Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na szczęście zaraz przyszli mnie poinformować, że mała malutka ale zdrowa i silna
:-) No to sobie powspominałam!
. Oh niech ktoś mi da powera.
nosz chyba się nasze organizmy zmówiły, bo i ja i Ty i HAPPY na to samo marudamy. Co do mchów i porostów to nie mów nawet, że ich szukanie i oglądanie jest nudne? no coś Ty
:-(a dziękuje Patryś chyba faktycznie zmęczony był bo pospaliśmy do 6 tylko z jedną pobudka :-) tylko ja średnio wyspana bo oglądałam kabarety w opolu na zmiane z festiwalem w gdyni do 1:20ROXI jak nocka? Patryk spisał się lepiej niż wieczorem? no i zdorwiej szybciorem! no i jak powrót męża? był w stanie jakotakim czy nie do końca? :* [doczytane] ale mi smaka narobiłaś. Najpierw ptasie mleczko potem chipsy mniaaam.
chyba mnie powaliło
;-)

nawet nasze polskie ;-)
nie wiem skąd i od czego ale już nie ma
dzisiaj mamy jechać na urodziny do wujka mojego małża ale w tej sytuacji nie wiem czy pojedziemy, bo to mam być grill na świeżym powietrzu i nie wiem jak to na nasze zdrówko podziała :-(ROXI tfu, tfu może to jakaś wirusówka? oby nic poważniejszego nie było. A może u Patryczka to zęby się tak we znaki dają?