Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i ni zamierzam marnowac tego okresu o NIe!!;-)
wystarczy,ze nie ma mnie pare godzin i tyle stron musze czytac a jak jestem to nikogo nagle nie ma
;-) 

niezla z Ciebie laska"Danke schon,das ist very schon bild"- i nie kumałam,czemu wszyscy ryknęli śmiechem,jak ja tak pięknie po niemiecku sobie poradziłam![]()
własnie pozazdrościlam tego ciązowego uczucia motylków w brzuchu jak się szkrabik kiełbasiZastanawiam się co zrobić z dzisiejszym dniem, żeby go nie zmarnować... Zapowiada się super pogoda na jakąś wyprawę. Znowu od rana łoję colę, wiec energii mam za dwoje :-) A dzieć to chyba od tego korby dostaje, wierci się, kręci, ze mi bebechy rozsadza. A niech ma cos od życia, trochę dopalaczy za młodu, mój kochany babo-chłopek mały:-) ;-)

Dzieki dziewczyny jeszcze raz za mile slowa.Co prawda my sie nie staralismy o to dziecko ale jakos tak juz sie ucieszylismy.Testu nastepnego nie bede robic bo jak mialo cos wyjsc to by wyszlo juz.Ale stanelo na tym,ze w sierpniu zaczynamy dzialac naprawde,zeby na wiosne bylo malenstwo na swiecie
A ze okazalo sie,ze nie jestem w ciazy to wypilam troche Johnnego z cola wczoraj (wszystko bardziej lajtowe sie skonczylo a bardzooo mi sie chcialoooo napic;-)
I poki co przez te dwa miesiace mam nadzieje korzystac z nie bycia w ciazy ile sie da![]()
może ja tu więcej swoich zdjęc zacznę wstawiać?