AMELCE,WOJTUSIOWI,MAJECZKI, POLI -gratulki suwaczkowe

bo zapomne

)
MAKUC, MALA MI, ALICJA i inne GOSIE- wszystkeigo naj

)))))))))))))))))))))))))))))))))))) jesio roz

))
witam wieczornie. usnelam po meczu jak kamien. a mloda zrobila alarm o 4.45 bo sie dupa jedna odkryla i ziiimno jej bylo

mialam stek przeklenstw pod nosem bo budzik na 5.20 nastawiony a tu juz po tym alarmie nei moglam sie uspic... coz... w robocie zapierdziel tak ze plery mnie bola. przy okazji wscieklam sie i warczalam na kumpele ze myslalam ze jej pierd..ne czyms. okazalo sie ze laska ktora robila grafik podupila totalnie wsjo i sie okazalo ze miedzy 12.30 -14h nie ma kasjerki!!! powiedzialam to jej. potem poszlam sie zajac swoja paleta. za chwile kumpela przychodzi i mowi: magda trzeba by zebys zostala do tej 14 i siedziala na kasie bo nie ma kogo sciagnac. no to ja wqrw na maksa: "po pierwsze sloneczko NIC niE musze!! po drugie pytanie do mnie formuuj "czy moglabys" anie ze trzeba albo ze musze bo nei jestem twoim pieseczkiem, po wtroe jak do dupy ulozylas planing to se teraz sie z niego wyplatuj i sciagaj kasjerke bo ja poza praca mam jeszcze dziecko i meza i inne sprawy do zalatwienia, dziekuje bardzo dowidzenia o12.30 koncze i nei zostane nawet 5 sekund dluzej!!!!" zamurowalo ja. to tyle o pracy.
po robocie padlam na pysk na 1.5h kamiennym snem a Leane jak mnie widzi ze wracam to mojemu chce uciec z ramion tak nogami wyrzuca

)po drzemce-zakupy ciag dalszy, wzielismy moja mame i Leane do Auchan. oni poszli fajczyc a ja pod pretektem pojscia do kibla polecialam do sklepu kupic prezent mamie -srebrny lancuszek. zbajerowalismy tam do prawie 19 ze dziecko w aucie juz nei gadalo nic -byle do domu.
po przyjezdzie maz zrobil butle ja przygotowalam kapiel i wypralam dziecia (znowu cala mokra bo Leane robi ciap ciap). po kapieli myslalam ze sie posikam ze smiechu bo zapinam jej body a ta nogi do szpagatu trzyma sie za stopy i zaglada jak ja walcze z zatrzaskami

)))))))))) nie umialam se poradzic ze smiechu a t a jak widziala ze ja leje w glos to ona tez!!!!!!!!!!!!! to juz w ogole dowalilo do kompletu

))))))))
a to cos dla was:

cale kilo wielkich czeresni

)))))))))))))))))))))
po wtore- zastrzele sie tu na miejscu zanim was nadrobie