• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
3) heh, jaki rocznik steś to ja nie pamietam (czego na wiek nie zwalam jednakowoż, oj nie!!!:rofl2:) a żeś spróchniała psychicznie to tylko dlategóż że tak dalekóż mieszkóż ode mnióż:laugh2::-D:rofl2::cool2:

rocznik 85 - stare, dobre wino :D a że spróchniałe to sie wytnie ;-)

IDUCH jak czytam o tej lekarce to jaaaaaaaaaaaaaaa brakuje jej jednaj paneli wmozgu:))))))))))))))
bo IDA wszystkie wykupiła :laugh2:

fe Francuskie, coby se mecza zawalili:-D:rofl2::laugh2:
o, to, ooo to tylko widzisz - pijany i chyba za słabo kopnął :crazy:

DZIULKA jak? że? co? a tia już wiem otototo właśnie to :D

roxi, ja osobiaście sie cieszę, bo do tej pory to ktokolwiek nie wlazł do pokoju to był ode mnie ważniejszy:crazy:wiec hepi jam jest:laugh2:
czarodziejka, ja już tracę nadzieję, tym bardziej ze teściowa ja za rączki prowadza:wściekła/y:a ja chcę pełzaka, któremu można mopa na bodziaka zamontować:rofl2:
sarisku, no pewnie że sie pochwale, tym bardziej że mebelki nowe stoją:) fajna kolejnosć, co?:laugh2:

MAKUC zlalam sie pr zez te panele:))))

OOOOOOOOOOoo MALOUDA wlazi na boisko- POlacy trzymajta sie twardo bo bedzie gorrrrraco:)) poza tym ze jest zajebiscie przystojny ze mialabym ochote na male bzzzzzzz z takim:pp

jak mają się zmarnować pieniądze i jeszcze przyjaciółka czeka to mnie dziwi, że można przepuścić taką okazję, a nawet bardzo dziwi...
my mamy zaproszenie do mojej przyjaciółki w wakacje (w PL) i pojadę sama i w ogóle nie widzę w tym żadnego problemu

DZIULKA nie mogłam napisać, bo nie mam Twojego nr. A winko kupiłam jakieś różowe, generalnie piję białe albo różowe.

Też wolałam piwo, ale brzuch rośnie... Choć waga się zatrzymała jakoś szczęśliwie na 60

piwo czy waga....hmmmmmmmmmmmmmm....................

PIWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

NATUŚ, A MNIE aLI PODEJSCIE NIE DZIWI, BO JA TEŻ BEZ MĘŻA TO JAK BEZ NERKI (A PIWO SPORO WIĘC...WIADOMO)...:tak:

reklama
jjjeeejuuuuuuu serio jak tego gracza widze to serio: przeciagnelabym go przez posciel:)))))))))))) moj maz wie ze mi sie podoba cholernie ten gosciu:ppp zazdrosny ale co ma zrobic:))))))powzdychac se moge:))

NAT ja pije piwko litrami w sumie wieczorem i uwazam ze o linie trzeba dbac: MA BYC GRUBA I WYRAZNA:))))))))))))))))))))))))))))))) przy okazji sporo kalorii wypoce w pracy wiec jakos leci ze mnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry