reklama

Październikowe Mamy 2010

dla Moriam winszuję ślubu i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!
wpadam pedem pochwalic sie, ze zostawilam chlopakow i bylam 3 dni nad jeziorkiem naintegracji z pracy i co dali rade :) a ja wrocilam z chorym gardlem, chcialo sie pic zimnego piwka na zimnym dowrzu to sie ma, ale bylo super
efa gratuluje pierwszego małego a tak wielkiego
happy i niunce za samodzielne zasniecie
kasis i Błażejkowi 4 ząbków
makuc gratulacje oby wszytsko sie potoczyło jak najepiej
ide odespać te 3 dni :*

reklama
roxi, zapomniałam o nk:-D:-D:-Ddziękuję bardzo:tak::tak::tak::* a śmiać się juz nie bedę;-)wczoraj sama z jasiem zostałam więc czuję tego bluesa:dry:antybiotyki szybko kończ i wracaj na nocne AA posterunki ze mną szybciusiem:tak:
beti, ale oczko juz lepiej czy kijowato dalej?(już doczytałam: wiec teraz to juz z górki i z chwili na chwile lepiej będzie!!!):tak:o zamknięciu sklepów i jutrzejszym święcie tym samym, dowiedziałam się oczywiście przypadkiem:zawstydzona/y:pytanie: jak się kończy "oryginalny" płyn do puszczania baniek to z czego dorabiasz? płynu do naczyń np?
i biję sie w pierś ale chyba nietomna w południe byłam (teraz jasio w ruch poszedł to od razu klarowniej świata widać:rofl2:) - żeby skasować cały tekst wciskasz CTRL i klawisz z literką A, a nie Alt - to ci zaznaczy cały tekst no i potem Delete i wsio pagibnie:tak:
emiś, zazdraszczam trochę takiej tesknoty;-)ja też miałam okazję sprzedać młodą dziadkom na działkę dzisiaj, ale po primo: po ostatnich starciach na tematy wychowawcze z teściową nie spieszyło mi sie, po secundo: jak sie dowiedziałam ze jeszcze basen będzie to już mnie całkiem od tego pomysłu cofło:crazy:łoooooooooł!!!!!!!!!! mężol dał popis!!!!!!!!!! oby mu to w krew weszło:tak::-):laugh2:
Kania, widzisz, dobrze masz z mężem, bo ja odkąd zrobiliśmy rmont w łazience muszę sama tam sprzątać... dlaczegóż? a dlategóż że fugi w odkurzaczu tylko brzęczą, za to między kafelkami echo widać - taką zajefajną ekipę mieli my:angry:no i małżonek palpitacji serca dostaje jak patrzy na to z bliska:crazy:a propos teściówki to już jej zapowiedziałam że jak mi młodą przyzwyczai to dziecię przemelduję do niej i tyle:-p
Kasis, gratuluję wampirka:-Dmoże uda ci się zrobić zdjęcie, co?;-)i bardzo smutno czytać że jednak nie jesteście zadowoleni z przeprowadzki... jakieś poważne nieporozumienia?
Efuś, no to mamy Chodzika nr 1 na forum!!!:-D:-D:-Djeszcze dwa miejsca na podium czekają!!!:laugh2:
sheeney, tylko ostrożnie z próbowaniem tego nowego łoza skoro chcesz troszkę pokorzystać z dobrodziejstw BB=AA przez jakis czas przed następną przerwą:laugh2::rofl2::cool2:
paolcia, twój luby też czasem nocki odbębnia??? witam w klubie!!! ja dzisiaj słomiana:-(Aleeeeeeeeeee, Aleeeeeeeeee: towarzystwa dotrzymuje mi sąsiad z Barku Jaś Czerwonka:-D:-D:-Da twego ślicznego domku zdjecia chętnie bym obejrzała:tak::-);-)co do cc, to rozumiem że niestety nie była planowana?ile się męczyłaś?
Ala, vanish polecasz? mnie??????? te, pawianko jedna:-D:-D:-DnAstepnym razem walnę zdj Bin Ladena:-Da ja hepi bo stanęłam dzisiaj tak ni z gruchy ni z kozuchy(:rofl2:)na wadze i co?????????/ 58!!!!!!!!! jak przed ciążą:-D:-D:-D
makuc, mam nadzieję ze nic szczegółnego szefo nie wykminił:baffled:oooooooooooo!!!!!!!!!! doczytałam!!!!!!! no to ty niezła szycha sie robisz... a ja takie pospólstwo czyste (choć po solarze):szok::zawstydzona/y::-Drozumiem ze ze stanowiska szefowej lepiej będzie ci sie w trakcie zajęć na bb surfować, co?:-D:-D:-D

widzę że sobotni wieczór zmorzył was, ja wyjątkiem nie stem... więc tez idę siusiuząbkilulupapa zaraz

w skrócie dzień standardowy... M pasiał za wczorajszy brak hmmm, no, że nie tenteges;-)ale się nie dałam! moze jak jeszcze dzisiaj w nocy pomyśi o swoim karygodnym zachowaniu to jutro bedzie ciekawiej:-D:-D:-D
nie mam pałera...
:***

margarita, to integracja udana jak gardło chore :laugh2: a tak na serio to zdrówka życze, ja też z gardłem walcze :-(

ida, antybiotyk dzisiaj zaczełam wiec tydzien mam z głowy :confused2:
ale że ty nie masz pałera :szok: to kto ma mieć ??

no i kolejna se poszła :dry:

a ja ptasie już wciągnełam, teraz dla równowagi otwieram mega ostre chipsy piri piri, uwielbiam jak coś jest tak ostre że aż parzy :-p
powiedzcie kto wymyśla żeby kabarety było prawie o północy, czy ja dotrwam :confused2:

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się co zrobić z dzisiejszym dniem, żeby go nie zmarnować... Zapowiada się super pogoda na jakąś wyprawę. Znowu od rana łoję colę, wiec energii mam za dwoje :-) A dzieć to chyba od tego korby dostaje, wierci się, kręci, ze mi bebechy rozsadza. A niech ma cos od życia, trochę dopalaczy za młodu, mój kochany babo-chłopek mały :-p :-) ;-)

Happy :-D :-D :-D :-D :-D

cola to moj napoj calej ciazy byl... wiadrami doslownie.

witam wieczornie. mam mega wqrw na prace i zdecydowalam -predzej ziemia sie rozstapi niz tam zostane!!!! nie dosc ze plan sie zmienia co chwila to jeszcze sie dowiaduje ze za tydzien pracuje od 9-15 i od 16-20!! 10h roboty????????? o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobie wielka haje o to w srode. dosc tego kurestwa i wrednych bab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! we wtorek ide do posredniaka -dostalam pismo ze mam sie stawic a w miedzyczasie ide z cv do sklepu blizej mnie i bede gadac jawnie ze nawet na kasie moge byc byle nie po 10h i nie zmieniac mi planu co 5 sekund bo ja mam tez zycie osobiste a nie tylko robote!!!!!!!!!!!!! jestem wsciekla.

poza tym dzis w robocie taki burdel byl ze wyszlam o 20.30 zamiast 20h. jak wrocilam do domu to maz od wejscia- nie zrobilem nic bo usnalem jak leane usnela. juz mialam pyszczyc a ten wyciaga mi z lodowki 3 desperadosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))normalnie mnie rozpierd..il tym :))) a mi sie mina od razu rozpogodzila:)) w poniedzialek powiedzial ze zrobi co obiecal:p jutro na imieniny do mamy idziemy wiec daje siana.

a tak to moj telefon sie dzisiaj pali od rana. moja wirtualna kumpela a raczej juz przyjaciolka (od 2008 roku) starala sie o dziecko w tym czasie co ja. poznalam sie z nia na forum (zapomnialam juz nawet jakim) , ja zaszlam w ciaze ona nie mogla i nie mogla i nie mogla. mmiala 4 inseminacje bo torbiel na jajniku byla. w koncu miala isc na usuniecie torbieli ale lekarz powiedzial jeden ze jak usunie to poroni jesli zajdzie a drugi ze trzeba usunac to wtedy bedzie wiecej mozliwosci ze zajdzie. nie posluchala zadnego, poszla do bioenergoterpeuty i on tymi "magiami" zmniejszyl te torbiel. dzisiaj sie dowiaduje od niej sms od poranka ze robila test i wyszla druga blada kreseczka. no ita klipa nie wierzy w to i przyslala mi fote testu na mms, ze niby kreska blada. zobaczylam-widac jawnie kreche jak trza! mowie jej ze to jest kreska normalna a nie blada. ta nie wierzy. mowi ze czuje ze zaraz okres dostanie... taaaaa juz prawie tydzien spoznienia czego nigdy nie miala a ta sie boi cieszyc.serio telefon mi sie dzisiaj grzal do czerwonosci. w koncu mowie wal robic hcg bo umre przez to jej niedowierzanie:p

Happy jak to Twojej zasługi nie ma żadnej??!!! Kochana to TY ta małą zdolniache urodziłaś! Więc bezsprzecznie po części to Twoja zasługa :-) gratuluje sukcesu wychowawczego! wypije za to :rofl:
Noooo,jak tak na to patrzec,no to maoja zasługa,a co!!!;-)Tylko,że ona juz umiała ladnie zasypiać w kołysce,no,ale odkąd się akrobacje zaczęły,to strach był ja tam kłaść no i spała ze mną,dopiero dziś to łóżeczko dotarło.
a propos- humor zeszytów szkolnych
"To przez kobiety sa wojny,bo to one PRZEWAŻNIE rodzą żołnierzy":eek::szok::-D:-D:-D
Ida,kiedys usiłowałysmy z Mimi na działce dorobic,coby fotki fajne wyszły i ...nie bałdzo:-(:no:- to nie to samo:-(:no:.Ponoć,żeby bańki takie fajne,kolorowe,wielkie i mocne wychodziły,to trzeba do płynu do mycia naczyń dodać krople gliceryny.Pytanie-kto ma zawsze pod ręką glicerynę???:baffled:Ja ostatnio kupiłam nam taki wielki "tank",ze 200 albo 300 ml,to mi jeszcze na długo starczy:tak:

Ja tez dopijam reddsika i lulu...

Despe + lody magnum classic = linia gruba i wyrazna:)))))

a maz mowi ze dzisiaj mloda spiewala pod nosem sobie cos:))))))))

jaaaaaa IDA byla szybszaode mnie??:))))))))) normalnie cie lofciam ze nie musialam krzyczec cobyc wlazla na bb:))

a ja nadal mam nerwa ze albo wypije wsyzstkie piwa w domu albo...maz bedzie jajca w ksotkach lodu okladac...

Ostatnia edycja:
IDUCHA napisz mi klocuszku kochany w jakich godzinach jutro jestes w domu tak pod wieczor i wp oniedzialek w ciagu dnia??? moze zrobie niespodziewanke i... nic nie powiem:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry