roxi, zapomniałam o nk

dziękuję bardzo

:* a śmiać się juz nie bedę;-)wczoraj sama z jasiem zostałam więc czuję tego bluesa

antybiotyki szybko kończ i wracaj na nocne AA posterunki ze mną szybciusiem
beti, ale oczko juz lepiej czy kijowato dalej?(już doczytałam: wiec teraz to juz z górki i z chwili na chwile lepiej będzie!!!)

o zamknięciu sklepów i jutrzejszym święcie tym samym, dowiedziałam się oczywiście przypadkiem

pytanie: jak się kończy "oryginalny" płyn do puszczania baniek to z czego dorabiasz? płynu do naczyń np?
i biję sie w pierś ale chyba nietomna w południe byłam (teraz jasio w ruch poszedł to od razu klarowniej świata widać

) - żeby skasować cały tekst wciskasz CTRL i klawisz z literką A, a nie Alt - to ci zaznaczy cały tekst no i potem Delete i wsio pagibnie
emiś, zazdraszczam trochę takiej tesknoty;-)ja też miałam okazję sprzedać młodą dziadkom na działkę dzisiaj, ale po primo: po ostatnich starciach na tematy wychowawcze z teściową nie spieszyło mi sie, po secundo: jak sie dowiedziałam ze jeszcze basen będzie to już mnie całkiem od tego pomysłu cofło

łoooooooooł!!!!!!!!!! mężol dał popis!!!!!!!!!! oby mu to w krew weszło

:-)
Kania, widzisz, dobrze masz z mężem, bo ja odkąd zrobiliśmy rmont w łazience muszę sama tam sprzątać... dlaczegóż? a dlategóż że fugi w odkurzaczu tylko brzęczą, za to między kafelkami echo widać - taką zajefajną ekipę mieli my

no i małżonek palpitacji serca dostaje jak patrzy na to z bliska

a propos teściówki to już jej zapowiedziałam że jak mi młodą przyzwyczai to dziecię przemelduję do niej i tyle
Kasis, gratuluję wampirka

może uda ci się zrobić zdjęcie, co?;-)i bardzo smutno czytać że jednak nie jesteście zadowoleni z przeprowadzki... jakieś poważne nieporozumienia?
Efuś, no to mamy Chodzika nr 1 na forum!!!

jeszcze dwa miejsca na podium czekają!!!
sheeney, tylko ostrożnie z próbowaniem tego nowego łoza skoro chcesz troszkę pokorzystać z dobrodziejstw BB=AA przez jakis czas przed następną przerwą

paolcia, twój luby też czasem nocki odbębnia??? witam w klubie!!! ja dzisiaj słomiana:-(Aleeeeeeeeeee, Aleeeeeeeeee: towarzystwa dotrzymuje mi sąsiad z Barku Jaś Czerwonka

a twego ślicznego domku zdjecia chętnie bym obejrzała

:-);-)co do cc, to rozumiem że niestety nie była planowana?ile się męczyłaś?
Ala, vanish polecasz? mnie??????? te, pawianko jedna

nAstepnym razem walnę zdj Bin Ladena

a ja hepi bo stanęłam dzisiaj tak ni z gruchy ni z kozuchy

rofl2

na wadze i co?????????/ 58!!!!!!!!! jak przed ciążą

makuc, mam nadzieję ze nic szczegółnego szefo nie wykminił

oooooooooooo!!!!!!!!!! doczytałam!!!!!!! no to ty niezła szycha sie robisz... a ja takie pospólstwo czyste (choć po solarze)

rozumiem ze ze stanowiska szefowej lepiej będzie ci sie w trakcie zajęć na bb surfować, co?

widzę że sobotni wieczór zmorzył was, ja wyjątkiem nie stem... więc tez idę siusiuząbkilulupapa zaraz
w skrócie dzień standardowy... M pasiał za wczorajszy brak hmmm, no, że nie tenteges;-)ale się nie dałam! moze jak jeszcze dzisiaj w nocy pomyśi o swoim karygodnym zachowaniu to jutro bedzie ciekawiej

nie mam pałera...
:***