DZIULKA78
uzalezniona od BB
wiecie co?? chyba wam narzuce limit postow na dzien bo ni chuuuuuuu nie moge nadrobic tyle "kartek"
))))))))
normalnie bede wredna jak wobec mojego szwagra ktory druzynu lyonu nie lubi i sie trzaskam z nim normalnie na zywca za lby sie lapiemy
jak jego druzyna przegrywa to dzwonie i pytam czy ma zapas chusteczek do plakusiania czy podeslac
))))))))))))tak wiec zapytam: dostawa chusteczek w PL byla juz?
)))))))))))
poza tym nie uwierzycie czego sie nazarlam...ziemniakow polanych maselkiem i pudelka cale sledzi w smietanie (a ja sledziowa nie jestem). mniam bylo.
poza tym nocka juz ktoras niezle bo mloda wstaje dopiero po 7h!!!
))))) jak wrocilam z pracy to taki miala zaciesz ze az poplula sie cala ze smiechu
)) tatusiowi malo z ramion nei wyleciala
)) poza tym moj "cudowny" maz nauczyl moje dziecko chlapac w kapieli!!!! dzisiaj po kapieli malej bylam CALA mokra a smiechu bylo tyle ze juz nie moglam wyrobic z tym wariatkuniem malym.
jesli chodzi o robote- jutro jade na 6.30 i do 12.30, potem siesta i na druga czesc zakupow.... masakra...dzisiaj zrobilam zakupy w lidlu za 175 euro ale wozek dowalony do wiwatu
))))))))))) jutro w sumie glownie po pieluchy i sloiczki jedziemy.
co ja to jeszcze chcialam.... aaa w poniedzialek mamy dzien wolny od pracy a we wtorek nie pracuje bo mam wolne tak wiec szykuje mi sie wolne od soboty 20h do srody rano
)))))))))))))))))
a dzisiaj jestem zjechana jak pies. ale na spacer i tak poszlismy z mezem
1-0 dla FRANCJIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie bede wredna jak wobec mojego szwagra ktory druzynu lyonu nie lubi i sie trzaskam z nim normalnie na zywca za lby sie lapiemy
poza tym nie uwierzycie czego sie nazarlam...ziemniakow polanych maselkiem i pudelka cale sledzi w smietanie (a ja sledziowa nie jestem). mniam bylo.
poza tym nocka juz ktoras niezle bo mloda wstaje dopiero po 7h!!!
jesli chodzi o robote- jutro jade na 6.30 i do 12.30, potem siesta i na druga czesc zakupow.... masakra...dzisiaj zrobilam zakupy w lidlu za 175 euro ale wozek dowalony do wiwatu
co ja to jeszcze chcialam.... aaa w poniedzialek mamy dzien wolny od pracy a we wtorek nie pracuje bo mam wolne tak wiec szykuje mi sie wolne od soboty 20h do srody rano
a dzisiaj jestem zjechana jak pies. ale na spacer i tak poszlismy z mezem
1-0 dla FRANCJIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahaaa, juz wiem... osobiście wolałabym sie dostać do bobovity;-)jak widzę tą reklamę gerbera "o, jak pięknie wszystko zjadł" to mam ochotę dodać "i nawet przeżył!!!"
a ja na wesele lecę 13 sierpnia:-)i ty dziulce nie pisz ze "a propos śledzi" jest w ciąży, bo jak jej post przeczytałam to sama zażądałam od małża śledzika

to ty se chlej sibate a ja po MIODOWEJ ŁOMZY ( w końcu upolowałam!!!!!!!!!!) chleję Żuberka:-)