reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
3) heh, jaki rocznik steś to ja nie pamietam (czego na wiek nie zwalam jednakowoż, oj nie!!!:rofl2:) a żeś spróchniała psychicznie to tylko dlategóż że tak dalekóż mieszkóż ode mnióż:laugh2::-D:rofl2::cool2:

rocznik 85 - stare, dobre wino :D a że spróchniałe to sie wytnie ;-)

IDUCH jak czytam o tej lekarce to jaaaaaaaaaaaaaaa brakuje jej jednaj paneli wmozgu:))))))))))))))
bo IDA wszystkie wykupiła :laugh2:

fe Francuskie, coby se mecza zawalili:-D:rofl2::laugh2:
o, to, ooo to tylko widzisz - pijany i chyba za słabo kopnął :crazy:

DZIULKA jak? że? co? a tia już wiem otototo właśnie to :D

roxi, ja osobiaście sie cieszę, bo do tej pory to ktokolwiek nie wlazł do pokoju to był ode mnie ważniejszy:crazy:wiec hepi jam jest:laugh2:
czarodziejka, ja już tracę nadzieję, tym bardziej ze teściowa ja za rączki prowadza:wściekła/y:a ja chcę pełzaka, któremu można mopa na bodziaka zamontować:rofl2:
sarisku, no pewnie że sie pochwale, tym bardziej że mebelki nowe stoją:) fajna kolejnosć, co?:laugh2:

MAKUC zlalam sie pr zez te panele:))))

OOOOOOOOOOoo MALOUDA wlazi na boisko- POlacy trzymajta sie twardo bo bedzie gorrrrraco:)) poza tym ze jest zajebiscie przystojny ze mialabym ochote na male bzzzzzzz z takim:pp

jak mają się zmarnować pieniądze i jeszcze przyjaciółka czeka to mnie dziwi, że można przepuścić taką okazję, a nawet bardzo dziwi...
my mamy zaproszenie do mojej przyjaciółki w wakacje (w PL) i pojadę sama i w ogóle nie widzę w tym żadnego problemu

DZIULKA nie mogłam napisać, bo nie mam Twojego nr. A winko kupiłam jakieś różowe, generalnie piję białe albo różowe.

Też wolałam piwo, ale brzuch rośnie... Choć waga się zatrzymała jakoś szczęśliwie na 60

piwo czy waga....hmmmmmmmmmmmmmm....................

PIWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

NATUŚ, A MNIE aLI PODEJSCIE NIE DZIWI, BO JA TEŻ BEZ MĘŻA TO JAK BEZ NERKI (A PIWO SPORO WIĘC...WIADOMO)...:tak:

reklama
jjjeeejuuuuuuu serio jak tego gracza widze to serio: przeciagnelabym go przez posciel:)))))))))))) moj maz wie ze mi sie podoba cholernie ten gosciu:ppp zazdrosny ale co ma zrobic:))))))powzdychac se moge:))

NAT ja pije piwko litrami w sumie wieczorem i uwazam ze o linie trzeba dbac: MA BYC GRUBA I WYRAZNA:))))))))))))))))))))))))))))))) przy okazji sporo kalorii wypoce w pracy wiec jakos leci ze mnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry