reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
[edit]

poszłam:

pierwsze "eeechh" D. odwrócil głowę i usłyszałam "co?, Mloda się obudziła?"
drugie "echhhhh" (tym razem głośniejsze): "nooo coooo? ja wiem Ty dalej ten telefon przeżywasz. Gratulacje raz jeszcze. Piona mistrzu"
trzecie "echhhh" (w akcie desperacji): "ej no graaaam powiedz normalnie o co chodzi"

to powiedziałam i usłyszałam: "no to idź sobie do sklepu, nawet piwo sobie kup z tej okazji, dac Ci pieniądze czy masz jakieś swoje drobne"
:confused::rolleyes2::laugh2:

FACECI....

no,nadrobiłam,ale lecicie teraz,ledwo nadążam:)))
Makucku,ale mąż jak w sklepie byliscie to jeszcze o Twoim życiowym i społecznym awansie nie wiedział,a teraz ja proponuję,coby po pifffko skoczył,bo jest co oblewać:))).Nooo,ciacha w ostateczności...
A ze mnie te "prorok cy co",bo cos mnie w Tesco tknęło i choc z dzieckiem w chuście byłam-zatem troszku sie czerwieniłam przy tym,ale sięgnęła moja ręka do półki z piwkami i oto teraz jestem szczęśliwą "pijawką"Reddsika:)))
Alicja- a ten prezent dla Idy to doczytałam,że jakowąś inteligencję posiada...rozumiem,że to po to,by kompatybilny był;).A...cos jeszcze do Ciebie miałam i mi z głowy wyleciałoooo:(((.
AAA,juz wiem:))))- powiedz,jakie masz składniki,to jakiegos drynia ci skomponujemy:)))
Makucku-widzisz,rację miałam,z okazji to i piwo jest ok.Idź jeszcze powzdchaj,to może przegra i pójdzie;)

Ostatnia edycja:
efa- wow, tak szybko, super, zdolniacha, tylko patrz na stópki, żeby mu się nie wykrzywiały, u nas w rodzinie jest 8m i już też pomału zaczyna chodzić i byli u ortopedy to kazał jak najmniej prowadzać, bo stópki mu się krzywią.

Kasis- gratulujemy aż takiej ilości ząbków, a komu się dobrze mieszka z rodzicami, moja mama też ma ciężki charakter.

moraim- Naj i Naj :)

makuc- a ja mam 60 kilosów, przy 45 to bym na anorektyczkę wyglądała ale 55 by mi stykło dam ci te 5 kg.

A mi dzieci zwrócili 0 20.00 ale i tak nie wytrzymałam i pojechałam o 17.00 na działkę na kawkę, zobaczyć czy dzieci matkę pamiętają, a młody uśmiechnięty z babcią cudakował, nawet matki nie zauważył.

KROMA chętnie przyjmę:) poza tym no, no zamiast odpoczywac to Ty za ferajną jedziesz sprawdzac czy dychają? to się nazywa milość matczyna dopiero ;-)

wiecie co ja chyba pójde do tego sklepu jednak :zawstydzona/y:

Helou!
Makuc gratuluję. Ale fajnie, że taki awans Cię spotkał.
Alicja super, że remont już rozpoczęty.
Emiliab nie pamiętam czy składałam życzenia, ale jeśli nie to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i brawo za męża, postarał się dzisiaj.
Efa mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy. I gratuluję Olkowi 1,5 kroczka :)
Mamaagusi, Pszczylaszczka suwaczkowe gratulację dla maluszków.

A ja dzisiaj byłam w Z-ciu u teściowej, a mąż z synem pojechali do huty szkła (dzisiaj industriada była) i przywieźli talerzyk i kufel malowane przez Daniela oraz wyklejany z kawałków szkła obrazek. Zobaczyli też cały proces produkcji. Wracając zauważyłam super pole rzepakowo-makowe i jutro mam zamiar wybrać się tam na zdjęcia.
Laura chyba trochę lepiej się czuje, ale za to syn od rana zakatarzony, a mnie boli gardło także choróbsko się rozprzestrzenia.
Poza tym na wsi obok był zlot motocyklowy, ale na niego już nie zdołaliśmy pojechać.

Dzieć wykąpany, słodko sobie śpi a ja padam z nóg :-( tak mi dał w kość na wieczór, jęczał i marudził, chyba był bardzo zmęczony bo nawet mleka nie dopił tylko przekręcił się na boczek i zasnął bez mojej pomocy :surprised:

dawidowe,
wiem że sie powtarzam, ale musze to napis ... podziwiam cie! Ja dzisiaj kąpałam Patryka chyba z 5 raz odkąd się urodził, a tak to zawsze mąż to robi, no i wogóle na wieczór dzielimy się obowiązkami, jedno robi mleko drugie karmi, ubiera itd itp. a jak dzisiaj sama to wszystko musiałam to robić to ledwo żyje, a ty tak już 9 miechów, no szacun poprostu :tak:
a no i wpraszam się na spaghetti :-p

wiesz poniekąd ma racje,więc juz nie wchodzę na nic.
poniekąd tak, tylko ja mam takie zdanie że jeśli pracy się nie zawala i robi sie to w wolnej chwili to wszystko jest ok ;-) naszczęście moja kierowniczka ma takie same zdanie jak ja hehe :laugh2: za to nieznosze ludzi którzy się nie wyrabiają z pracą i ciągle jęczą jak to mają dużo a ciągle na necie siedzą :confused2: oj jest u mnie kilku takich wrr :wściekła/y:
Efa gratulacja dla Olusia "pierwszego chodzacego" na forum :)
oj chyba Laurka dawidowe była pierwsza :sorry:;-)

Alicja, życze ci aby ten zapał do remontu nie minął i żebyście szybciutko się z nim uwineli :tak: a potem to już tylko mieszkać i się delektować pięknem wnętrz i swoją obecnościa oczywiście ;-)

makuc, no brawo! wspólniczka to brzmi dumnie :-)

efa, to chyba taka długa rozłąka coś poprzestawiała w główce twojego męża ;-) dobrze że jedziesz na troche do niego :tak:

emiliab, no naprawde mąż stanął na wysokości zadania :tak: i jeszcze takie miłe słowa, super :-)

elwirka, faktycznie dzisiaj jakiś dzień dobroci dla mamuś, bo mój też zabrał synka na pół dnia żebym sobie odpoczęła ;-)

e-lona, zdrówka dla was!

A ja dzisiaj nie pijąca, bo biore antybiotyki :-( ale za to troszke się objadam ptasim mleczkiem :zawstydzona/y: a co :-p
ale żeby nie było podziele się
957008.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
makuc- ja jak je mam to łażę zła że nie mam czasu dla siebie, a jak ich nie mam to szału dostaję. A ty co po piwko lecisz? A ty awansowałaś to gratuluję

Elona- to zdolny twój synek, że takie cuda robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry