reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to ja. czy jest ktoś jeszcze trzeźwy i nie lubiący piwa tak jak ja:-) ?
to najpierw tak:
witaj Paolcia
mała mi gratuluję: 5 z egzamu, średniej 4,5 (kujonku ty:-D), pozbycia się teściów na weekend i oczywiście wygranięcia im wszystkiego:-) a teraz życzę miłych przygód z grzybkami i zdaj później relacje:-)
Gratulacje dla naszych zapomnianych przez nas Małgoś:zawstydzona/y:
elwirka wdech, wydech, wdech, wydech. pisz, pisz, wygadaj się będzie lepiej tobie i moze wtedy dzieć zaśnie jak będzie czuła spokojną mamusię:-)
Dziulka no i bardzo dobrze, że nie zostałaś bo to w końcu nie twój problem
dobranocka narobiłaś mi smaka na coca cole więc idę się napić:-)
SNENEEY ty się tu nie załamuj tylko pracuj w takim razie nad tym, zeby przekazać nam tą inną wiadomość:-)
no. aaaa
beti nosz kurna ty weź tego swojego przymuś lekko taka okazja i nad czym tu myśleć?
idę bo małż już wrócił z pracy i dobrze bo się stęskniłam.

MAKUC ciebie nei widziec??? sloneczko ty moje ciebie zawsze widze:) a szczegolnie jak walisz taki dluzsze posty:)) a tak w ogole...IDUCHE nam pozarlo???????????????????????????????, IDA melduj sie !!:)))))

Dziulka :D dzięki za wprowadzenie! Oj nie ma nic lepszejszego niż zimny desperadosek z kawałkiem cytrynki w szyjce! Nie wiem czy próbowałyście - jak nie to grzech ;-) teraz została mi nauka hymnu na pamięć i hmmmm co jestem przyjęta? :-D a tak na poważnie dzięki za przywitanie dziewczyny!

MAMAAGUSI już od paru dni mnie wkurza ale co sie dziwić przeciez to facet a na moje dziecko nic nie pomagało ale wkoncu zasneła a mój chłop miał to w dupie udawał że nie słyszy.........

MAKUC ja kochac dlugiee posty:))))))))))))

PAOLCIA- nooo to juz widac zes nasza baba:))))))) a co do picia ja raz prawie padlam jak moja przyjaciolka zrobila mi drina z.... ogorkiem zielonym!!!!!!! zawalu dostalam jak wrawala mi ogorka do szklanki!!!!!!!!! a sklad taki: zoladkowa gorzka+ sprite i plastry ogorka zielonego ze skorka.... ja pindziole jaki smak!!!!!!!!!!!!

reklama
ELWIRKA trzeba mu było płakusiającą córę polożyć przed nim i wyjść do innego pokoju/ z domu. Może to by mu do myślenia dało? Ja się kiedyś też tak szczypałam a teraz D. w środku nocy budzę jak placzu nie słyszy i średnio mnie obchodzi, że rano do pracy idzie. Ja od 6 rano na nogach jestem i jakos żyję, więc wychodze z założenia że on od tego też nie padnie:)
DZIULKA, PAOLCIA weee przestańta o drinkach gadac, bo mi język ucieknie i kto będzie Mlodej śpiewal jutro nooo? :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry