reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka ,zaintrygowałas mnie tym "bezpłciowym " dzieckiem,jakis link albo cos więcej powiesz?Jak oni to sobie wyobrażają????Nie rozumiem...A to u nas ,w Polsce,czy w zdegenerowanej zgniłej Ameryce?

reklama
Ostatnia edycja:
witam moj M po wczorajszym to dzisiaj prawie ideał pojechałam zapytać ja moge zastać lekarza w szpitalu no i dopiero w pon mogę jechać z Oli a on został z dzieckiem posprzatal i obiad zrobil..........chyba jakiś cud sie stał........

Mamaagusi,Elusia,Pszczylaszczka,Monia suwaczkowe gratulacje

Mam jeszcze 10 stron do przeczytania ale najpierw cos napisze poki dziecko spi

Dzieki dziewczyny jeszcze raz za mile slowa.Co prawda my sie nie staralismy o to dziecko ale jakos tak juz sie ucieszylismy.Testu nastepnego nie bede robic bo jak mialo cos wyjsc to by wyszlo juz.Ale stanelo na tym,ze w sierpniu zaczynamy dzialac naprawde:):),zeby na wiosne bylo malenstwo na swiecie:):):)
A ze okazalo sie,ze nie jestem w ciazy to wypilam troche Johnnego z cola wczoraj (wszystko bardziej lajtowe sie skonczylo a bardzooo mi sie chcialoooo napic;-):tak:
I poki co przez te dwa miesiace mam nadzieje korzystac z nie bycia w ciazy ile sie da ;)

ida, nk :-)

elwirka, no to brawo dla męża, że ruszył troszke mózgownicą ;-)

sheeney, bardzo dobra decyzja, my też się bedziemy przymierzać ale może jeszcze nie teraz :-p a teraz bedziesz mogła spokojnie się z nami alkoholizować :-D

Sheeney,no właśnie jak sie okazało,że jedna kreseczka,to miałam Ci napisac,żebys korzystała,póki możesz;).A potem cos mnie się pomerdało,że Ty wciąż karmisz no i wykasowałam.A tu jednak nie,czyli wieczorki przy BB ze szklaneczką będą?;)No i OWOCNEGO starania w sierpniu:***
Elwirka,no i oby mu tak zostało;)

Happybeti karmie ,karmie ale od 20 mam dlugaaa przerwe to raz kiedys moge sie napic :tak: i ni zamierzam marnowac tego okresu o NIe!!;-)

Normalnie wy mi chyba na zlosc robicie:wściekła/y: wystarczy,ze nie ma mnie pare godzin i tyle stron musze czytac a jak jestem to nikogo nagle nie ma:angry:

Dobranocka gratuluje babo-chlopa :-D;-)

Moze tak by cos posprzatac??
Makuc Twoje zdjecie powalajace:-D:-D:-D:-D niezla z Ciebie laska

reklama
ufff lekcje skończone, zjadzlam sniadanie a teraz Alutek maltretuje mnie żebym jej bańki puszczała i jak przestaje to płakusia. Się dziecko nauczyło domagać, się nauczyło...

"Danke schon,das ist very schon bild"- i nie kumałam,czemu wszyscy ryknęli śmiechem,jak ja tak pięknie po niemiecku sobie poradziłam;)

danke scho"n, das ist very scho"n post. Padłam :))))

Zastanawiam się co zrobić z dzisiejszym dniem, żeby go nie zmarnować... Zapowiada się super pogoda na jakąś wyprawę. Znowu od rana łoję colę, wiec energii mam za dwoje :-) A dzieć to chyba od tego korby dostaje, wierci się, kręci, ze mi bebechy rozsadza. A niech ma cos od życia, trochę dopalaczy za młodu, mój kochany babo-chłopek mały :-p :-) ;-)
własnie pozazdrościlam tego ciązowego uczucia motylków w brzuchu jak się szkrabik kiełbasi :zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny jeszcze raz za mile slowa.Co prawda my sie nie staralismy o to dziecko ale jakos tak juz sie ucieszylismy.Testu nastepnego nie bede robic bo jak mialo cos wyjsc to by wyszlo juz.Ale stanelo na tym,ze w sierpniu zaczynamy dzialac naprawde:):),zeby na wiosne bylo malenstwo na swiecie:):):)
A ze okazalo sie,ze nie jestem w ciazy to wypilam troche Johnnego z cola wczoraj (wszystko bardziej lajtowe sie skonczylo a bardzooo mi sie chcialoooo napic;-):tak:
I poki co przez te dwa miesiace mam nadzieje korzystac z nie bycia w ciazy ile sie da ;)

się do tego co HAPPY napisała dołączam :* a za moja laskoś dizękować, dziękować :zawstydzona/y: może ja tu więcej swoich zdjęc zacznę wstawiać? :rofl2:

* no i pewnie co bym w domu się nie zakisila niebawem trzeba się bedzie na spacer wybrać. Pogoda w lbn dalej do duszy i zaczyna coś kropić powoli ale my dzielne dziewczyny - my się deszczu nie boimy i na pacielek mimo wszystko wychodzimy. o! :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry