reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej, hej, dziewczynki. Wpadam na chwilunię wieczornie. Macie rację z Waszymi komentarzami: mój synek gania po pokoju, jak burza (fakt, że jeszcze na czworaka, ale staje przy każdym meblu, tudzież psie czy kocie, nodze mojej lub kogoś innego). Nie nadążam za nim chwilami. A jakie ma brudne kolana i skarpetki! A niby jest posprzątane...

Miłej nocki Wam życzę :-). Ja zaraz lecę kąpać, a potem usypiać mojego małego szajbusa.

Oliwka w kąpieli dziś z lekkim opóźnieniem ale drzemka popołudniowa też dosyć później była.
Popołudniu odwiedziła Nas moja chrzestna z córką i jej przyszłym mężem zaprosić nas na wesele we wrześniu :-) więc może w końcu się wyhulam heh.
Maż mi zaproponował wspólne oglądanie meczu ale ja pewnie wybiorę łóżko i milusią poduszkę bo padam... zobaczymy może jeszcze zajrzę :-)
Ala odezwij się co u Ciebie :-)

Natolin przeziębienie. Lekkie szmery słychać. Dostała flegaminę, calcium i bactrim.
Mamaagusi
kaszel i katar ma Laura. Jaki tort robisz? Pochwal się.
Makuc
fajnie, że wszystko miło przebiegło.

A dzisiaj dowiedziałam się, że kolejny maluszek w rodzinie przyjdzie na świat na przełomie października i listopada.

E-lona Laura chora? uuu to zdrówka życzymy wraz z Oliwią :-) fajnie, że kolejny dzidziuś w Waszej rodzinie się pojawi. W mojej w ubiegłym roku 4-ka się pojawiła wraz z Oliwią dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Mąż zasiadł przed tv, mecz ogląda więc zanim pójdę spać to jeszcze poczytam co u Was :-)

Dziulka smacznego :-) ja mam paluszki i drina :-)

POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Dziulencja tylko przez Ciebie a może dzięki Tobie włączyłam mecz PL-FR i kibicuje naszym słabiutkim chłopcom boś Ty za bardzo nam się sfrancuzowałaś i naszym graczom pewnie bardzo przykro z tego powodu dlatego przynajmniej ja będę ich wspierać.A co!!!:-)
E-lonka zdrówka dla Laurki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Polska gooola :)))) fr do domu!!! ;-)

ej czemu jak cos z duzych napisalam to mi automatic na małe przewertowało? :wściekła/y: ja chciałam z duzych ejjj
[edit]
a ja mam sibatę :))))

Ostatnia edycja:
reklama
imagesCA52FL6O.jpgPolska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i co że jak narazie przegrywamy jak i tak wygramy-Dziulka powinnaś się już zacząć oswajać z waszą porażką:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry