makuc
Fanka BB :)
To teraz szybko, szybko bo czas goni, od 9.00 do 12.00 lekcje, które jeszcze przygotować trzeba plus D. wołający o czas wolny na fajkę 

IDA Ja się zapytuje czy ta Twoja teściowa to wszystko ok ma z głową?
od kiedy prowadzanie = uczenie chodzić? poza tym eeee? że jak? że co? piiip.
Paza tym "ano mówiłaś, mówiłaś"
no i MAKUCMANOWI kopa od Ciebie przekazalam [ten akurat doszedł z siłą zdwojona] a ten do mnie "to wy na tym BB nie tylko o dzieciach rozmawiacie
" dobre sobie 

;-)
[edit] WOW IDUŚ jakaś Ty PRZYSTOJNA. Daj nr.tel to się spikniemy na male co-nieco
kciuki zaciśniete a dołom odnośnym przyszłości a kszzzz mówimy i se drinki pijemy 
DZIULKA jak tam? czereśniowa dupa cała? nie wybuchnęła z nadmiaru dobrodziejstw?
HAPPY :* za dowciap - ja sem wróżka taka jak ten turist
;-) hop-siup i do przodu. Znowu lekcji nie zdążę zrobic i się na improwizejszyn skończy jeśli z BB zaraz się nie ewakuuję 
poza tym:
MAMAAGUSI, ELUSIA, PSZCZYLASZCZKA, MONIA
szok: ale dzisiaj świętujących) SUWACZKOWE GRATULEJSZYN DLA WAS I WASZYCH POCIESZNYCH POCIECH :*
ANIAWA: brrr oby mąż wrócił tak jak obiecał! a jak nie to kij mu w.... oko
tulam i owocnych przygotowywań komunijnych!
no i przebrnęłam i spadam, bo w czarnej doopie jestem
do później Skarby Wy moje. Ajjjt 

IDA Ja się zapytuje czy ta Twoja teściowa to wszystko ok ma z głową?
od kiedy prowadzanie = uczenie chodzić? poza tym eeee? że jak? że co? piiip.
Paza tym "ano mówiłaś, mówiłaś"
no i MAKUCMANOWI kopa od Ciebie przekazalam [ten akurat doszedł z siłą zdwojona] a ten do mnie "to wy na tym BB nie tylko o dzieciach rozmawiacie
" dobre sobie 

;-)[edit] WOW IDUŚ jakaś Ty PRZYSTOJNA. Daj nr.tel to się spikniemy na male co-nieco
kciuki zaciśniete a dołom odnośnym przyszłości a kszzzz mówimy i se drinki pijemy 
DZIULKA jak tam? czereśniowa dupa cała? nie wybuchnęła z nadmiaru dobrodziejstw?

HAPPY :* za dowciap - ja sem wróżka taka jak ten turist
;-) hop-siup i do przodu. Znowu lekcji nie zdążę zrobic i się na improwizejszyn skończy jeśli z BB zaraz się nie ewakuuję 
poza tym:
MAMAAGUSI, ELUSIA, PSZCZYLASZCZKA, MONIA
ANIAWA: brrr oby mąż wrócił tak jak obiecał! a jak nie to kij mu w.... oko
tulam i owocnych przygotowywań komunijnych!no i przebrnęłam i spadam, bo w czarnej doopie jestem
do później Skarby Wy moje. Ajjjt 
a tak w ogóle to długo te pifffko wczoraj piłaś

ale może juz skończ z tą solarką