reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry,a ja cos dzis od rana pałera nie mam...już godzine sie zbieram,żeby zacząć pisac.Amelka w nocy o 2.00 sie przebudziła i musiałam ją wziąć do siebie,żeby się całkiem nie rozbudziła.Ale nie narzekam,nie narzekam,to i tak pieknie ,w porównaniu do tego,co było całkiem niedawno.A o 5.00 obudziła się,cała happy i w skowronkach,stała na czworakach nade mną,coś tam szczebiotała po swojemu do mnie,no,to już musiałam wstać,mleczko zrobić i teraz bawi sie w łóżeczku.Tak nawiasem mówiąc,to na razie nim zachwycona- strasznie sie cieszy,jak ją do niego wkładam:-D- hehe,ciekawe,jak długo potrwa,zanim sie zorientuje,że to "więzienie" i będzie krzyczec,że chce na wolność:-D.
Dawidowe,co,idioci Laurę rozbudzili petardami????:no::wściekła/y:
Kasis,Dawidowe- dla Was wielkie dzięki za pomoc :***:tak::-)
Urodzinki "ósemkowe" dziś swiętują
Lenka
Laura
Maura
Znowu same Królewny:-).Monimoni,Elonka,Moriam-Wszystkiego naj dla Was i Córeczek :*:-):-):-)
Aha,wczoraj nie napisałam,bo cięzko mi było najpierw nadążyc,a potem to już oczko nie dało (tzn.jest coraz lepiej i nie dokucza,ale poniewaz zdjęłam z niego soczewkę,to tak cięzko przy kompie sie ogarnąć jako jednookiej;))
M. mi napisał,że w tym filmie miałby grac jakiegoś "krejzola" z piłą,młotkiem itp:-D- to ma byc jakas szalona komedia,ale,że to debiut Artura,no,to jeszcze wszystko niezbyt pewne ,wiecie:"To ja tu na deszczu,wilki jakieś...":-DHm...ciekawa jestem,co z tego wyjdzie:-D:-D:-D.

reklama
no to melduje się porannie. Mamy problem z Młoda, bo strasznie ulewa i od 3 dni nie było kupy tylko jakieś takie twarde krety [sorki za opis ale musiałam] :oo2: żadne ze znanych mi sposobów nie pomagają, więc zaczynam mieć paranoje. No ale nic.

E-LONA zdrówka tym razem dla Ciebie i syna. Oby to chulerstwo szybko przeszło :happy2:
ROXI jak nocka? Patryk spisał się lepiej niż wieczorem? no i zdorwiej szybciorem! no i jak powrót męża? był w stanie jakotakim czy nie do końca? :* [doczytane] ale mi smaka narobiłaś. Najpierw ptasie mleczko potem chipsy mniaaam.
KORMA mam identyczni tyle, że z jednym dzieckiem - jak jest to czasu dla siebie brak i marzę tylko o tym, żeby chwilę odpocząć a jak jej nie ma to zaraz tęsknię.
ALICJA jaki prezent dla IDY? czegoś nie doczytalam :zawstydzona/y::confused: buuu gapa ze mnie. I jeszcze jakaś kompatybilność? nie lulbu być nie w temata.
HAPPY no jak to nie ma Twojej zasługi w samodzielnym zasypianiu Amelki? no, no że tak myślisz. A kto Ją wychowuje i uczy wszystkiego? no, no jeszcze raz. no i GRATULUJĘ sukcesu "łóżeczkowego" oby tak już pozostało.
DAWIDOWE oby dzisiejsze wieści odnoścnie Twojego mężczyzny były radosno-poytywne! czekam na relacje!
MARGERITTA zdrowiej! i cieszę się, że wypad intewgracyjny udany. A faceci jak muszą to sobie dadzą rade z tego wniosek. Teraz będziesz mogła z czystym sumieniem częściej sobie takie relaksacyjne wyjazdy robić.
IDA pytanie o bańki nie do mnie wprawdzie ale Ci podpowiem, że ja płynu do naczyń dodaje i działą dalej ;-):cool2: Brawo brawisssimo osiągięcia przedciążowej wagi :happy2: i dużo pałera dzisiaj, bo wczoraj wieczorem coś nietenteges widzę.
DZIULKA jak to 10h roboty? :wściekła/y::no: że niby jakim cudem Ci dwa dyżury wsadzili? nosz pindziowindy jedne :szok:

c.d.n. bo moje Młode wzywa :happy2::happy2::happy2:

c.d.

HAPPY oddaj pałera, bo ja jakies cieple kluchy od rana a zaraz znowu lekcje mam (tyle, ze tym razem do 11) a potem nawiedziny rodziców moich i w sumie to wolałabym, żeby mi się cokolwiek zechciało, bo a) w domu sajgon, b) leniwy MAKUC = drażliwy MAKUC :no:

MONIMONI, E-LONA GRATULACJE SUWACZKOWE dla Was i Waszych Kobitek słodkich :happy2:

i chyba tyle na razie. Lekcje wzywają.

Makuc,czyli nie robi "normalnej" kupy ,tylko takie twarde...czyli jednak coś tam robi...tylko z tym ulewaniem niefajnie...hm...to wygląda na jakąś niestrawność,cos może jej nie "przypasiło" z jedzonka...może wróć do samych prostych rzeczy na kilka dni...nie wiem,co Ci doradzić...:***
A z "kompatybilnością" to...heh...to był "przemycony "komplement dla naszej Idalii;-).Prezent był na obrazku,wczytaj sie w etykietę,to juz będziesz wiedziała wszystko:tak::-D
A płyn do naczyn widocznie moja mama na działce miała jakis nieteges,bo bańki kiepskie z niego wychodziły:((((.

Makuc...chyba się,słonko,nie wyspałaś,bo wciąż musze wyjaśniać;-):-p- przecież pisałam,ze NIE MAM pałera- no,to jak mam oddać,no jak?:-(:-(:sorry2:

Ostatnia edycja:
roxi tak wiec Tobie tez zdrowka zycze, co by gardziolko nie bolalo
makuc nie panikuj, aby kupa sie ladna dzis pojawila
monimoni, moriam, e-lona suwaczkowe gratki dla malych królewien
elwirka nasz szkrab codziennie o 5 pobudki nam robi, mozna sie przyzwyczaic

my się na basenik szykujemy, co by tylko moje gardziolko na tym nie ucierpialo bardziej, a potem na plaze co by maly sie piaskiem nabawil do woli :* milego dnia

Bosz HAPPY a ja przeczytałam "mam powera" no i gdzie mi no "nie" umknęło? Może moja podświadomość chciała, żeby ktoś siły miał coby mi oddał trochę stąd ten błąd :zawstydzona/y: co do kup to robi takie twarde popierdułki. Dosłownie skrawki malutkie :no: no i pewnie zrobię tak jak mówisz z ta dietką, bo to na 100% jakaś nietolerancja. Ech. kurcze kawę wypiłam i taka niemotna dzisiaj jestem? Ja nie wiem o co kaman. I wyspałam sie i wsio.... no dobra nie marudam. Ciekawe jak ja najazd moich w takim stanie umyslu przetrwam. Tym bardziej, że od sprzeczek z moim tatą tylko mnie siła spokoju ratuje a jak ich uniknąć skoro i tej dzisiaj brak :confused::shocked2:
MARGERRITA zazdraszczam plaży:) u nas co najwyżej piaskownica wchodzi wgrę a i tak piasku morskiego nic nie zastąpi. I to powietrze. Ech.

Ostatnia edycja:
WITAJCIE
wyspałam sie bo moja obudziła sie o 4 pobawiła 5 minut a jak dałam smoczka to spała do 7, zjadła mleczko, zmieniłam full pieluszke i bawiła sie do 9 spokojnie w kojcu a ja sobie podrzemałam. za to teraz marudzi jak stara

reklama
I tu też się pochwalę:
Oluś zrobił pierwszy krok! Puścił się wersalki i przeszedł 1,5 kroczku zanim złapał mamusi rączki :))))
Efa gratulacje!!!!!!!! no proszę, za chwilę zacznie biegać pewnie:-)

witam. i gratulacje dla Monimoni,E-lony i Moriam:-) i dla waszych córeczek oczywiście też:-)
my dziś idziemy do teściowej na imprezkę urodzinową małża więc znów do was nie zajrzę....:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry