happybeti
show must go on...
Dzień dobry,a ja cos dzis od rana pałera nie mam...już godzine sie zbieram,żeby zacząć pisac.Amelka w nocy o 2.00 sie przebudziła i musiałam ją wziąć do siebie,żeby się całkiem nie rozbudziła.Ale nie narzekam,nie narzekam,to i tak pieknie ,w porównaniu do tego,co było całkiem niedawno.A o 5.00 obudziła się,cała happy i w skowronkach,stała na czworakach nade mną,coś tam szczebiotała po swojemu do mnie,no,to już musiałam wstać,mleczko zrobić i teraz bawi sie w łóżeczku.Tak nawiasem mówiąc,to na razie nim zachwycona- strasznie sie cieszy,jak ją do niego wkładam
- hehe,ciekawe,jak długo potrwa,zanim sie zorientuje,że to "więzienie" i będzie krzyczec,że chce na wolność
.
Dawidowe,co,idioci Laurę rozbudzili petardami????

Kasis,Dawidowe- dla Was wielkie dzięki za pomoc :***
:-)
Urodzinki "ósemkowe" dziś swiętują
Lenka
Laura
Maura
Znowu same Królewny:-).Monimoni,Elonka,Moriam-Wszystkiego naj dla Was i Córeczek :*:-):-):-)
Aha,wczoraj nie napisałam,bo cięzko mi było najpierw nadążyc,a potem to już oczko nie dało (tzn.jest coraz lepiej i nie dokucza,ale poniewaz zdjęłam z niego soczewkę,to tak cięzko przy kompie sie ogarnąć jako jednookiej
)
M. mi napisał,że w tym filmie miałby grac jakiegoś "krejzola" z piłą,młotkiem itp
- to ma byc jakas szalona komedia,ale,że to debiut Artura,no,to jeszcze wszystko niezbyt pewne ,wiecie:"To ja tu na deszczu,wilki jakieś..."
Hm...ciekawa jestem,co z tego wyjdzie

.
- hehe,ciekawe,jak długo potrwa,zanim sie zorientuje,że to "więzienie" i będzie krzyczec,że chce na wolność
.Dawidowe,co,idioci Laurę rozbudzili petardami????

Kasis,Dawidowe- dla Was wielkie dzięki za pomoc :***
:-)Urodzinki "ósemkowe" dziś swiętują
Lenka
Laura
Maura
Znowu same Królewny:-).Monimoni,Elonka,Moriam-Wszystkiego naj dla Was i Córeczek :*:-):-):-)
Aha,wczoraj nie napisałam,bo cięzko mi było najpierw nadążyc,a potem to już oczko nie dało (tzn.jest coraz lepiej i nie dokucza,ale poniewaz zdjęłam z niego soczewkę,to tak cięzko przy kompie sie ogarnąć jako jednookiej
M. mi napisał,że w tym filmie miałby grac jakiegoś "krejzola" z piłą,młotkiem itp
- to ma byc jakas szalona komedia,ale,że to debiut Artura,no,to jeszcze wszystko niezbyt pewne ,wiecie:"To ja tu na deszczu,wilki jakieś..."
Hm...ciekawa jestem,co z tego wyjdzie

.
żadne ze znanych mi sposobów nie pomagają, więc zaczynam mieć paranoje. No ale nic.

buuu gapa ze mnie. I jeszcze jakaś kompatybilność? nie lulbu być nie w temata.
Brawo brawisssimo osiągięcia przedciążowej wagi
- przecież pisałam,ze NIE MAM pałera- no,to jak mam oddać,no jak?:-