reklama

Październikowe Mamy 2010

JUŚ i despe i ciasteczka som. ale dużo nie napiszę (chociaż zaległości "nadrobiłam") bo idem filmidło z D. oglądać [ruszył się sprzed kompa to będzie atak] :****** do jutra :laugh2:

reklama
Roxannka szybkiego powrotu do zdrowia. Też dziś zajadam się ptasim mleczkiem.
Kroma zdolny w tym kierunku może jest, ale jeszcze zdolności nie ujawnił. Takie tam próby rysowania samochodu i kwiatków. Najlepiej słonka wychodzą.

pierwsze "eeechh" D. odwrócil głowę i usłyszałam "co?, Mloda się obudziła?"
drugie "echhhhh" (tym razem głośniejsze): "nooo coooo? ja wiem Ty dalej ten telefon przeżywasz. Gratulacje raz jeszcze. Piona mistrzu"
trzecie "echhhh" (w akcie desperacji): "ej no graaaam powiedz normalnie o co chodzi"

to powiedziałam i usłyszałam: "no to idź sobie do sklepu, nawet piwo sobie kup z tej okazji, dac Ci pieniądze czy masz jakieś swoje drobne"
:confused::rolleyes2::laugh2:

FACECI....

:-D:-D:-D

miłego oglądania małża, znaczy eee...filmu :-D buziaki!

Alicja- a ten prezent dla Idy to doczytałam,że jakowąś inteligencję posiada...rozumiem,że to po to,by kompatybilny był;)

no ba :-D

Roxanko bidedactwo, wspieram Cie oj wspieram, bezalkoholowy wieczór potrafi załamać ;-) :rofl: :-D

E-lonko
ciekawe po kim Danielek tak artystycznie uzdolniony ;-)

Roxi,Elona- zdrowiejcie szybko:)
Makuc-
niedobra ty...uciekasz...buuuu:((((
A ja sie pochwalę(choc zasługi w tym mojej nie ma żadnej;)),że dziecko mi usnęło samo w łóżeczku:))))!Hurrra,a tak sie bałam,że bedzie protest!Nop,zobaczymy,jak nocka;)

to ja nigdy nie mam problemu z usypianiem małej w łózeczku w domu, w łózeczku u rodziców. a 8 miesiecy spała ze mna. tzn usypiała zawsze w łózeczku a potem ja ja przenosiłam do siebie bo mi smutno samej było.

makuc, idź idź świętować, i to podwójnie bo nie dość że awans to jeszcze mąż się od kompa oderwał ;-):-D:-pchociaż nie ukrywam że troszke bedzie smutno bez makucka :-(:zawstydzona/y:

ala,
bezalkoholowy to ja jeszcze przeżyje, wkońcu abstynencja trwała ponad rok, to jeden wieczór nie straszny ;-) ale bardziej samotność mi doskwiera :-(

happy
, super że Amelka tak ładnie zasneła, chyba dzieć ci się naprawia powoli ale ciiii ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry