Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do meczu: patrz post roxi

;-)
na korki do Idulencji zaproszenie kurier dowiezie w ciągu 24h

z wyrazami miłości of kors

:***

co do planów to jak podasz mi wasze to wtedy może coś wyperswaduję u ślubnego
i żaden fochchchchchch!!!!!!! po prostu zanim do tego spotkania dojdzie to my się schlejemy razy 3. co najmniej

ale cóż ja tam piffko dalej spokojnie pije
mimo że już jeden alarm mieliśmy naszczęscie tylko na smoka :-)
jak coś to zbijecie drugiego z tego co po panelach zostanie 
Jakbym opis mojej czytałamoja ostatnio cocker spaniela udoskonala, i po oparciu główki o podłoże, tudzież łapencji, opiera stópki na paluchach i dupsko w górę!!! zacznie w końcu raczkować czy nie?!?!?!?! bo Krzyś przykładem świeci, ale chyba za daleko mieszkacie...

.Ale pociesze Cię- jest nadzieja,bo czasem pośród tych akrobacji coraz częściej kilka "klasycznych raczków" sie pojawia.A zła jest wtedy jak cholera- jakby chodzenie na czterech absolutnie jej nie pasiło
- idzie i drze się

.Za to na kanapie- raczkuje do tych poduch,co to są o ścianę oparte i wspina sie do wstawania po nich- ewidentnie te akrobacje ze staniem na głowie i odbijaniem sie nóżkami sa po to ,żeby wstać.Teściowej paluszkiem delikatnie pogrozić i postraszyc konsekwencjami zbyt wczesnego "stawiania dziecia na nogi"- juz Ty cos wymyslisz
.My wiemy,że nic takiego by nie było,ale niech potem,mądra,łazi z dzieckiem całymi dniami,jak się mała w prowadzaniu rozsmakuje

Oł,jeeeedziulka, ten samobój to był żeby dać wam forytaka podpucha
![]()

IDA moje Leaniatko w dupsku ma raczkowanie!!!! jak jej sie zachce to popelznie ale gdzie tam do raczkowania. chcialabym zeby zaczela lazic w koncu na 4 lub 2 lapach)) jak pelza po podlodze to kot sie na nia patrzy zdziwiony
![]()

dziulka,na 2 łapach????Ty chcesz ,żeby Ci dziecko od razu na rękach chodziło???

praaawie;-)no i w pizduuuuuuuuuuu prawie bylby gol dla naszych![]()
,oj,nie umieja strzelic nam gola,hehe
.Wychodzi na to,że jedyny gol,jaki padł,to myśmy strzelili

.A że samobój?Oj tam,oj tam,popracują chłopaki i nauczą się strzelac do bramki przeciwnika

Ech...a ja już tylko "i"...jak wy jesteście próchna to ja co ? a co tam piękna i młodachyba piwko już działa
![]()

Ja WAS toże liubliu , a przekabacać mnie nie trzeba- ja pierwsza do takich "eventów"MAKUC, DZIULA, musimy BETI i MINIU JAKOŚ PRZEKABACIĆ I JESZCZE PARĘ LASEK I NA PIWO RAZEM SIĘ ZEBRAĆ!!!!!! JA WAS PO PROSTU LJUBJU:-);-)
![]()

!!!!Po drodze mogłybyście puby i bary zaliczać po kolei (a jakby któraś miałaby ochotę to i barmanów)

OOOO,u nas w Stargardzie znam kilku całkiem apetycznych

Nawet kiedys w moje urodziny upierałam sie podobno,żeby tylko jeden przychodził mi "Krwawą Mary " serwować osobiście do stolika...Ja tego nie pamiętałam,tylko siostra i Tomir mi później przypomnieli...

- bo to Tomira kumpel był

.Na szczęście synek nie miał pretensji do mamy,że mu siarę robi

Nat,Ty wiesz,że chetnie przytulimy i "zrozumiemy".Ale jak,jak Ty zamknełaś się w sobie,nic nie mówisz,to jak mamy pomóc???:-ROXI Tobie akurat nawet lekarka mówiła, że powinnaś przytyć, więc nie musisz się martwić o piwo.
dla mnie może nie chore, ale niezrozumiałe na pewno
nie chciałabym mieć takiego podejścia jak IDA, bo ja jestem zdania, że w życiu może różnie być i facet to ostatnia sprawa od której powinno się uzależniać, ale Wasz wybór.
Ja idę, bo zrozumienia tu nie odnajduję, a tego jednego potrzebuję.

Co do kierowca i auta,to zgłaszam mojego M. na ochotnika:-)DZIULA, GRUBA I WYRAŹNA LINIA!!! muszę se zakodować is przedawać dalejco do meczu: patrz post roxi
elona-, kierowiec to najmniejsze zmartwienie: moj M. tylko jak go tu rozmnożyc, bo w 1 aucie ni chu nie damy radu
roxi, ja ze swoim czasem się rostać musiałam (szkolenia itp...) ale cięęęęęęęężko było:-(a tym co wam wróżyli szybkie rozstanie: kopaswdupas
dziula, ja przed domkiem mam całkiem miły rowek;-)
makuc, kondycha ci spadywuje!!!!!!!!!! po sibacie odlot taki?!?!??!?!?!na korki do Idulencji zaproszenie kurier dowiezie w ciągu 24h
z wyrazami miłości of kors
:***
sariska, zastanawia mnie dlaczego "zwłaszcza" faceci...
natuś, dla mnie miłość wygląda tak a nie inaczej...zgadzam sie ze w życiu różnie bywa... ale miłość ma wpisane w pakiecie ryzyko i albo to akceptujemy i kochamy całym sercem albo nie... a zrozumienie... towar deficytowy czasami...
emiś, absolutnie żadnego focha!!!!!!! co najwyżej: córa rządzico do planów to jak podasz mi wasze to wtedy może coś wyperswaduję u ślubnego
i żaden fochchchchchch!!!!!!! po prostu zanim do tego spotkania dojdzie to my się schlejemy razy 3. co najmniej
roxi, pifffko dopajam i jaa mąż właśnie "dosypia" dziecia nucąc mu Marsyliankę
![]()
![]()
![]()
ojojoj, jakis alarm nam córa robi...
ciekawe czy uda się popracować nad połamaniem łoża czy znowu nie![]()

.No i nasze "złomingo"- jak sie nie rozsypie do tego czasu,to no problem z pomieszczeniem wszystkich- tylną kanape złożymy i mamy tyyyle miejsca,że imprezke można swobodnie kontynuować

;-).Hm...tylko ja wczoraj kilkanascie takich "kursów" podłoga - łóżko zaliczyłam,zanim mi padła...ALICJA ja bym na Twoim miejscu na bank poleciała!!!
jak mają się zmarnować pieniądze i jeszcze przyjaciółka czeka to mnie dziwi, że można przepuścić taką okazję, a nawet bardzo dziwi...
my mamy zaproszenie do mojej przyjaciółki w wakacje (w PL) i pojadę sama i w ogóle nie widzę w tym żadnego problemu