reklama

Październikowe Mamy 2010

Elwirka to twoja córcia nieźle dogoniła! Moja to niejadek, zresztą ona nie ma po kim być większa! Ma to w genach, my z małżem drobni! Od jutra zaczynam sama robić jej obiadki, bo słoiczkowych nie chce :-( A Twoja dużo zjada? A tak apropo BB=AA to normalnie nie mogę z tego :-D żeśmy się dziewczęta szukały chyba! :tak:

reklama
RYSIA moze dzieci by sie nie pogubilo ale...zawsze mozna by je pomylic i zabrac nie swoje:ppp

IDA do cholery juz 23!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem kochana mialam dzwonic ale nei bylo mnei w domu:(

Roxi, młoda w końcu padła, po butli o 23:30 alarm wszczęła dopiero o 5:30 rano:-)a tak w ogóle to długo te pifffko wczoraj piłaś:-pja tam wygazowanego nie ljubju:rofl2::-D;-)

Gratki dla Amelki, Poli, Majki i Wojtusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beti, nasze to mają jakieś synchro włączone, nie ma co:-)Inka na razie z upodobaniem wspina się po mnie jak chce na rączki (co 5 minut:dry:). a teściowa, hmmm, słowna perswazja nie zadziałała ostatnio, gorzej, usłyszelismy że jesteśmy lenie, że nie chcemy dziecka prowadzać=uczyć chodzić, czaicie???????????:angry::angry::angry:
co do zlotu w Krk: ciekawe, ciekawe... ale wiadomo że trza to przemyślić i przedyskucić...:nerd:nie wiem co mój luby by na to powiedział:baffled: Acidy właśnie czadu daja na 1ce:tak:nienormalna może jestem ale podoba mi się to:rofl2:

Ala, popłakałam się prawie... Ja trzymam kciuki żeby jednak Mężuś dał się namówić...(doczytałam: więc 3mam kciuuuuuuuki!!!!!!!!)a remontu, w sensie malowania i wybierania kolorków zazdraszczam!!! uwielbiam takie kombinowanie:tak:i bardzo mi się twoja wizja podoba:tak:a że meble "nie tak szałowe" - pokaż mo kogoś kogo stać tak od ręki na zrobienie chatki jak z katalogu od ręki:dry:nasza dagisia zakopana w kredyty po uszy, jeśli dobrze pamiętam, a przecież mało kto ma szansę zdobyś takie fundusze na raz... my mieszkamy raczej w standardzie średnim, może nawet lekko ponizej niskiego, bo nie damy rady wyremontować całej chatki (nie ruszanej praktycznie od xdziestu lat "Dzięki" embargu moich dziadków, bo "przecież wszystko jest super i po co ruszać":dry:)...ale pomalutku pomalutku działamy cos:tak:

wszystkim Gosiakom - wsiego lepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makuc, u mnie nie leje, nie lało i nie bedzie lało, a przynajmniej nie zapowiadają:-p"wyruszniona" - PADŁAM!!!:rofl2::-D:laugh2:i od razu się przyznaję ze przez głupie skojarzenia:laugh2::laugh2::laugh2:i starałam ale muszę napisać bo mnie skręca: "a nie mówiłam nie narzekaj?!?!?!?!":-p:rofl2::-p;-):-D
kania, widzę że podobnie spały dziś nasze kruszyny
clip_image011.gif
łóżko przeżyło, ale musiałam sie naprawdę starać zeby dziecia nie obudzić
clip_image002.gif
clip_image002.gif
clip_image002.gif
;-):rofl2::laugh2:no i przeca jezdem!!! i to nie z dziulą, niestety... sama jezdem, bo małż odpadł biedaczek. oczywisci mam focha bo jak urna czekam na wspólne wieczory i nawet jak jestem zmęczona to chcę z nim spęzać czas a on, łot co!!!!!!!!:angry:chleję sama, i to nie jakieś tam pifffko, ale Jasia Czerwonego:tak:i zaraz dolewkę trza zrobić:rofl2:
Sivle, nie możesz
clip_image012.gif
clip_image012.gif
clip_image012.gif
i nie dziw się!!! głupio pytasz to głupio odpisuję
clip_image002.gif
clip_image002.gif

Bierz przykład z naszej Ryśki!!!:-D:-D:-D
e-lona, przestań!!!:-Dkoszt autokaru byłby taki że strach myśleć:szok::rofl2::-Da kniga jaka?i weź większą czcionką pisz bo oślepnę!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::-p:-Do, widzę ze Dorisek też cię opiętrolił:laugh2:i weeeeeeź sie uspokój!!! następna co myśli, ze jak się nie napisze jak krowie na rowie to człowiek nie trzyma kciukasów i cieplutko nie myśli:dry:
eLWIRKA, CTRL i Shift - u mnie działa;-)czasem ponaciskam nie wiem co i też mi się tak przestawia, spróbuj moze:tak:
sheeney, piszesz że poznikały ci laski w obiad, a ja teraz siedzę nadrabiam i końca nie widać, wiec chyba na długo nie spiernikoliły:sorry2:co z tym testem??????????doczytałam... a moze jednak @ nie przylezie?:tak:

Efuś, :***
cass, gratki i miłego łikenda:-)
kroma, ty wiesz z czym ślepnięcie by się wiązało?! no więc przestań świrować, bo jak bez bbpowietrza będziesz egzystować?:rofl2:(heh, nie czuję zę rymuję:laugh2:)
czarodziejka, ja piję twoje zdrówko:tak:i niezależnie od twojego ewentualnego wybaczenia małżowi - ode ma kopa w tyłek!!! ale nie od Norrisa bo ten wyszedł z wprawy:dry:taki kopniak ode mnie, ale za to z całego serca i całej siły mojej!!!!!!!:tak:
oooooooooooooooooooooooo, widzę że Makucmana też skopać trza!!!!!!!!!!!!:crazy:
mała mi, niezłe jaja!!!!!może częściej trzeba im tłumaczyć co i jak, choc ja to bym pewnie do rękoczynów juz przeszła:crazy:najchętniej drabiną bym teściowej do łba nakładła:angry:a co do "terenówek" to moja sis jest aktualnie gdzieś w okolicach Miedwia!!!!!!!!!!!!:szok:tez chcęę!!!!!!!!!!!!!!:-(

a jazdy wieczorne to ja mam OD ZAWSZE!!!!!!!! i nie rozumiem co wy tak przeżywacie:rofl2::rofl2::rofl2:

Alka, ja zaklepuję drugiego od lewej w rzędzie stojacym (a jak?:rofl2:)!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
makuc, ale w filmie o owcach to mi troszkę przeszła namiętnosć do Jake'a...:-p
dobranocka, ale jaja!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:e tm, niespodzianka, jeszcze sie ujawni;-)najważniejsze ze ksiażkowo zdrowe:tak:

no i dolewkę trza skombinować;-)

Ostatnia edycja:
Elwirka tak moja siedzi sama, pełza, kawałeczek przeraczkuje ale potem ślisga się po panielach i woli pełzać :) zwiedza całe mieszkanie i trzeba jej pilnować! Siada też sama z pozycji na czworaka. Ogólnie jest bardzo, bardzo ruchliwa :tak:

Emiliab :-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry