reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja tak na szybciutko póki synek śpi :-)

Roxannka kurde tylko żeby mu sie nie odwidziało
oby oby musisz go od czasu do czasu znowu do pionu postawić, to może się nauczy na dłużej ;-):-p
Normalnie wy mi chyba na zlosc robicie wystarczy,ze nie ma mnie pare godzin i tyle stron musze czytac a jak jestem to nikogo nagle nie ma
pociesze cie, ja też tak mam :-(szczególnie jak wieczorkiem śpiesze z piwkiem przed kompa a tu wszystkie śpiulkać idą :dry: i jeszcze się ze mnie smieją że ja długo piwko pije :confused2::sorry::laugh2::rolleyes2:

nie czytałam nic jeszcze, więc nie wiem czy pisałyście, ale jako szpieg muszę przypomnieć, że dzisiaj ślub MORIAM
ooo dobrze, ze przypomniałaś :tak:

moriam, wszystkiego najlepszego!!!! żeby ten dzień był dla was niezapomniany i wszystko pięknie się udało :-)

kroma, mi może się nie nudziło bez dziecia, ale za to przez kilka godzin zdążyłam się stęsknić :zawstydzona/y:

dawidowe, strasznie się ciesze że Laurce podobało się w żłobku :tak: tobie bedzie lżej wiedząc że dobrze się tam czuje :-) a co do wymiarów to mówiłam że oni tacy sami ;-)

kania, mój też ma pretensje jak ja siedze przed kompem godzinke, ale jak on siedzi 3 albo i wiecej to jest ok :crazy: i ja się czepiam bezsensu :confused2::dry: Ja dzisiaj wieczorkiem na bb siedze wiec mam nadzieje że dołączysz :tak:

efa, jak weekend z mężem ? pewnie oderwać się od siebie nie możecie :-)

ja dzisiaj troszke poleniuchowałam, troszke ogarnełam mieszkanie, poleżałam w wannie, zrobiłam sobie peeling całego ciałka i jestem gładka jak aksamit :-D ale nie ma kto tego doceniać bo mój już poszedł się szlajać;-)
teraz byłam z ptysiem na spacerze i jeszcze dosypia na balkonie, pewnie zaraz alarm zrobi :confused2:

reklama
Hej laseczki
Chciałam sie przywitać po długiej nie obecności, mieszkamy już z tatą i powiem Wam to był błąd jednak,ale narazie nie ma odwrotu, a teraz Was poczytam bo mam ogromne zaległości:(
a i pochwalimy sie mamy juz 4 zęby,Błażejek dostał pierw dwójkę górną prawą,a później dwójkę lewą dziwne myślałam,ze dostanie jedynki górne, wygląda jak Wampir heheh

efa, wow! brawo dla Olusia :-)

kasis, przykro mi że z tatą jednak nie mieszka się dobrze :-( a co się stało że z pracy juz nie mozesz podczytywać bb, zblokowali ci stronke ? no i gratki dla Blazejka małego wampirka ;-)

Patrysiowi chyba kolejne zeby idą bo gryzie wszystko co popadnie i krzyczy przy tym wniebogłosy, oszaleć można :baffled:

Roxi dostałam od szefa zrypki,że nie mogę wchodzić w pracy bo mam pracować a nie zajmować sie czymś innym:(((

A i mam pytanie czy wasze pociechy chodzą w chodziku?
i czy któras stosowała diete kopenhaską?

Ostatnia edycja:
uuu to przekichane z takim szefem :no: ale ja też kiedyś pracowałam z takim gościem co specjalnie internet wyłączał żeby tylko nikt nie korzystał do celów prywatnych :dry: a praca nie była bardzo absorbująca wiec cały dzien w pasjansa grałam, koszmar :confused2:

co do chodzików to my nie korzystamy, chociaż moi rodzice chcieli kupić, ale wiem że kilka dziewczyn ma :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry