reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
U nas słonko,na szczęscie...chociaz...czy ja wiem...?Z tym okiem to srednio mam ochote wychodzić:dry:.Wczoraj z rana zapowiadało się,ze będzie lało cały dzień i doopa- jak poszłam na spacer do parku,to nawet śladu po deszczu nie było,wszystko takie suche i przywiędłe,aż żal...

ale tylko u mnie tak leju? :(
kurcze na termometrze nawet 15C nie ma a wizja spędzenia CAŁEGO dnia w domu przeraża mnie niemiłosiernie :-(
ALICJA udanych zakupów! mam nadzieję, że sie pochwalisz nowymi nabytkami jak wrócicie?
HAPPY a jakies leki na to oko można sobie zaaplikowac czy ee tam?

A,przypomniało mi sie,co zapomniałam w pierwszym poście napisać.Teoria,że długich postów nikt nie czyta,potwierdza się:-p:laugh2:.dwa dni temu rzuciłam propozycje zlotu naszego oficjalnego i całościowego w Krakowie( niech będzie moja strata,odpuszczę to Miedwie:-D),bo sobie pomyślałam,.że jak tyle z nas jeszcze nie było,to swietna okazja.No i w sumie większość Dziewczyn będzie blisko miała,a my,te z daleka,jakos damy radę.Co Wy na to?- ponawiam pytanie;-).
Makuc,aplikuje kropelki i sama nie wiem,bo boli mniej,a wygląda gorzej:baffled:
Alicja- tak,pochwal się,jakie kolorki wybraliście:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie. Nie dam rady was nadrobić(od wczoraj ambitnie próbuję i mi nie wychodzi), więc tylko zamelduję, że żyjemy i przygotowujemy się do niedzielnej komunii Zuzika. Podejrzewam, że dopiero w poniedziałek albo we wtorek wrócę na dobre. Póki co ciągle biegam poza domem a wieczorami usiłuję ogarnąć co nieco w domu. Poza mną niestety zero chętnych do zrobienia czegokolwiek :wściekła/y: Do tego marudny Wojtuś, który dopiero dzisiaj miał pierwszą normalnie przespaną nockę. Wczoraj wyszła mu czwarta jedynka, więc na chwilę (krótszą bądź dłuższą:-)) odpoczniemy od ząbkowania.

Cass, Happybeti, Kruszynka wielkie gratulacje dla waszych maluchów z okazji dzisiejszego święta!!!

HAPPY :zawstydzona/y: to chyba nie z nie-czytania ale braku czytania ze zrozumieniem wynika. Biję się w pierś (ma wątłą) bo ja pytania takżdy owakrzdy nie zauważyłam :crazy:
Spotkania w KRK? Dla mnie super tylko teraz kwestia przekabacenia mojego D. zostaje, bo on to zaraz pewnie milion powodow, żeby nie jechac znajdzie. Ale nie dam się, nie dam. W razie co dostaniecie do niego nr.tel. w raz z poleceniem - dzwonić, smsowac i maltretować :laugh2::laugh2::laugh2:
[edit]
tak sobie pomyślalam, że może na gruponie jakieś promocyje na nocleki w Kraku będą :)))))

Ostatnia edycja:
haha Happi widziałam to pytanie i wiesz ja jezdem na miejscu i jestem jak najbardziej na tak :):) ale jakby zlot byłby gdzie indziej to pewnie też bym była na tak :)

edit. Aniawa gratki kolejnych jedynek Wojtusiowi

Tylko wiecie,ja myślałam jednak o przyszłym roku,żebysmy WSZYSTKIE były przygotowane,czasowo,finansowo itp.Z tymi noclegami na grouponie to fajny pomysł,można tez porównać ceny w akademikach latem- większośc wtedy na hoteliki jest "przerabiana".Więc ,Makucku,masz czas,by lubego przekabacać;).
Aniawa,to spokojnych przygotowań do Komunii,oby wszystko pięknie sie udało i córcia była szczęśliwa w tym dniu.A dla Wojtusia gratki zębolkowe- zazdraszczam,masz juz "z głowy " na jakis czas,a my w apogeum jesteśmy i mam dośc....:(((

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry