Roxannka
Pracująca mama!
kurde czytam i czytam i za cholere końca nie widze
więc zaczne tak:
POLSKA GOLA POLSKA GOLA taka jest kibiców wola

a teraz czytam dalej
ach już wcześniej miałam napisać
dobranocka, dziewczyny górą ;-) no ale 20 % to jeszcze jakaś szansa na synka jest
sheeney super pomysł z takim spotkaniem, mam nadzieje że poznasz jakieś fajne osoby i nie bedziesz już taka osamotniona, ale żebyś tylko o nas nie zapomniała nu nu nu

a ten policjant to chociaż przystojny był ? bo wiesz za mundurem panny sznurem
hej hej troszke się zapędziłyście z tym prasowanie, ja nie mam takiego zasięgu ani kabla od żelazka ;-)
no i jeszcze nie oszalałam 
oj coś czuje że jednak ubrania trafią do szafek w takim stanie jakim są 
a co do twojej nieobecności, to ja jednak myśle że bb wygra i będziesz na plazy z lapkiem leżała a mąż bedzie z Piotrusiem szalał
czarodziejka, no ciebie to trzeba podziwiać ... obiad z dwóch dań ? wow
cass, a jakie badania robiliście że te alergie wykryło ?bo my wczoraj mieliśmy krew pobieraną na Ige.
makucku, było miło ?
a czy ty się znieczulałaś przed tą wizytą ? 
no brawo że na badania zapisana, ale jak ja dopytywałam i wysyłałam to nie łaska zauważyć (foch) 

Efa, szajbus ale się uśmiałam
to ucałuj tego "szajbusa" od cioci ;-)
sarisa, nie odebraliśmy jeszcze wyników bo jakoś podrodze nie było :-( zresztą te dzisiejsze to jakoś mało ważne bo to tak przy okazji robiliśmy, najbardziej nas interesują te za tydzień, oczywiście odrazu wszystko napisze
dziulka, ten samobój to był żeby dać wam fory
taka podpucha 
więc zaczne tak:POLSKA GOLA POLSKA GOLA taka jest kibiców wola

a teraz czytam dalej
ach już wcześniej miałam napisać
dobranocka, dziewczyny górą ;-) no ale 20 % to jeszcze jakaś szansa na synka jest

sheeney super pomysł z takim spotkaniem, mam nadzieje że poznasz jakieś fajne osoby i nie bedziesz już taka osamotniona, ale żebyś tylko o nas nie zapomniała nu nu nu

hahaha to już się domyślam o czym ten film , tak mnie zaciekawiłaś że napewno obejrzeroxi film polecam :-) , a jak zdobędziesz to co on to ja też poproszę :-). A jak tak już szlaejesz z tym żelazkiem to wpadnij do mnie plisssssssssssss !!!!!!

a ten policjant to chociaż przystojny był ? bo wiesz za mundurem panny sznurem

Doris hmmm szefa raczej nie zamkną, pewnie nieświadomy nawet...
Roxannka zapraszam na prasowanie do mnie :-)
hej hej troszke się zapędziłyście z tym prasowanie, ja nie mam takiego zasięgu ani kabla od żelazka ;-)
no i jeszcze nie oszalałam 
miło mi ale niestety nie ma czego podziwiać bo jednak nie wziełam się za prasowanieporobiłam dzisiaj trochę rzeczy w domu, ale prasowanie to już dla mnie obcy temat, także podziwiam ROXI
oj coś czuje że jednak ubrania trafią do szafek w takim stanie jakim są 
a co do twojej nieobecności, to ja jednak myśle że bb wygra i będziesz na plazy z lapkiem leżała a mąż bedzie z Piotrusiem szalał

czarodziejka, no ciebie to trzeba podziwiać ... obiad z dwóch dań ? wow

cass, a jakie badania robiliście że te alergie wykryło ?bo my wczoraj mieliśmy krew pobieraną na Ige.
makucku, było miło ?
a czy ty się znieczulałaś przed tą wizytą ? 
no brawo że na badania zapisana, ale jak ja dopytywałam i wysyłałam to nie łaska zauważyć (foch) 

Efa, szajbus ale się uśmiałam
to ucałuj tego "szajbusa" od cioci ;-)sarisa, nie odebraliśmy jeszcze wyników bo jakoś podrodze nie było :-( zresztą te dzisiejsze to jakoś mało ważne bo to tak przy okazji robiliśmy, najbardziej nas interesują te za tydzień, oczywiście odrazu wszystko napisze

dziulka, ten samobój to był żeby dać wam fory
taka podpucha 

spokojnie wszystko samo przyjdzie jak tyle piwa i czekoladek bede pochłaniać