reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała Mi-witaj w klubie "bezsilnych"....:((((Ja nadal w piżamie łażę,a tu trzeba się ogarnąć i na spacerek jakiś...jedyne co zrobiłam,to serie obiadków dla małej,ale to nie wymagało specjalnej energii ani myslenia- mechanicznie obierałam,myłam,siekałam i do gara...Przynajmniej coś zrobiłam:/- nie,żeby to akurat potrzebne było,bo jeszcze 6 dużych słoiczków w zamrażalniku czeka.no,nic,dojdzie kolejnych 5;/.
Zielone świątki to Dzień zesłania Ducha świętego na apostołow .
aha,Paolcia,jak msz ochote sobie powspominac,to w "archiwum" mamy wątek "opowieści z porodówek":tak:

A jak komus nie odpisałam to przepraszam bardzo,ale nie jestem w stanie fizycznie i intelektualnie...:zawstydzona/y::-(:no:

reklama
Elwirka współczuje teściów! I przytulam nie smuć się :tak:
Happybeti dzięki za oświecenie ;-) przy odrobinie weny opisze :-)

Ja robie smaczny obiadek, a potem uciekamy na działeczkę bo piękna pogoda dzisiaj u nas to trzeba wykorzystać!

Monimoni,Elonka,Moriam gratulejszyny!

mamaagusi hepi berzdej dla małża :-) mam nadzieje ze impreza bedzie udana i nic czyt. teściowie ;-) jej nie zakłóci :-)

Roxi oj, no to nie zaciekawie :-( duużo zdrówka dla Was obojga przesyłam :***

Elwirka a co sie stało?

Happy, Makuc, Mała mi - u mnie nastrój i brak pałera taki sam..z tym że głównym winowajcom @ i mała maruda :dry:ehh..masakra :/
Mała mi ja też sie przyznaje że nie mam zero pojęcia czego dokładnie dotyczy to święto :sorry:
Ale ciesze sie że jest, bo dzięki temu małż dziś nic w mieszkaniu robić nie będzie (czekają go za to konsultacje 4 tysięcy wujków którzy będą doradzać "jak to zrobić lepiej" ;-) ) więc prawdopodobnie przyjedzie dziś wieczorkiem do nas, zostanie na noc i jutro pojedziemy podomykać sprawy w ptk i dawaj z powrotem do Zcia. Ach! noc z małżem! a ja mam @ zażabiście :cool::wściekła/y:

spagetti, mniam :-) ehh a ja zaczynam sie odzwyczajać od gotowania, ach jak dobrze być u mamusi :-D

na poprawę humoru dla wszystkich motto dnia dzisiejszego :-)

c513c54d1978553d48e56848c9bdf34c-1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry