reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia, Makuc, Ida jakie stare próchna? chyba sobie jaja robicie?
Makuc wywołamy Alę do tablicy, nie ma bata musi się pojawić.
CzarodziejkaM też tak kiedyś miałam ale teraz z dnia na dzień brak mi energii, jeszcze jak karmiłam piersią to Oliwka wysysała ze mnie wszystko a teraz nie ma na co zwalić, fotki są świetne i gratuluję nowych umiejętności u synia:-)
Ida może ma z pamięcią problemy co za baba ... fajnie, że panele zakupione, a do dupki że z remontem nie ruszycie no i że lęk separacyjny też Was dopadł :-(

Apropo meczu, nic nie pozostało tylko się uchlać ....

Ostatnia edycja:
reklama
Halo dziewczyny

witam się, ale nic Wam nie odpiszę, bo z ilości postów jakie dziś przeczytałam jak bym miała sprawdzian to bym oblała, bo przecież nic nie da się spamiętać....

Jedynie Ineczko słoneczko gratki dla Ciebie i mamusi i dla Marcelka i Ulisi(pytanko takie gdzie Wy jesteście-bo już bardzo długo nie ma i się martwim)
Kasis gdzieś Ty? już pewnie z tata mieszkacie? napisz co tam u Was?
Malami trzymam kciuki za examiny jutrzejsze
Makuc może ktoś T. miotłę zabrał i dlatego taka fajna :)
Roxi prasowanko i u mnie zaliczone ;) i dawaj znać jak tam wyniki Patrysia
Dorisku a Ty tylko Kani kafke robisz o niedobra Ty ;)
Cass zdrówka dla Majeczki
E-lona i dla Was również
Mamaagusi piękne rzeczy dzieją się u ciebie za oknem
Efa no to Oluś szaleje i nie zazdraszczam nie zazdraszczam ;)
Kampnaia gerbera no nnie tylko BB=AA ale tez jakies streetcomy kampanie i takie tam ;)
Sheeney kciuki za spotkanko i fajnie, ze spotakałaś kogos fajnego. A no i może bys już ten test kupiła
Moni no to pięknie jak już praca napisana tylko teraz pięknie się obronisz i masz z głowy.
do kibiców ja tam oglądam jak stracić faceta w 10 dni i zieje na maxa buahaha

edit: Czarodziejko gratki dla małego wędrowniczka

Ostatnia edycja:
ile jest? bo nie oglądam... wolę sobie (i tak skołatanych) nerwów nie psuć jeszcze bardziej.

IDEK macie panele? oł jeee. W końcu się doczekały wybrania i zabrania ze sklepu widzę:) GRATULEJSZYNOWAĆ? a lekarka bez kitu jakąś jaźni dwojakośc ma. Dobrze, że dobra w tym co robi, bo to jest kwestia absolutnie najwazniejszą z ważnych :D
SARISKA może bez kitu ktos zabrał? bosz oby tak juz zawsze z nią bylo. Wtedy nawet zniase ją na dłużej niż raz w miesiącu;-)
KANIA ja się czasami jak stara babcia czuję (psychicznie przede wszystkim) więc niezaleznie od rocznika próchnem sem jestem i raczej nic tego nie zmieni.

Ostatnia edycja:
IDA no może pani doktor woli windę niż ulicę ;-)
DZIULKA kochana jak kupowałam dzisiaj wino to myślałam o Tobie :-) i próbowałam sobie przypomnieć o których rocznikach mówiłaś, że dobre, ale nie mogłam...

NATEK trza bylo sms skrobnac:))) a teraz zapamietaj, ze czerwone winko to roczniki 2007, 2009 i 2010 a NIGDY 2008 bo kwasne sa. rozowe winko 2009 najlepiej, biale-kazde jedno.
IDA- kupilas panele??????????????????????? ja zdzieram kafelki a ty podloge podczas seksowania???

reklama
nie no IDA ja wymiękam jak Cię czytam :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2: Twój kop chyba gdzieś pomiędzy sie zatrzymal, bo nie dotarł. Za to informacja o piwie dojszła i żaluję, że tak się stalo, bo sibata mi procentów nie zastąpi :crazy::confused2: poza tym

WIĘCEJ CIE CHCE ( w sensie Twoich postów, bo w innym to się mąż Twoj na mnie tentegnie)
1)toś ty juz mięciutka jak masełko zapewne jesteś:-D:-D:-D
2)jak to?!?!?!? kop ChuckIdowy w połowie zatrzymany?!?!?!?!?! to co ty?!?!? mutant jakiś?!?!?!?!:rofl2::laugh2:;-):-D:cool2:
3) a dobry żuberek... nie ma co sie okłamywać:cool2:
4) najpierw ty sie na mnie tentegnij a portem sprawdzimy czy mąż ma ci za złe:-D:-D:-D
Kania, :-D:-D:-D:***

mi też jest fantastycznie...bo po drinu whisky+cola,były dwie wareczki a teraz jest desperadosik i na tym nie koniec bo przecież mecz jest więc trzeba wspomagać naszych tak jak umiem najlepiej:-)
Iduś a co do wieku to przecież nie będę Ci mówić że jesteśmy młode bo przyszły już te lata że zaczyamy się sypać kochaniutka i trza się z tym pogodzić:sorry:
1) pobiłaś mnię...:cool::-D:-D:-D
2) e e e e!!!!!!!!! kto sie sypie ten sie sypie:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-Dja się godzić nie zamierzam!!!:-Dwczoraj nawet odmówiłam pogodzenia z małzem i sexowania (bo zasnęłam nawet nie wiem jakgdzieikiedy a co dopiero o wieku mówić:rofl2:;-):-D
wiecie co zapomniałam Wam wczoraj napisać,moje słoneczko do tej pory raczkowało i pełzało do tyłu,a od wczoraj już do przodu.Narazie nieśmiało ale idzie do przodu i to najważniejsze,tylko jak ja za nim nadążę to nie wiem:-D
moja ostatnio cocker spaniela udoskonala, i po oparciu główki o podłoże, tudzież łapencji, opiera stópki na paluchach i dupsko w górę!!! zacznie w końcu raczkować czy nie?!?!?!?! bo Krzyś przykładem świeci, ale chyba za daleko mieszkacie...

żuber w ttrakcie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry