Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Mamaagusi,Elusia,Pszczylaszczka,Monia gratulacje!
Moriam gratulacje, wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze życia

kania współczuje malutkiej, mam nadzieje że te zębolki sie pospieszą żeby nie musiała już cierpieć :-(
aniawa współczuje i przytulam :*
E-lonko jak Laurka sie czuje?
Dobranocka córunia bedzie jak nic ;-)
Efa gratulacje dla Wojtusia!
Cass zębolkowe gratulacje :-) ! a odnośnie mieszkania z tatą - napisz więcej, zmartwiłam sie :-(
ja chodzikom i innym tego typu "wspomagaczom rozwoju" mówie zdecydowane "nie" ;-)
Paolcia Twoja Julcia jest z 29.09? to tak jak moja mała :-) wow właśnie doczytałam że też przez cc ;-)
Mała mi jak tam ekscytująca wycieczka
? mam nadzieje że niezwykle pracowicie wykorzystujecie z małżem możliwość posiadania wolnej chaty

Makuc, Ida no no no, laski z Was takie że hej
jedna przesadziła z fajami, druga z solarką
makuc 45kg
?!!! Kochana przyjeżdżaj do mnie, przysiądzesz sie do mojej "szafki szczęścia" pełnej słodyczy i juz ja cie z tej szkieletowości wyciągnę 
a dla Idusi polecam
Moriam gratulacje, wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze życia

kania współczuje malutkiej, mam nadzieje że te zębolki sie pospieszą żeby nie musiała już cierpieć :-(
aniawa współczuje i przytulam :*
E-lonko jak Laurka sie czuje?
Dobranocka córunia bedzie jak nic ;-)
Efa gratulacje dla Wojtusia!
Cass zębolkowe gratulacje :-) ! a odnośnie mieszkania z tatą - napisz więcej, zmartwiłam sie :-(
ja chodzikom i innym tego typu "wspomagaczom rozwoju" mówie zdecydowane "nie" ;-)
Paolcia Twoja Julcia jest z 29.09? to tak jak moja mała :-) wow właśnie doczytałam że też przez cc ;-)
Mała mi jak tam ekscytująca wycieczka
? mam nadzieje że niezwykle pracowicie wykorzystujecie z małżem możliwość posiadania wolnej chaty

Makuc, Ida no no no, laski z Was takie że hej
jedna przesadziła z fajami, druga z solarką
makuc 45kg
?!!! Kochana przyjeżdżaj do mnie, przysiądzesz sie do mojej "szafki szczęścia" pełnej słodyczy i juz ja cie z tej szkieletowości wyciągnę
a dla Idusi polecam

Ostatnia edycja:
i na 99% niebawem to nie będzie mój szef ale wspólnik