reklama

Październikowe Mamy 2010

U Nas starsznie wieje od wczoraj, ale jeszcze nie leje... kwestia czasu, w każdym razie pogoda do kitu a ja dziś się urlopuję. Mam nadzieję, że jednak nie popada bo mam ambitny plan iść z dzieckiem na zakupy.
W końcu wyspałam się całkiem całkiem, Oliwia teraz drzemie, humor nie najgorszy więc jest dobrze :-)
Wow udało mi się zacytować haha !!!

Happybeti, Kruszynka, Cass, Aniawa mega gratulacje suwaczkowe dla Wasz i Waszych Cudnych Szkrabów !!!​

Makuc i Alicja wszystkiego naj naj najlepszego !!!​

Dziulka uchalać się nie uchlałam, wieczór zakończyłam po jedym drinie i w kimono, bo znając moje cudowne dziecko to raczej pospać mi nie da i co? myliłam się, spałam jak zabita ale mąż mówił że tylko raz u niej był ok 23 więc spała do 5.20.
Ida bez obaw zacznie raczkować, pozycja na spaniela to początek :-) nie uciekłam po prostu nie miałam już sił siedzieć przed kompem, zresztą mąż strzelił focha takiego, że łeb by mi urwało więc stwierdziłam ze ostatnio mamy za dużo problemów i nie chcę kolejnej kłótni z powodu mojego siedzenia przed kompem (teraz wie jak ja się czuję) Na moje pytanie dziś czemu strzelił focha i tak szybko wczoraj poszedł spać? odpowiedział "ja, nie", mówię mu chłopie znam Cie jak własną kieszeń, wiec mi nie mydl oczu, teraz widzisz jak ja się czuję kiedy TY non stop na kompie siedzisz a On mi na to "no wiem i wcale mu się to nie podoba".
Łóżko połamane? panele całe?
Roxannka a od czego są przedłużacze? lęk minie i wszystkie Nasze dzieciaczki wrócą do formy :-)
Alicja jakże mi niezmiernie miło, że w końcu u Ciebie zaczyna się sytuacja klarować, że decyzje podjęte. Mężowi należy się medal :-) Szkoda że nie uda Wam się razem wyjechać, wiem że nie chciałabyś jechać tam sama z córcią ale może przemyśl to, żeby odpocząć od tego wszystkiego a jak nie to może spróbujcie sprzedać te bilety, może a nóż się uda.

Między mną a małzem jest bardzo silna więź emocjonalna. Nawet jak sie z gadem pokłóce, obraże itp to tak długo wytrzymać nie potrafie i zaraz sie godzimy. Ja nie potrafie tego wytłumaczyć, to jest po prostu mój najlepszy przyjaciel i miłość w jednym
U Nas jest tak samo, też nam prorokowali szybkie zerwanie znajomości (tym bardziej, że mój mąż jest młodszy ode mnie) a w tym roku 10 lat nam stuknie jak jesteśmy ze sobą. Co prawda mamy trudne chwile w swoim życiu, kryzys poważniejszy też był ale przetrwaliśmy i trwamy nadal, kochamy się a to jest przede wszystkim najważniejsze jak dla Nas.

Udanych zakupów :-)

Makuc 85? jaka Ty młodziutka ojej ja też tak chcę, psychicznie to Ty zmęczona jesteś więc musisz odpocząć, trzeba pogadać z CzarodziejkąM co Ona spożywa, że ma tyle energii, może jest jakiś środek na psychiczny luz legalny, dziękuję za lekturkę poranną :-) Makuc to Alutka ślicznie spała, moja pobudka ok 23 i do 5.20 ale do 6 grzecznie zajmowała się sobą w łóżeczku :-)
Happy hmmm w Kraku to rzeczywiście bliziutko więc pomysł super, mam nadzieję że oko się szybko zagoi :-) Ma się rozumieć że części z wózka wyschły :-)
Sariska współczuje przebijania się drugiego ząbka, u Oliwki idą górne mam nadzieje że szybko naszym dziewczynom wyjdzą i będzie spokój na chwilę :)
Aniawa gratulujemy Wojtusiowi kolejnego ząbka, czyli spokój na chwilkę będziecie mieć z ząbkowaniem, trzymam kciuki za komunię :-)

Ostatnia edycja:
reklama
HAPPY no, no tylko ja już teraz przekabacać zacząć muszę ;-)
ANIAWA to teraz jeszcze gratulejszyny zębowe Wojtusiowi slę :rofl2:
SARISKA tylko? chociaz u nas to pewnie jakis hotelszyn tylko w gre będzie wchodzil, bo " mój Hrabia" inaczej niet ;-)
KANIA ano trzeba CZARODZIEJKĘ przyszpilić z tym cudownym środkiem oj trzeba;) Co do siedzenia przed kompem to u nas to samo jest. Jak D. siedzi i gra do 3 w nocy to jest ok i foch jak mu uwage zwrócę, a jak ja długo siedze to zaraz mnie "przeklina", że nic tylko komp i komp. I weź tu zrozum to myślenie męskie :confused:

a wogóle to chyba się jeszcze nie pochwalilam, że Alutkowa dzisiaj w nocy tlyko RAZ sie obudziła (i to o północy) i potem grzecznie do prawie 7 spała :surprised: a teraz maruda, więc czas na luli, luli paaaa Bejbiku.

Ostatnia edycja:
kolory to ja mam już ustalone od tygodnia :-D generalnie mieszkanie jest przytulne ale małe więc w grę wchodzą jasne kolorki coby je rozświetlić i powiększyć :tak:

w pokoju chciałabym połączenie jasnego turkusu i złamanej bieli coś w tym stylu:

6-6.jpg

pokój małej bedzie kremowo-różowy (bardzo jasny róż)

w kuchni mamy białe szafki, ściany bedą jasnożółte

a w łazience takie kolorki (może nieco jaśniejszy ten zielony):

lazienkaseriaecco.jpg

korytarz też jasny, pewnie takiego samego koloru jak kuchnia ew zrobie jakieś wstawki z zielonego i niebieskiego ;-)

generalnie to już sie nie mogę doczekać aż zaczniemy, głowa pełna pomysłow, zobaczymy jak sie uda realizacja :-p

oj tak pamiętam no i myslę, że ceny się nie zmieniły ? a Hotele też są w miarę jeśli chodzi o ceny trzeba tylko poszukiać i będzie git :)

edit: Alicja to już pomysła macie i śliczne kolory. Mój chciał taka turkusową sypialnie, ale u mnie niestety pomysłów w głowie niet :( im bliżej oddania tym gorzej z wizją w głowie :( a z jakiej strony czerpałaś inspiracje?

Ostatnia edycja:
oj na Krk to ja sie pisze jak najbardziej :tak: tym bardziej że po przeprowadzce będe miała nawet blisko :-D a może w tym roku jeszcze by sie nam udało dziewczyny, hę? Chociażby takie krótkie only babskie z cyklu : spotkać sie, zjeść lody, poplotkować ;-) a za rok pełną gębą z małżami, dzieciami itp

makuc dzięki :* zobaczymy co z tego wyjdzie bo wiadomo jak sie czasem wizja z głowy z rzeczywistością zetknie.. ;-) no i nasze meble nie sa takie szałowe :-p

kania
:*

Ostatnia edycja:
spanie w akademiku to koszt ok 30-40 zł za noc :)
Pewnie zalezy tez od standardu-Makuc,wytłumacz swojemu,że akademik teraz to niekoniecznie pietrowe prycze i wspólna łazienka na całe piętro:-D- całkiem niedawno nocowałam w takim,którego od hoteliku bys nie odróżnił- przytulny dwuosobowy pokoik z łazienką,pełnym wyposażeniem,więc niech Hrabia nie grymasi .Idea zlotu jest przeciez taka,żebyśmy wreszcie sie "nabyły " razem do bólu,a nie spotkanko w kawiarni i każda w swoją stronę;).Szczerze mówiąc,to ja wolałabym z noclegiem ekonomicznie bardziej,bo kaskę wolę przeznaczyc na inne przyjemności:).Byleby było czyste łóżko,łazienka i w miarę blisko centrum,to jak dla mnie ok:)
Alicja,podoba mi się :tak:- jak ja bym robiła u siebie,pewnie podobnie bym wymyśliła:tak:.A meblami "nieszałowymi" to Ty sie nie stresuj;),bo ja wiem,że taka artystyczna dusza jak Ty,to zrobi tak,że Ci z góra forsy i meblami od "dizajnerów" bedą mogli pozazdrościć.Nie kasa sie liczy,tylko oko,a to Ty masz:)

Ostatnia edycja:
ALICJA u nas taka szybka randka nie przejdzie, bo z LBN to jednak większa wyprawa jest :-(
HAPPY no dokladnie jestem tego samego zdania!:)

Aluśka blanocia :rofl2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
no i spłonęłam :zawstydzona/y::-D jak już sie artystycznie wyżyje i będzie po to podziele sie efektem z Wami ;-)

Makuc rozumiem :tak: no to kombinujemy na przyszły rok, mam nadzieje że żadna do tego czasu stąd nie ucieknie, jakby co to będziemy sie smsami molestować :rofl:

Efuś dzięki :* ja co prawda obchodze 18.01 ale i tak miło że pomyślałaś :-) a zawsze okazja jest coby piwko wypić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry