reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziulka czegoś takiego jak opisałaś nie próbowałam! nawet nie potrafię sobie wyobrazić drina z ogórem:-D Elwirka widzę że nasze maludy prawie z taką samą waga się urodziły! Ile Twoja teraz waży? Bo moja to kruszynka 7kg ma! Ale za to długaśnica ;-)

Jeju impreza na całego:-). Nawet panowie dołączyli:-D;-):tak::-).A ja właśnie kończę Wareczkę;-)

E-lona,happybeti zdrówka dla wszych pociech
dobranocka może trza wykonać trzecie usg, to coś więcej będzie wiadomo... A jak nie,to na pewno się dowiesz w... październiku;-).

sheeney, ja też ci radzę-zrób kolejny test za kilka dni. Może wtedy uslyszymy"prawidłową" odpowiedź:tak:
Mała_mi GRATULUJĘ wygarnięcia teściom:-D. Powiem ci,że jak kiedyś powiedziałam swojej-wtedy jeszcze nie-teściowej-co mi leży na wątrobie, to od tej pory stosunki między nami były poprawne:tak:. Aha, i gratuluję zdanych egzaminów:happy::laugh2:

Paolcia witaj! Pisz(pij:tak:;-)) często i dużo;-)

Ida czekam na epistołę...
Jutro mąż W KOŃCU MA WOLNĄ SOBOTĘ:-D:laugh2::happy::-). Więc czas poświęcę rodzinie. A wieczorem mam nadzieję znaleźć czas dla super babeczek!!!!!!!

Kurdę,chciałabym,aby spotkanie w Kraku odbyło się jeszcze w tym roku...

EMILIAB jak ja pragne spotkania w KRAKU zwwami wszystkimi!!!!
PAOLCIA serio, sprobuj!!! ja w szoku bylam jakie to bylo dobre:)) drink z witaminkami hihi:)
IDA kurde chodz tu do nas bo jak nie to po dupie masz!
SHEENEY- ja polecam ci zrobic tak jak EMIS drugi raz testa.

EMIŚ czyli, ze dla nas:confused::happy: fajnie, że sobie jutro rodzinny dzień robicie:) Tak więc jutro wypoczywaj, ciesz się mężem a wieczorem BB=AA i może tym razem zamiast despe i ja się na warkę skuszę :rofl2:

Ja dopiero godz. temu wróciłam ze szkoły i padam na ryj...marze aby ten weekend się już skończył:-)
Czarodziejko wszystkiego najlepszego w dniu imienin:-)
Sarisko wiem że Ty nie Małgorzata i nawet miałam Ci napisać smska że umieściłam Cię przez przypadek w gronie solenizantek bo intensywnie o Tobie myślałam:-)
Dobranocka ja dalej obstawiam że w Twoim brzuszku zamieszkuje chłopiec a nie dziewczynka...kto by to jednak nie był to dobrze że wszystko jest w porządeczku:-)
Efa milutkiego weekendu z mężem no i jak najbardziej owocnego...hihi aby kolejny teścik wyszedł pozytywny:-)
Sheeney ja tam dalej myślę że ten test był niewiarygodny i jak zrobisz kolejny to pojawią się 2 magiczne kreseczki:-)
Mała_mi gratuluje 5 z egzaminu i ekstra super wystrzałowej średniej:-)no i fajnie że pokemony wyjechały-macie trochę spokoju:-)
Paolcia witaj w gronie AA:-)
Elwirka chłopy to tępy gatunek i nie warto się nimi przejmować:-)

ja też własnie pije desperadosa za zdrowie dzisiejszych solenizantek:-)a co do spotkania w krk to ja też chciałabym by wypaliło jak najszybciej (tylko tak sobie teraz myślę że może lepiej było by dzieci zostawić pod opieką tatusiów coby "pijane" mamuśki nie pogubiły ich na mieście;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
EMIŚ czyli, ze dla nas:confused::happy: fajnie, że sobie jutro rodzinny dzień robicie:) Tak więc jutro wypoczywaj, ciesz się mężem a wieczorem BB=AA i może tym razem zamiast despe i ja się na warkę skuszę :rofl2:
Oczywiście,że dla was:-)

Wydębiłam jeszcze od męża wareczki dwa łyki:-). Jak mąż się mnie pyta,kiedy odejdę od kompa,to zawsze mówię: jak tylko dopiję(piwo,kawę colę...). I tak sobie czasem dolewam na boczku,coby przedłużyć biesiadę z wami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry