 czy 3 klatki dalej. nie wiem jak to się stało bo widziałam tylko jak karetka z policją jedzie i później jak tu sąsiedzi gadali. mówili, że przeżyła ale jak to się stało, że wypadła? czy wypadek czy samobójstwo... nie wiem. ale nie wiem czy wypadek bo nie słyszałam krzyku ani nic takiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry