reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mi własnie na tym ostatnim najbardziej:) ale to ze względu na oczy. Uwielbiam błekitne (prawie przeźroczyste) oczy u facetów :-D a on ma takie, że boszz jak ocean dosłownie. Swojego czasu w 2 filmach pod rząd grał i oczywiście musiałam D. na siłe do kina na nie ciągnąc;)

Ostatnia edycja:
Cass, Aniawa, Happy, Kruszynka - suwaczkowe gratulacje dla waszych maluszków!

Czarodziejka, Makuc, Margerrita
wszystkiego najlepszego z okazji imieninek

Nie wypiję Waszego zdrowia (patrz: ciaża), no chyba że coca-colą. Oooo, jakiej ochoty nabrałam na colę!
Zaraz wracam ide po szklaneczkę i wzniosę toast :-)

I jeszcze za udany egzamin Małej Mi - wierzyłam ze Ci tak swietnie pójdzie! Zdolniacha z Ciebie, brawo!

A co do nas to juz wróciłyśmy. Juska i ja swietnie się czułyśmy i bawiłysmy u mojej Sis i jej córek.
Ale...
Dzisiaj miała wizytę u mojego gina. Nic mu nie powiedziałam że mi wujek zrobił trzy dni wcześniej usg, chciałam mieć dwie niezależne opinie. No i w sumie powiedział dokładnie to samo (na szczęście) że wszystko aż zbyt idealnie, co mnie cieszy. Natomiast jeśli chodzi o płeć, to cieżko mu było stwierdzić, tak jak wujkowi, bo dzieć nadal dupcią na dół, głową do góry siedzi uparciuch jeden. Z tym ze dzisiaj dzieciątko pokazało jaja. Dosłownie. Mój lekarz na 60-70-% obstawia CHŁOPAKA! Chyba mam depresję... I jestem tak samo głupia jak przed tymi dwoma usg, bo praw
dopodobieństwo chłopiec czy dziewczynka (Mała Mi jest w tym dobra, hehe) z 50/50 % zmieniło się na to samo (70/70 %)i lipa. Będzie niespodzianka...?

Ostatnia edycja:
SNENEEY nie martw sie a może tak jak dziewczyny mówią zrób jeszcze jeden test
ALICJA I CZARODZIEJKAwszystkiego naj naj najlepszego
KANIA robiłam alle nie wychodziło

mam dosyć moj chłop mnie wkurwił a moje dziecko użadza histerie i niechce spać normalnie płakać mi sie chce.............

AMELCE,WOJTUSIOWI,MAJECZKI, POLI -gratulki suwaczkowe:) bo zapomne:))

MAKUC, MALA MI, ALICJA i inne GOSIE- wszystkeigo naj:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jesio roz:)))

witam wieczornie. usnelam po meczu jak kamien. a mloda zrobila alarm o 4.45 bo sie dupa jedna odkryla i ziiimno jej bylo:) mialam stek przeklenstw pod nosem bo budzik na 5.20 nastawiony a tu juz po tym alarmie nei moglam sie uspic... coz... w robocie zapierdziel tak ze plery mnie bola. przy okazji wscieklam sie i warczalam na kumpele ze myslalam ze jej pierd..ne czyms. okazalo sie ze laska ktora robila grafik podupila totalnie wsjo i sie okazalo ze miedzy 12.30 -14h nie ma kasjerki!!! powiedzialam to jej. potem poszlam sie zajac swoja paleta. za chwile kumpela przychodzi i mowi: magda trzeba by zebys zostala do tej 14 i siedziala na kasie bo nie ma kogo sciagnac. no to ja wqrw na maksa: "po pierwsze sloneczko NIC niE musze!! po drugie pytanie do mnie formuuj "czy moglabys" anie ze trzeba albo ze musze bo nei jestem twoim pieseczkiem, po wtroe jak do dupy ulozylas planing to se teraz sie z niego wyplatuj i sciagaj kasjerke bo ja poza praca mam jeszcze dziecko i meza i inne sprawy do zalatwienia, dziekuje bardzo dowidzenia o12.30 koncze i nei zostane nawet 5 sekund dluzej!!!!" zamurowalo ja. to tyle o pracy.

po robocie padlam na pysk na 1.5h kamiennym snem a Leane jak mnie widzi ze wracam to mojemu chce uciec z ramion tak nogami wyrzuca:))po drzemce-zakupy ciag dalszy, wzielismy moja mame i Leane do Auchan. oni poszli fajczyc a ja pod pretektem pojscia do kibla polecialam do sklepu kupic prezent mamie -srebrny lancuszek. zbajerowalismy tam do prawie 19 ze dziecko w aucie juz nei gadalo nic -byle do domu.
po przyjezdzie maz zrobil butle ja przygotowalam kapiel i wypralam dziecia (znowu cala mokra bo Leane robi ciap ciap). po kapieli myslalam ze sie posikam ze smiechu bo zapinam jej body a ta nogi do szpagatu trzyma sie za stopy i zaglada jak ja walcze z zatrzaskami:))))))))))) nie umialam se poradzic ze smiechu a t a jak widziala ze ja leje w glos to ona tez!!!!!!!!!!!!! to juz w ogole dowalilo do kompletu:)))))))))

a to cos dla was:

100620111928.jpg cale kilo wielkich czeresni:))))))))))))))))))))))

po wtore- zastrzele sie tu na miejscu zanim was nadrobie:)

To które to ostatnie?Dla mnie to przy mikrofonie,a tam oczu nie widać...że takie błękitne,to juz na drugim to i owszem:)
no to, to:) ja tam oczy widzę (może dla tego, że wiem jak wyglądają hehe) ;-) w każdym razie uuuwielbiam typa.
[edit] ja wiem czemu Ty tam oczu nie widu. Bo Ty masz bubu w oczkach i stąd to :-(

ALICJA I CZARODZIEJKAwszystkiego naj naj najlepszego

mam dosyć moj chłop mnie wkurwił a moje dziecko użadza histerie i niechce spać normalnie płakać mi sie chce.............
1) a jaaaaa :-(?
2) cóz uczynił? :wściekła/y:

to Ty patrzysz na twarz mężczyzny :-D ? no coś Ty :-D ;-) już nie masz gdzie patrzeć :rofl: !
ano zdarza się :)))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry