reklama

Październikowe Mamy 2010

MALA_MI jak o porostach i grzybach piszesz to mi sie to od razu z miejscami pomiędzy nogami kojarzy :rofl2: [tylko nie mylić, że moje tak mają albo coś :-p]
DZIULKA a temu, że nie dajesz sobie w kasze dmuchać :tak: podziwiam za to bez kitu. Bo ja jakby mi ktoś powiedział, że trzeba zostać to pewnie bym tak zrobiła a Ty rach, ciach i temat zakończony. 12.30 DZIULKA w domu i w doopie ma prace. Naucz mnie tego. pliiis.

reklama
MAKUC kiedys bylam zawsze na tak jesli chodzi o pomoc i zostawanie i robienie nadliczbowek- moglam zostac bo wtedy 2h roboty placone 125%. a dla zasady powiedzialam NIE!!! z czystej zemsty!!! za to ze mimo mojego poswiecenia dla pracy nie byl nikt w stanie mi pomoc tzn nie zgodzili sie na przeniesienie! cos za cos! ja mam zasade-ide z kims dlon w dloni albo calkiem osobno.postanowilam ze teraz bede robic swoja robote bez przykladania do tego serca jak kiedys i przejmowania sie czy np w polkach towar rowno i ladnie sie prezentuje!!! a w pi...dzie to mam i juz!!! postanowilam ze wlasnie za to ze musze dojezdzac, ze mnie nie przeniesli bede uprawiac zesmte czynna. nic nei zrobie ponad moja robote, jak ktoras w dupi to jeszcze poglebie w dolek. we FR jest przyslowie: zemsta jest daniem ktore je sie na zimno. i to wlasnie praktykuje. slodko sie usmiechne lub bardzo wrednie cos dotne i bede robic swoje. MAKUC uwierz ze przed macierzynskim bylam taka ze jak poprosili zebym pomogla cos zrobic albo zostac bo za duzo towaru albo ludzi full i na kasie z szefem siedzialam nieraz w srodku soboty-zawsze pomagalam. a tym razem skonczylo sie babci sranie!

Dla mnie najgorsze są te wszystkie terenówki z roślin i tym podobnych chwastów. Nie wiem jak Ci ludzie się mogą nad jedną roślinką zachwycać przez godzinę. Dla mnie to nie pojęte. Przez całe swoje studia to spotykam botaników którzy naprawdę są ZAKOCHANI w tych roślinach, widać że to ich pasja.
Jak sobie przypomnę dwa lata temu terenówki w lipcu przez 2 tygodnie aby uzbierać rośliny do zielnika to mi słabo.. jeszcze na dodatek trzeba było znać po łacinie wszystkie nazwy.

makuc- czyścisz mi monitor cholero jedna z tym skojarzeniem swoim :) ha!
dobranocka- zdrówko!
paolcia84- witaj!

DZIULKA A TY NADAL NIE ZAUWAŻASZ MOJEGO POSTA DO CIEBIE SKIEROWANEGO, DRUGI RAZ TO JUŻ NAPISAŁAM...... może teraz zauważysz hahah

DZIULKA i bardzo dobrze! jak to się mawia "jak kuba bogu tak bóg kubie.." o!
MAŁA_MI łacińskie nazwy zielsk z zielnika? a grrr a że po co to niby? I pomysleć, że są fanatycy takich rzeczy :D

reklama
* mówiłam, że pewnie nie przygotuję lekcji na jutro rano? mówiłam. Sprawdziło się? a jakże :wściekła/y:

łaaaaa! jasnowidz! :-) wiesz ja taką sprawe mam... bo widzisz, może mogłabyś mi przesłać na priv numery sobotniego lotka ..? :rofl:

Mała mi ja to Cie podziwiam że taki kierunek wybrałaś i tak świetnie CI idzie :tak: fajnie że sie w tym jakoś odnajdujesz ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry