Roxannka
Pracująca mama!
Ja tak na szybciutko póki synek śpi :-)

i jeszcze się ze mnie smieją że ja długo piwko pije 

moriam, wszystkiego najlepszego!!!! żeby ten dzień był dla was niezapomniany i wszystko pięknie się udało :-)
kroma, mi może się nie nudziło bez dziecia, ale za to przez kilka godzin zdążyłam się stęsknić
dawidowe, strasznie się ciesze że Laurce podobało się w żłobku
tobie bedzie lżej wiedząc że dobrze się tam czuje :-) a co do wymiarów to mówiłam że oni tacy sami ;-)
kania, mój też ma pretensje jak ja siedze przed kompem godzinke, ale jak on siedzi 3 albo i wiecej to jest ok
i ja się czepiam bezsensu 
Ja dzisiaj wieczorkiem na bb siedze wiec mam nadzieje że dołączysz 
efa, jak weekend z mężem ? pewnie oderwać się od siebie nie możecie :-)
ja dzisiaj troszke poleniuchowałam, troszke ogarnełam mieszkanie, poleżałam w wannie, zrobiłam sobie peeling całego ciałka i jestem gładka jak aksamit
ale nie ma kto tego doceniać bo mój już poszedł się szlajać;-)
teraz byłam z ptysiem na spacerze i jeszcze dosypia na balkonie, pewnie zaraz alarm zrobi
oby oby musisz go od czasu do czasu znowu do pionu postawić, to może się nauczy na dłużej ;-)Roxannka kurde tylko żeby mu sie nie odwidziało

pociesze cie, ja też tak mam :-(szczególnie jak wieczorkiem śpiesze z piwkiem przed kompa a tu wszystkie śpiulkać idąNormalnie wy mi chyba na zlosc robicie wystarczy,ze nie ma mnie pare godzin i tyle stron musze czytac a jak jestem to nikogo nagle nie ma
i jeszcze się ze mnie smieją że ja długo piwko pije 

ooo dobrze, ze przypomniałaśnie czytałam nic jeszcze, więc nie wiem czy pisałyście, ale jako szpieg muszę przypomnieć, że dzisiaj ślub MORIAM

moriam, wszystkiego najlepszego!!!! żeby ten dzień był dla was niezapomniany i wszystko pięknie się udało :-)
kroma, mi może się nie nudziło bez dziecia, ale za to przez kilka godzin zdążyłam się stęsknić

dawidowe, strasznie się ciesze że Laurce podobało się w żłobku
tobie bedzie lżej wiedząc że dobrze się tam czuje :-) a co do wymiarów to mówiłam że oni tacy sami ;-) kania, mój też ma pretensje jak ja siedze przed kompem godzinke, ale jak on siedzi 3 albo i wiecej to jest ok
i ja się czepiam bezsensu 
Ja dzisiaj wieczorkiem na bb siedze wiec mam nadzieje że dołączysz 
efa, jak weekend z mężem ? pewnie oderwać się od siebie nie możecie :-)
ja dzisiaj troszke poleniuchowałam, troszke ogarnełam mieszkanie, poleżałam w wannie, zrobiłam sobie peeling całego ciałka i jestem gładka jak aksamit
ale nie ma kto tego doceniać bo mój już poszedł się szlajać;-)teraz byłam z ptysiem na spacerze i jeszcze dosypia na balkonie, pewnie zaraz alarm zrobi

ale ja też kiedyś pracowałam z takim gościem co specjalnie internet wyłączał żeby tylko nikt nie korzystał do celów prywatnych