reklama

Październikowe Mamy 2010

wiecie co?? chyba wam narzuce limit postow na dzien bo ni chuuuuuuu nie moge nadrobic tyle "kartek":)))))))))

normalnie bede wredna jak wobec mojego szwagra ktory druzynu lyonu nie lubi i sie trzaskam z nim normalnie na zywca za lby sie lapiemy:) jak jego druzyna przegrywa to dzwonie i pytam czy ma zapas chusteczek do plakusiania czy podeslac:)))))))))))))tak wiec zapytam: dostawa chusteczek w PL byla juz?:))))))))))))

poza tym nie uwierzycie czego sie nazarlam...ziemniakow polanych maselkiem i pudelka cale sledzi w smietanie (a ja sledziowa nie jestem). mniam bylo.

poza tym nocka juz ktoras niezle bo mloda wstaje dopiero po 7h!!!:)))))) jak wrocilam z pracy to taki miala zaciesz ze az poplula sie cala ze smiechu :))) tatusiowi malo z ramion nei wyleciala:))) poza tym moj "cudowny" maz nauczyl moje dziecko chlapac w kapieli!!!! dzisiaj po kapieli malej bylam CALA mokra a smiechu bylo tyle ze juz nie moglam wyrobic z tym wariatkuniem malym.

jesli chodzi o robote- jutro jade na 6.30 i do 12.30, potem siesta i na druga czesc zakupow.... masakra...dzisiaj zrobilam zakupy w lidlu za 175 euro ale wozek dowalony do wiwatu:)))))))))))) jutro w sumie glownie po pieluchy i sloiczki jedziemy.

co ja to jeszcze chcialam.... aaa w poniedzialek mamy dzien wolny od pracy a we wtorek nie pracuje bo mam wolne tak wiec szykuje mi sie wolne od soboty 20h do srody rano:))))))))))))))))))

a dzisiaj jestem zjechana jak pies. ale na spacer i tak poszlismy z mezem

1-0 dla FRANCJIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziulka nie ciesz się za bardzo to dopiero 1:0, może Ty w ciąży jesteś heh apropo tych śledzi :-)
Rysia trzeba naszych wspierać, mimo iż grają słabo :-)

Ja mam jutro urlopik więc długi weekned zaczynam już dziś :-)

Ostatnia edycja:
mamaagusi- ja uwielbiam pilke nozna bardziej niz moj chlop:) a druzynie lyonu osobiscie sciskalam lapy na defiladzie w 2006 roku jak wygrali msitrzostwo FR.

wiadomo ze jedna jaskolka wiosny nei czyni ale i tak to wygramy:ppppppppp

Dziulka to od soboty do środy nie robisz nic tylko odpoczywasz, gumka może strzelić a druga ciąża może być zupełnie inna :-)
Makuc że też mamy podobne skojarzenia :-)

reklama
Jezdem:)
dobranocka, ja sie biorę za nadrabianie i na samym starcie takie słicenie:-D:-D:-D:****

Kania, co to ta kampania gerbera??? ja jakoś zacofanam czy cuuuu?????????:eek:ahaaa, juz wiem... osobiście wolałabym sie dostać do bobovity;-)jak widzę tą reklamę gerbera "o, jak pięknie wszystko zjadł" to mam ochotę dodać "i nawet przeżył!!!":-D:-D:-Dhehehe, to tylko takie jakieś uprzedzenia, bo przecież jakaś akcja niby była z ich produktami...ale ja od początku na bobovicie, czasem hippie i juz tak zostało:tak::rofl2::cool2:a ja na wesele lecę 13 sierpnia:-)i ty dziulce nie pisz ze "a propos śledzi" jest w ciąży, bo jak jej post przeczytałam to sama zażądałam od małża śledzika:rofl2:

ryśka, jeśli końcówka twojego nicku to twój rocznik to masz w zęby za te słowa o "wieku" i pamięci z tymże wiekiem związanej!!!!!!!!!:wściekła/y::cool2::rofl2::-D;-)
roxi, :***:-D:-D:-Dmoje prasowanie ostatnio mnie tak usilnie jakieś właśnie dwa tyg wzywało ze prawie sie kurzem zdążyło pokryć, wiec ja szybko siuuup za żelazko zeby chulerstwa jeszcze raz prać nie trza było, co nie?:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:grunt to wyczucie momentu:cool2:

sheeney, a to pyt nt deski do prasowania to rozumiem jakaś podpucha, co?:laugh2:

emisiu, słońce, co do smsa to niesteeeeeety ale przez ten zajebiaszczy nasz remont który miał zacząć i zakończyć sie w maju to wszystko na łbie stoi... a jak wasze plany???????????/ to może męża jakoś przekręcę:rofl2:

natuś,a le ten m-ąc nieobecności na bb to nad morzem w większości?

czarodziejka, sesja zarypiiiista!!!!!!!!!!!! skoro mówisz o "kiepskim świetle" to rozumiem ze w temacie fotograficznym nieźle sie czujesz? bo po obejrzeniu zdjęć mogę tak śmiało stwierdzić:tak::tak::tak:

cass, wyniki faktycznie szokujace, ale dobrze że już wiecie co jest grane:tak:wciąż 3mam zaciśnięte kciuki za resztę badań!!!:-)

makuc, dzieki Kani tylko?!?!?! a mo wykop z półobrotu echem sie o twoje dupsko szanowne odbił?!?!?!?!?!:wściekła/y::crazy::dry::evil:to ty se chlej sibate a ja po MIODOWEJ ŁOMZY ( w końcu upolowałam!!!!!!!!!!) chleję Żuberka:-):rofl2::laugh2:i doooobrze mi:-D

Dziula, POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!!!!!!!!!:-) (Kania, skopiowałam od ciebie, nie pogniewasz się co?:-D)

tylko tyle nadrabiania?!?!?!?! co wyście buty na spacerach zdarły dzisiaj czy coooooo?????:eek::-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry