reklama

Październikowe Mamy 2010

no dziękuje wam za propozycje, ale widze że nic nie ma za darmo :confused2:tylko coś za coś ehhh cięzki lajf :-(;-)to juz sama sobie pojde i zrobie :-p

makuc, do 12 nic nie bedziesz jadła ?:surprised::eek: no i już wszystko jasne, skąd ta fotka ;-):tak: :laugh2::rolleyes2:

reklama
ROXI nie ma co - lajf is brutal :D no a swoją drogą to ten obrazek zbytnio od rzeczywistości nie odbiega :D zważyłam się rano i... 45kg wyskoczyło :confused2:
RYSIA mózgu nasz naukowy owocnego pogłębiania wiedzy życzę :*

ok spadam na c.d. zajęć :(

Roxannka, się nie wysilaj, robię mojemu M. to i Tobie sniadanko machnę, a co. Stary motyw sie u mnie przewija: jak wstaję rano do wc i wracam do łóżka, to M. mówi " to moze już sie nie kładź tylko zrób nam śniadanko...?"

Dziulka, ja mam pomysła, weź no w tej pracy przy kasach zamontuj stałe łącze i zapodawaj na bb między klientami, a jak Ci jakiś paragon wskoczy na forum to się przeciez nie obrazimy! :-D

Mamaagusi, Elusia, Pszczylaszczaka, Monia Dla Waszych córeczek WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO!!!!!!

Makuciu, obrazek the best! I nie jaraj tyle bo Ci płucka wytną :-D:-p a wtedy będzie na wadze jeszcze mniej... :eek:

Ostatnia edycja:
Makuc,ja też chce taka dietę!!!!!Tylko przerwę troszke wczesniej;)
Co do moich "zdolnosci językowych" w zakresie niemieckiego ,to chetnie pomogę,ale jak sobie przypomnę moje "wystapienie" w Berlinie,jak dziękowałam dziecku publicznie za rysunek dla nas zrobiony"Danke schon,das ist very schon bild"- i nie kumałam,czemu wszyscy ryknęli śmiechem,jak ja tak pięknie po niemiecku sobie poradziłam;)
Rysia,no,to bez męża,pewnie,jak ma Ci nastrój psuć;)
Paolcia,tutaj zdjęcia wkleja się łatwo,tylko radze pojedyńczo,bo jak kiedyś naraz wszystkie wgrywałam,to się nie pokazywały.A tak w ogóle to jak do nas trafiłś?Czytalaś wczesniej,co piszemy czy przypadkiem?Bo ja całkiem przypadkowo:)- i juz zostałam:)

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się co zrobić z dzisiejszym dniem, żeby go nie zmarnować... Zapowiada się super pogoda na jakąś wyprawę. Znowu od rana łoję colę, wiec energii mam za dwoje :-) A dzieć to chyba od tego korby dostaje, wierci się, kręci, ze mi bebechy rozsadza. A niech ma cos od życia, trochę dopalaczy za młodu, mój kochany babo-chłopek mały :-p :-) ;-)

Happy :-D :-D :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Czy pozostaje "ręczne " zaznaczenie i "Delete"???

Możesz też odznaczyć ręcznie, tak samo jak zaznaczałaś. Jeśli nie masz setki cytatów, jest to wykonalne. Przy większej ilości może być uciążliwe :-)

eeeeeeeeeeee, taaaaaaaaaaaam: CTRL+ALT+DELETE i wsio znika:-D

macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na Allegro który nadrukowywowuje zdjecia na t-shirtach????????????????????

żeby w końcu do wszystkich dotarło pytanie to posta nie przedłuzam:-p

Dobranocka,Ty znów rymujesz;)
Ida,dzięks,ja to lamer jestem i trzeba mnie wszystkiego od podstaw uczyć:zawstydzona/y:.
Za krótkiego posta BUUUUUUU...choc rozumiem intencje...

aaa,pytanie dotarło,ale ja zwykle tak mam,że jak nie wiem,to sie nie odzywam;).Ale u mnie w Stargardzi i wSzczecinie znam zakłady,które to robią "na żywo";)

Ostatnia edycja:
reklama
Roxannka, się nie wysilaj, robię mojemu M. to i Tobie sniadanko machnę, a co. Stary motyw sie u mnie przewija: jak wstaję rano do wc i wracam do łóżka, to M. mówi " to moze już sie nie kładź tylko zrób nam śniadanko...?"
buuu zapóźno :-( już sama sobie zrobiłam :dry: ale może przyjmiesz jakieś zamówienia na przyszły tydzień:sorry: :-D
a twój M. to poprostu się o ciebie troszczy cobys się za dużo nie nachodziła łóżko-wc- łóżko- kuchnia ;-)
babo-chłopek boskie :-D:-D:-D nie wiem czy słyszałaś ostatnio o dziecku które rodzice bedą wychowywać bez określonej płci, żeby ludzie się nie uprzedzali czy coś w tym rodzaju :eek: może to jest jakiś pomysł :-D

happybeti, to i tak nieźle sobie poradziłaś ;-) ja jedyne co bym mogła powiedzieć to "danke" :zawstydzona/y:

ida,
zaraz wyśle priva coby reklamy nie robić ;-) a co do długości posta to reklamacje składam i ja :crazy:
chciałam ci jeszcze napisać że twoja Ineczka to się nieźle kamufluje, ten uśmiech wogóle nie przystoi terrorystce :no::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry