Roxi, młoda w końcu padła, po butli o 23:30 alarm wszczęła dopiero o 5:30 rano:-)a tak w ogóle to długo te pifffko wczoraj piłaś

ja tam wygazowanego nie ljubju

;-)
Gratki dla Amelki, Poli, Majki i Wojtusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beti, nasze to mają jakieś synchro włączone, nie ma co:-)Inka na razie z upodobaniem wspina się po mnie jak chce na rączki (co 5 minut

). a teściowa, hmmm, słowna perswazja nie zadziałała ostatnio, gorzej, usłyszelismy że jesteśmy
lenie, że nie chcemy dziecka prowadzać=uczyć chodzić, czaicie???????????

co do zlotu w Krk: ciekawe, ciekawe... ale wiadomo że trza to przemyślić i przedyskucić...

nie wiem co mój luby by na to powiedział

Acidy właśnie czadu daja na 1ce

nienormalna może jestem ale podoba mi się to
Ala, popłakałam się prawie... Ja trzymam kciuki żeby jednak Mężuś dał się namówić...(doczytałam: więc 3mam kciuuuuuuuki!!!!!!!!)a remontu, w sensie malowania i wybierania kolorków zazdraszczam!!! uwielbiam takie kombinowanie

i bardzo mi się twoja wizja podoba

a że meble "nie tak szałowe" - pokaż mo kogoś kogo stać tak od ręki na zrobienie chatki jak z katalogu od ręki

nasza dagisia zakopana w kredyty po uszy, jeśli dobrze pamiętam, a przecież mało kto ma szansę zdobyś takie fundusze na raz... my mieszkamy raczej w standardzie średnim, może nawet lekko ponizej niskiego, bo nie damy rady wyremontować całej chatki (nie ruszanej praktycznie od xdziestu lat "Dzięki" embargu moich dziadków, bo "przecież wszystko jest super i po co ruszać"

)...ale pomalutku pomalutku działamy cos
wszystkim Gosiakom - wsiego lepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makuc, u mnie nie leje, nie lało i nie bedzie lało, a przynajmniej nie zapowiadają

"wyruszniona" - PADŁAM!!!

i od razu się przyznaję ze przez głupie skojarzenia

i starałam ale muszę napisać bo mnie skręca:
"a nie mówiłam nie narzekaj?!?!?!?!"

;-)
kania, widzę że podobnie spały dziś nasze kruszyny
łóżko przeżyło, ale musiałam sie naprawdę starać zeby dziecia nie obudzić
;-)

no i przeca jezdem!!! i to nie z dziulą, niestety... sama jezdem, bo małż odpadł biedaczek. oczywisci mam focha bo jak urna czekam na wspólne wieczory i nawet jak jestem zmęczona to chcę z nim spęzać czas a on, łot co!!!!!!!!

chleję sama, i to nie jakieś tam pifffko, ale Jasia Czerwonego

i zaraz dolewkę trza zrobić
Sivle, nie możesz
i nie dziw się!!! głupio pytasz to głupio odpisuję
Bierz przykład z naszej Ryśki!!!

e-lona, przestań!!!

koszt autokaru byłby taki że strach myśleć

a kniga jaka?i weź większą czcionką pisz bo oślepnę!!!!!!!!!!!!!!!!

o, widzę ze Dorisek też cię opiętrolił

i weeeeeeź sie uspokój!!! następna co myśli, ze jak się nie napisze jak krowie na rowie to człowiek nie trzyma kciukasów i cieplutko nie myśli
eLWIRKA, CTRL i Shift - u mnie działa;-)czasem ponaciskam nie wiem co i też mi się tak przestawia, spróbuj moze
sheeney, piszesz że poznikały ci laski w obiad, a ja teraz siedzę nadrabiam i końca nie widać, wiec chyba na długo nie spiernikoliły

co z tym testem??????????doczytałam... a moze jednak @ nie przylezie?
Efuś, :***
cass, gratki i miłego łikenda:-)
kroma, ty wiesz z czym ślepnięcie by się wiązało?! no więc przestań świrować, bo jak bez bbpowietrza będziesz egzystować?

(heh, nie czuję zę rymuję

)
czarodziejka, ja piję twoje zdrówko

i niezależnie od twojego ewentualnego wybaczenia małżowi - ode ma kopa w tyłek!!! ale nie od Norrisa bo ten wyszedł z wprawy

taki kopniak ode mnie, ale za to z całego serca i całej siły mojej!!!!!!!

oooooooooooooooooooooooo, widzę że
Makucmana też skopać trza!!!!!!!!!!!!
mała mi, niezłe jaja!!!!!może częściej trzeba im tłumaczyć co i jak, choc ja to bym pewnie do rękoczynów juz przeszła

najchętniej drabiną bym teściowej do łba nakładła

a co do "terenówek" to moja sis jest aktualnie gdzieś w okolicach Miedwia!!!!!!!!!!!!

tez chcęę!!!!!!!!!!!!!!:-(
a jazdy wieczorne to ja mam OD ZAWSZE!!!!!!!! i nie rozumiem co wy tak przeżywacie

Alka, ja zaklepuję drugiego od lewej w rzędzie stojacym (a jak?

)!!!!!!!!!

makuc, ale w filmie o owcach to mi troszkę przeszła namiętnosć do Jake'a...
dobranocka, ale jaja!!!!!!!!!!!!

e tm, niespodzianka, jeszcze sie ujawni;-)najważniejsze ze ksiażkowo zdrowe
no i dolewkę trza skombinować;-)