reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi to straszne co się teraz dzieje, to jakaś masakra, coś czuję że to targnięcie się na własne życie...
Natolin to bardzo długo Cię nie będzie :-(
Dobranocka ja pierwszy raz się dostałam więc nawet nie wiem jak to działa ale się dowiem. Dużo tego dostałaś? tych kaszek? czemu jeszcze nie podawałaś Justysi? ładne masz teraz ciśnienie tym bardziej ze kawki nie piłaś, ja w ciąży też miałam bardzo niskie.
CzarodziejkaM przyszalałaś, skąd masz tyle energii? :-)
Kroma współczuje @, coś długo masz ale może tak na początku jest, ja miałam 1 i 2 też dłużej niż zwykle :-)
Cass no ziemniak to zaskoczenie, bo raczej nie uczula... ale są wyjątki od reguły, dużo tego ale ważne że wiesz co uczula a co nie :-)
Mała_mi, E-lonA tak po krótce - trzeba się zarejestrować na stronie Streetcom Polska Sp. z o.o., wysłać oświadczenie (e-mail i pocztą) wypełniać ankiety dotyczące różnych produktów i czekać aż się załapiesz na kampanię, w tej akurat są jeszcze miejsca więc jak się pośpieszycie to może uda Wam się załapać.
No to jest Nas więcej w kampanii :-) a moja marudka nie poprzestaje być marudką więc atrakcji cd...

reklama
Kania a co sie z tego załapania do kampanii ma?
Kroma
u mnie pierwsza @ trwała tydzien, a potem chyba ponad tydzien plamienia. Niedlugo powinna nastepna przyjsc i oby normalna.

DOBRY :rofl2:

melduję, że najazd przeżyty bez najmniejszego uszczerbku na zdrowiu tudzież psychice i aż dziwię się, że to napiszę ale BYŁO MIŁO :cool2::rolleyes2::surprised: To tyle ze mnie na razie, bo muszę jeszcze lekcje "załatwić" i pewnie po 21 zawitam na BB na dłużej.

KANIA Upierdliwości Ty moje. wiesz, że dzięki Tobie zapisałam się do lekarza na poniedziałek? toż to ja Cię po stopach całować powinnam;-)

co do streetcomu to na kampanię zalapałam się i ja :happy:
i spadam.

E-LONA i co z Laurą?
CASS ziemniak rzeczywiście dziwna sprawa, najważniejsze, że wiecie co i jak. Nas jakoś nikt na testy nie wysyła choć chodzimy do dwóch alergologów...
MAKUC czyli ta Twoja teściowa nie jest taka zła :-)

reklama
cass przynajmniej wiesz co i jak po tych testach
makuc.. co ja czytam? no, no. nawet miło:-) to super. przynajmniej nie musisz się denerwować:-)
e-lona a czemu byłyście u pediatry?
dzieć śpi, a ja spadam do kuchni robić próbnego torta na ur męża.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry