reklama

Październikowe Mamy 2010

EMIŚ dzień rzeczywiście super udany:) no i jestem pod wrażeniem Twojego faceta. Spisał się na medal. Kolejny pozytyw to fakt, iż docenil poranne pobudki. Może teraz częsciej zacznie Ci w tej kwestii pomagać? :laugh2: a co do oblewania to musimy, musimy ale jak juz wszystko bedzie na 100% pewne, bo ja taki typ niedowiarka zdeka i boję się że cośtam nie wypali jeszcze :confused2: a tak poza tym to jestem mega szczęsliwa, bo niedawno pisałam nawet, że marzę o jakiejś pracy tego typu a tu oooo :happy:
SHEENEY no ja nie wątpię. Może i on po takim widoku miałby mnie non-stop przed oczami? :-p

[edit]

EMIŚ co do mojej urody to przecież to było jasne jak słońce że ja najpiękniejsza na BB jezdem. A fajka jeszcze mi animuszu do tego dodaje :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Emiś to wspaniale! bardzo sie ciesze że małż zobaczył i docenił jak sie poświęcasz dla Waszego Szkraba :tak: mam nadzieje że zmiana będzie na dłuuużej!

makuc gratulacje Kochana !!! wow! prawdziwa biznesłomen z Ciebie :-D !!!

no to teraz to koniecznie musimy sobie dziś pooblewać wszystko co sie da :-D z tym że u mnie pifffka brak :-( ale lece drinka sobie jakiegoś wykombinować :-p jakby któraś miała jakieś pomysły to jestem otwarta :-D

Elwirka może u mnie to prezent z okazji rocznicy ślubu,którą mieliśmy we wtorek. Mam nadzieję,że będzie więcej takich"prezentów"

Makuc ojjj chyba nie będzie rano wstawać:-). Ale to nic.... Ważne,żeby w ciągu dnia mi pomagał.

Alicja Twoja też z tego samego dnia? jak miło że razem w tym samym dniu się męczyłyśmy :-) jak sobie przypomnę ten ból jak musiałam wstać pierwszy raz to aż mi ciary przechodzą :-( a ile Twoja mała teraz waży?
Cieszę się że mężczyźni tak Was doceniają ;-) wiem, żę to niezwykle ważne i miłe :tak:
Ja dziś preferuje zielonego, schłodzonego leszka ;-) ofkors z soczkiem malinkowym!

Ostatnia edycja:
ALICJA u mnie dzisiaj lodówka pusta :-( byliśmy z D. na zakupach i jak chciałam piwo do koszyka wgramolic to powiedział, żem AA i poprosił żebym dzisiaj nie piła nic a nic. To sie słucham jako przykładna żona, co by sprzeczek nie było w tym temacie. Ale za to sibatą się mogę tentegnąć :-D

Hej, hej, kochane. dzięki za gratki. no puchnę z dumy z Olusia!!!

A weekend u mnie różnoraki: wczoraj cudnie, pięknie, wspaniale i kochająco, rozmowy i gorące sceny do 3 w nocy, no a dzisiaj już zgrzyty. Niemiło. Za to zemsty były dwie: najpierw myjąc auto zlałam mojego męża z węża od stóp do głów lodowatą wodą, a teraz nie zamierzający spać, a usypiany przez tatę Olek robi mu mega histerię. I to taką naprawdę mega. I wiecie co? Wcale mężowi nie współczuję. Zachowywał się dzisiaj po południu haniebnie. Wtrącił się w moją sprzeczkę z siostrą i tak od słowa do słowa dostał taką reprymendę od mojej mamy, że teraz, po powrocie naszym z działki odgraża się, że więcej do nas nie przyjedzie. Oczywiście wszystko odbija się na mnie i muszę wysłuchiwać przykrości. No ale takiego już sobie męża narwańca wzięłam :/
Na szczęście mam teraz czas, żeby go urobić i ułagodzić: jutro na tydzień albo dwa jadę do Bydgoszczy. Monimoni, szykuj się na spacerek i wizytę u mnie :-*. Już decyzja podjęta, samochód załadowany, Olek i ja spakowani i tylko jutro wsiadamy i jedziemy do domciu. Pewnie ten pobyt będzie kosztował nas resztę oszczędności z becikowego, ale przynajmniej pomieszkamy chwilkę razem z mężem. Potem oczywiście muszę wrócić do rodziców i czekać na lepsze wiatry finansowe.

p.s. korzystając z tego, że mama na działce, nareszcie piję desperadosa!!!

reklama
Makucinku sibatą świętujesz stanie sie biznesłomen? to może chociaż jakieś ciacha sobie bidulko wyjmij :-p

zapobiegawczo: jeśli nie masz w domu nic słodkiego to westchnij głęboko (i głośno!) przy małżu. najlepiej z 3 razy jeśl iza pierwszym nie załapie i nie spyta" Co Ci jest Kochanie?" Ty wtedy: wszystkie na BB drinkują, a ja chce być przykładną żoną i nie wypije dziś ani kropelki. Gdybym chociaż jakieś ciacha miała to byłoby mi o wiele milej wytrwać w moim postanowieniu" :-p może załapie że ma do sklepu po ciacha lecieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry