reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi, ale rzeczy się u Ciebie dzieją. Dobrze że ten ktoś przeżył, ciekawe czy to był wypadek czy targnięcie na własne życie.
dobranocka, kania - o co chodzi z tym streetcom? Na czym to polega?:-)

reklama
DOBRANOCKA nie w tym rzecz. net się znajdzie na pewno, ale na urlopie może być ciężko po prostu z czytaniem BB.
kilka z Was pytało o KASIS i ciągle zapominam napisać, że ona w pracy już nie może nas podczytywać :-(

Hej laski wpadam na chwilkę bo ....nadal sprzątam:-D No nie moge dziś się opanować,obiad z dwóch dań i jeszcze pranie w tym jedno w pralce i jedno ręczne.zaraz kończe sprzątać szafę i będę prasować.Chciałam dziś małemu jeszcze strzelić jedną sesję podobną do tej,którą wrzuciłam dziś na zamknięty ale kiepskie światło jest więc odpuszczam.Zajrzę jeszcze wieczorkiem paaaaaa

CZARODZIEJKA wow!!! nie pamiętam czy kiedykolwiek robiłam ręczne pranie ;-)
a co z MINIU? jakoś mi się o niej przypomniało, a w ogóle to chyba muszę znowu niektóre przywołać do porządku ;-)

u mnie cd.nic nieróbstwa naukowego ale żeby nie było przynajmniej się staram i siedzę w oko w oko z książkami...one patrzą na mnie a ja na nie (jednak bezpieczna odległość jest zachowana (one są zamknięte,ja ubrana;-)) i nie wchodzimy w bliższe relacje):tak:.
W ogóle jestem już po drinku bo kawy coś nie mogły mnie spionizować...głowa bolała,ciśnienie nie wzrastało a teraz czuje się już o niebo lepiej;-)hihi zaczynam wierzyć w leczniczą moc alkoholu:-D

Natolinko nie możesz zniknąć aż na miesiąc z bb bo jak ja sobie bez Ciebie poradzę. Obowiązkowo proszę zaopatrzyć się w neta bezprzewodowego i meldować nam się tu codziennie (bo obowiązek to obowiązek). To rozkaz!!!!:rofl2:
Czarodziejka to jak już u siebie sprzątniesz to zapraszam na porządeczki również do mnie:tak:a że masz podobno całkiem blisko to chyba to nie będzie problem...co nie???:tak:;-)

witam

ja na chwilkę, jestem zabiegana, wróciłam od mamy. Mam ciągle@ nie wiem co jest ale już 1,5 tyg, jak w połogu, a miałam 21 maja parę dni i znowu 1go czerwca. Oszaleć idzie z tym i hormonami.

Ida gratulacje suwaczkowe

No to jestem, byliśmy załatwiliśmy będziemy czekac na wyniki jakieś 2 tygodnie. Ale mamy już wyniki z kwietnia i okazało się że Majutek ma uczulenie na... ziemniaki i wołowinę.... no i na żłtko i białko jaja oraz oczywiście na mleko krowie. Do tego wyszło też na pleśnie, orzech laskowy no i wziewnie na bylicę i pyłek brzozy, natomiast gluten, marchew i tp oraz zwierzaki zero alerii, przynajmniej wim jakie obiadki wybierać. Ale ten ziemniak mnie powalił...

Zmykam, odezwę się jutro może bo padam a jeszcze muszę lecieć po prezent dla mamy bo mi się przypomniało że jutro ma imieniny :/

Dziękujemy za kciuki. A z Majutkiem już lepiej :-) tylko zęby paskudy nie chcą się przebić a jej górne dziąsło wygląda komicznie pofalowane różnymi kształtami :-)

reklama
Hej!
A co to za kampania gerbera?
Emilia
fajnie, że zauważyłaś co napisałam :)
Cass
dobrze, że częsciowo wiesz na co Maja ma alergię. MAm nadzieję, że dzisiejsze badania też wyjdą i nie będzie tak dużo produktów uczulających.
Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów.

Byłam dzisiaj z Laurą u pediatry.
Lecę do ryczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry