ELWIRKA 25
Mamuśka
kasis moja to nawet nie raczkuje jeszcze a co do chodzika nie bede go stosowac slyszalam ze jest niezdrowy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś byłam tam tylko na parę godz z moim tatą, od poniedziałku jadę na dłużej, jak na razie pełna zapału, zobaczymy jak długo taki nastrój mi sie utrzyma ;-)
:-)
teraz jednak postanowiłam, że koniec spędzania dni i czasem nocy w samotności jak małż w pracy siedzi! I głupio tak siedzieć z despe samej, więc poszukałam towarzyszek 
;-)
.No,no,jest
wogóle u nas w rodzinie mało małych chłopczyków! Alicja zawsze zazdrościłam jak ktoś robił remonty, tak sobie myślałam, że fajowo kupować wszystko i urządzać się po swojemu! Do czasu, aż sama nie kupiłam mieszkania i trza było wszystko w nim robić bo było tylko wybiałkowane
i od tamtej pory nienawidze remontów! Tego pyłu i kurzu długo nie mogłam się pozbyć! A kupowanie mebli to męczarnia a nie przyjemność! Nie wszystkiego od razu! Chodzenie po tych wszystkich sklepach w upale i zmęczeniu po pracy dało mi się we znaki
ale za to jak miło posiedzieć teraz w domku takim ślicznym
także życze dużo cierpliwości ;-)