Kania ja nie wiem skąd ja mam tyle energii :-) Czasem wstaję rano z takim nastawieniem i już.Czasem jest tak,że nie mam ochoty nic w domu robić,nawet mi się nie chce wychodzić z tego domu,także jakby nie było jestem normalna,wszystko w normie:-))
Makuc dobrze,że tym razem bylo miło,ufff.Bardzo dobrze że zapisałaś się do lekarza.
Mamaagusi słaba sytuacja,może po prostu myla okna...
Natolin przeważnie jak ręcznie piorę to czerwone bluzki,które farbują moje i małego,a mam tego za mało żeby nastawić pranie :-)
Rysia ja już od dawna wierzę w leczniczą moc alkoholu.
Doris ale jaja,pierwszy raz slyszę o sfałszowanych monetach,że tez się komuś chciało bawić.
Sheeney super takie spotkanko,mamnadzieję że wszystko będzie po Twojej myśli i "zlot" się uda.
Roxi :-*
Doris trzymam za ciebie skarbie kciuki,aby wszystko juz bylo dobrze! :-*
Mamaagusi nie martw się o ząbki,przeciez dzieciom mogą nawet wyjść po ukończeniu roczku.Znam nawet takie chłopaka,właściwie to juz dorosły facet,wlaśnie mu zaczęly wychodzić po ukończeniu roczku,a teraz ma ząbki jak perełki,żadko bywa u dentysty i nawet jego siostra się śmieje,że pewnie ma takie ładne bo mu później wyszly.
Dobranocka to Twoja Justynka ma sluszną wagę,wow jak na dziewczynkę to super,baaa nawet na chlopaka to już super!
Cass dobrze, że częsciowo wiesz na co córka jest uczulona.
Kroma współczuje @.
Efa no to ładnie już masz,nalatasz się...Ehh kwestia dni jak u nas będzie to samo,a tak dobrze było :-)
Ida dzięki,ale ja jestem totalną amatorką,poprostu lubie robic zdjęcia a czasem mi wyjdą jakies fajniejsze ;-)
Dziulka przez Ciebie włączyłam ten mecz,noi co pierwsze co zobaczyłam to "samobója" Polski,boszzzz
wiecie co zapomniałam Wam wczoraj napisać,moje słoneczko do tej pory raczkowało i pełzało do tyłu,a od wczoraj już do przodu.Narazie nieśmiało ale idzie do przodu i to najważniejsze,tylko jak ja za nim nadążę to nie wiem