reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
piwo czy waga....hmmmmmmmmmmmmmm....................

PIWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

NATUŚ, A MNIE aLI PODEJSCIE NIE DZIWI, BO JA TEŻ BEZ MĘŻA TO JAK BEZ NERKI (A PIWO SPORO WIĘC...WIADOMO)...:tak:

:-D:-D:-D tak tak tak na wszystko i że piwo i że bez męża nie ;-)

nat,
no każdy ma inne podejście, ja już kiedyś pisałam że my od 10 lat prawie, nie rostaliśmy się na dłużej niż 24h :zawstydzona/y: Mam koleżanke dla której to jest chore i jak zaczełam się spotykać z moim mężem to wróżyła nam rychły koniec a my jakoś trwamy :-)

IDUCHA jak tylko przyjade do Polandu to jeeeezzzuuuuuuuuuuu takiego zlotu jeszcze historia polski nie widziala:ppppppppp pytanie czy ten smieszny kraj to wytrzyma :))))))))
na pewno nas pokaza po takiej imprezie w "ktokowliek widzial ktokolwiek wie" bo bedziem po rowach spac:)))

Ida a jeszcze poszukaj kierowcy coby Was odwiózł do domu chyba, że będziecie się wzajemnie odprowadzać ;P

taaaaaaaaaaaa to to odprowadzanie trwaloby z miesiac przy dobrych wiatrach:))))))))))))

wlasnie komentatorzy francuscy sie smieja ze polacy hymn spiewaja bo im zimno:)

grzejta sie chlopaki bo 2 minuty macie:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alicja nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A z tym odsprzedaniem biletów to dobry pomysł. Może na allegro spróbuj. Jeżeli nie wyobrażasz sobie takiego wyjazdu sama to zostań. Praca też jest ważna skoro się znalazła i chyba nie poczeka. A znalazł ją tu w okolicy Z-cia? Jak nie w tym roku to w innym Wam się uda. Niektórzy latami nie wyjeżdżają i dają radę skoro nie mają możliwości. Jak już będziecie razem to będziecie mieli czas i na odpoczynek. A może uda się jakiś wypad na weekend. My co roku gdzieś jeździmy w wakacje, a w zeszłym sobie odpuściliśmy i robiliśmy 1 dniowe wycieczki. Było super. Wierz mi, że dla chcącego nic trudnego, a miejsc do odpoczynku nie brakuje chociażby zamki na Jurze (można na piknik pojechać), Kraków też całkiem niedaleko. Jak będziesz chciała to mogę polecić fajne miejsca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry