reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała mi kusisz, tą wycieczką, oj kusisz :-D
a co do weekendu to super! i od razu zapowiadam że nie chce Cie wieczorami na BB widzieć, o nie. Spowij swe ciałko w koronki i rzuć sie na małża :-) takie okazje rzadko sie zdarzają więc wykorzystajcie je Kochani na maxa :tak:

Happy :-D ! znaczy: oj, nie to nie do pomyslenia! jesteśmy takie niemoralne! jak ja sobie poradze z taką reputacją??? musze iść sie napić :-D

Kania przytulam :-( na pocieszenie Ci powiem że mamy podobnie - przy ubieraniu po kapieli. czasem tak mi sie wije przy ubieraniu, ciałko śliskie, od razu mam obraz jakiegoś wypadku w głowie a ona oczywiście załącza wyjca bo ją ograniczam pieluszką czy zakładaniem bodziaka..ehh..:****

Ostatnia edycja:
reklama
Jazdy wieczorne z Amelką mam codziennie ostatnio...rozumiem Was świetnie...
Mała Mi-no,to zaopatrzenie zrobiłam,zaczynamy:)))

Sorry,ze tak sie streszczam i nie odpisuję wszystkim,którym bym chciała,ale z okiem jeszcze tak sobie i ciężko mi.Ale jestem,winko popijam...hm...czemu wtedy wydawało mi się niedobre???

alicja- skorzystamy na pewno, jutro pewnie zrobimy sobie jakiś miły wieczorek bo już zaplanowaliśmy zrobienie domowej pizzy RAZEM! :) Tylko najpierw to ja po tych terenówkach będę musiała się doprowadzić do porządku, bo co jak wpadnę w jakieś podeszczowe bagna, kałuże itp.
happy- no to zdrówko! Ja mam despe! Może jeszcze jakieś tańce hulańce? :D

Dzięki dziewczyny,jak zawsze można na Was liczyć.Tylko ja dziś nie mam co pić,zresztą nie mogę skoro mąż poszedł na wódkę to ja musze być czujna w nocy przy małym,a wiem że nawet jedno piwo by mnie dziś rozłożyło.Więc idę sobie,najpierw do lodówki,potem umyć się i chyba się położę .Trzymajcie się,wszystkim solenizantkom jeszcze raz wszystkiego najlepszego i miłego wieczoru.Ja uciekam,jakies mam mieszane uczucia i myśli:-( Pa pa

oj, nie to nie do pomyslenia! jesteśmy takie niemoralne! jak ja sobie poradze z taką reputacją??? musze iść sie napić :-D
to i ja w ramach pogłębiania patologii na BB sobie kolejne piwo otworzę ;-)

No to trzymajcie się mocno- co prawda dotarłam tylko do "września",jakos mi "listopad" i "grudzień" umknęły,że są(świat kończy sie na nas,hehe;)).
ONE WSZYSTKIE SĄ NORMALNE:szok:!!!
...Wychodzi na to,że nie BB=AA,tylko "październik=AA":zawstydzona/y:.To ide po wino- serio...trzeba sie napic z Makuckiem,Czarodziejką,Małą Mi no i wszystkimi,co mają ochotę,a co!Zobacz załącznik 362156
no to chluuuup:) a tak serio to MY ŚMY NORMALNE a reszta niet :rofl2:

Dzień był taki sobie, na spacerze zmarzłam do szpiku kości, Oliwce humor niestety się popsuł, popołudniu niewiele zjadła, do kąpieli została przetrzymana od ostatniej drzemki i zrobiła mi przy ubieraniu taką jazdę że az się popłakałam :-(
Znikam Mamusie bo mam naprawdę dziś dosyć wszystkiego i marzę o ciepłej podusi i kołderce, jutro nowy dzień więc muszę nabrać sił.
Miłego wieczorku :-)

Makuc urlopowałam się dziś, zakupy udane bo kupiłam wszystko co chciałam (nic z łaszków więc się nie pochwalę)
[/B]
1) jutro bedzie lepiej! zobaczysz! dużo sił i spokojnych snów!
2) najważniejsze, że udane :D łaszki to nie wszystko :*
MAŁA_MI braawo! dobrze, że w końcu wygarnęłaś wszystko co Ci na serduchu leżało, bo i ta drabina i zachowanie teścia i te wszystkie jazdy to już istne przegięcie było. Poza tym gratuluje średniej i wyjazdu [przyroda tez fajna sprawa aaa co :D]
CZARODZIEJKA :********

Ostatnia edycja:
Happy mam nadzieje że juro bedzie już o wiele lepiej :tak:

Mała mi tańce hulańce? ależ bardzo chętnie:

chippendales_3.jpg

lece pod prysznic, zostawcie mi któregoś :-p

ALICJA jakby im głowy poobcinać to byliby ok;)
a propo to mój ideał faceta wygląda tak:

Jake%20Gyllenhaal.jpg___Jake_Gyllenhaal____by_xialaceleste.jpgjake-gyllenhaal-wondercon-13.jpg

Jake Gyllenhaal :rofl2::laugh2::rofl2:

byłam kiedyś z D. na filmie w ktorym gral główną rolę i tak wzdychalam do ekranu, że aż mi sie ochrzan od D. dostał ;-)
te oczy, ta mimika boszzzzzz :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry