reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi,Elusia,Pszczylaszczka,Monia gratulacje!

Moriam
gratulacje, wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze życia

slub-i-wesele.jpg

kania współczuje malutkiej, mam nadzieje że te zębolki sie pospieszą żeby nie musiała już cierpieć :-(

aniawa współczuje i przytulam :*

E-lonko jak Laurka sie czuje?

Dobranocka córunia bedzie jak nic ;-)

Efa gratulacje dla Wojtusia!

Cass zębolkowe gratulacje :-) ! a odnośnie mieszkania z tatą - napisz więcej, zmartwiłam sie :-(

ja chodzikom i innym tego typu "wspomagaczom rozwoju" mówie zdecydowane "nie" ;-)

Paolcia
Twoja Julcia jest z 29.09? to tak jak moja mała :-) wow właśnie doczytałam że też przez cc ;-)

Mała mi jak tam ekscytująca wycieczka :-D ? mam nadzieje że niezwykle pracowicie wykorzystujecie z małżem możliwość posiadania wolnej chaty :rofl: :-p

Makuc, Ida no no no, laski z Was takie że hej :-D jedna przesadziła z fajami, druga z solarką :-p :rofl:

makuc 45kg :szok: ?!!! Kochana przyjeżdżaj do mnie, przysiądzesz sie do mojej "szafki szczęścia" pełnej słodyczy i juz ja cie z tej szkieletowości wyciągnę :-P

aab4c7790018b32e4dcea83a.jpg

a dla Idusi polecam :rofl:

vanish-intelligence-odplamiacz-wybielacz-1l-Full.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
sheeney mam podobnie i tez nie mam chrzesniaka. Raz kolezanka chciała abym była chrzestna synka naszczescie jechałam do Egiptu i sie upiekło.

Moja wrazenia rozebrały i mam labe od 18

WITAM wieczornie:)

Alutek spi, więc i ja mam trochę czasu dla siebie w końcu. Jeszcze tylko rozmowa z "szefem od szkoły językowej" mnie zaraz czeka. Coś wykminił i mam nadzieję, że nic poważniejszego, bo nie mam jużo choty na myślenie teraz ;-)
KANIA lekcje udane:) a i owszem. Wiesz, ja bardzo lubie uczyć szkoda tylko, że w "normalnej" szkole mnie nie chcą :-(
DAWIDOWE kope lat :* zaraz doczytam co tam u Was, bo na razie tylko tak śmigiem-migiem strony przeleciałam
ALICJA oł je. nie ma to jak oficjalne rozpoczęcie remontu.
EFA GRAAAATULACJE!!!!!

i na razie wsjo. idę rozmawiać z szefostwem przez tel. :rofl2:

SHEENEY oj ja wiem, ze przystojna jestem ale żeby od razu mnie cały czas przed oczami miec? no weee :D co na to duży Tomek powie? ;-)

no to ja musze się pochwalić - rozmowa udana :laugh2: i na 99% niebawem to nie będzie mój szef ale wspólnik :rofl2::laugh2::laugh2: jeszcze w tym miesiącu mamy się spotkac "w interesach" i wszystko omówić :D :D :D nosz po prostu w szoku jestem i az się mi micha do kompa cieszy :rofl2:

Ostatnia edycja:
Jestem:-)

mamaagusi,pszczylaszczaka gratulacje suwaczkowe!
moriam wszyskiego co najlepsze na nowej drodze życia:-)
Efa gratulacje dla Olusia i jego dumnej mamy:-);-)
dawidowe super,że Laurze spodobało się w żłobku
makuc piękna jesteś;-)
kasis szkoda,że nie bardzo dogadujesz się z tatą:-(. I szkoda,że nie możesz do nas zaglądać w pracy...
Alicja no to trza oblać rozpoczęcie remontu;-)

Sobota spędzona bardzo miło. Zaczęło się już wczoraj w nocy;-):-D:tak::tak::tak:. Mój mąż powiedział,żebym go obudziła,jak Franek rano się obudzi. No to rano o 5.50 go szturcham. Wstał,a ja obróciłam się na drugi bok. Przez chwilę nie mogłam zasnąć i słyszałam jak walczy,żeby dobrze wytrzeć pupę z kupy,ale nie ruszyłam się. W końcu zasnęłam Spałam do 7.30:szok:. Jak wstałam z łóżka,to usłyszałam od męża:"podziwiam cię,że tak wcześnie wstajesz i zajmujesz się Frankiem". Ja szczęśliwa,że w końcu docenił to,co robię od 8 miesięcy:tak:. I...pozwoliłam mu zasnąć.
Około południa poszedł na zakupy,ja poszłam na spacer. Wróciłam po 2 godzinach,a tu wszystko do obiadu przygotowane,tylko wstawić:-).Po obiadku odpoczynek i zabawa... Franek zasnął po 20,zobaczymy,o której wstanie jutro:tak:
Cieszę się z takiej soboty. Szkoda tylko,że przez ospę nie mogliśmy nigdzie pojechać.
Teraz,jak obiecałam,siedzę z wami i z heńkiem. Mąż wygłupia się z Jakubem i ogląda żużel.

Makuc GRATULACJE!!!!!!! z będziesz biznesłowmen:-). Koniecznie trzeba to oblać!!!!!

reklama
Makuc jakby Tomek zobaczyl na pewno by zrozumial :-D:-D:tak::tak:

Emiliab no no .uczucie docenienia przez meza-bezcenne!!! :tak: Bardzo ladnie z jego strony ,ze w koncu zauwazyl.Moj w weekendy jesli jestem bardzo niewyspana bierze juniora i idzie na dol i ja moge wtedy z godzinke jeszcze sobie pospac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry