• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
zmykam na spacerek...później pewnie już nie będzie chciało mi się wchodzić na neta więc już teraz mówię dobranoc i do usłyszenia jutro:-)

Helou:-)
Dziś niunia pobudkę na mleczko zrobiła mi o 4.30:baffled:.No,ale wieczorem mało kaszki wypiła,więc miała prawo.No i nie chciała juz zasnąć,więc -trudno- niech sie pobawi,pewnie zaraz padnie,żeby "dospać"
Widze,że wczoraj wszystkie zaraz spac poszłyście,więc nadrabiac za bardzo nie mam co...To może zacznę od dzisiejszych solenizantów:-)
Osiem miesięcy temu na świat przyszli
Dorianek
Tomuś
Doris,Sheeney- Dla Was i Chłopców wszystkiego naj:-):-):-):tak::*
Sparrowkot
nie znam,ale chętnie poznam- niech wraca tu szybko,do naszej "grupy wsparcia".Pieniądze to nie wszystko,na pewno żadna z nas na nich nie spi (noo,moze z wyjątkiem Rysi ,co to nagle i niespodziewanie krezuską przez kurewnę się stała;-):-D)
Nat,a jak u Ciebie dziś ze zdrówkiem?Lepiej?
U mnie z oczkiem już chyba spokój,rano założyłam juz soczewkę na nie i wreszcie widzę normalnie:-D:happy2::happy:.A drugi dobry news,to że mojego lubego będę miała w domku juz pewnie w tym tygodniu:happy::tak::-).
Z niemiłych rzeczy- obie zaziębione albo zainfekowane jakimś paskudztwem,bo prześcigamy się w smarkaniu:baffled:.No i dziś wizyta w UP mnie czeka...uff,nie lubię tego...:no:no,ale "jak trza to trza":baffled:.W ogóle dziś trochę łażenia po mieście mnie czeka,bo trochę załatwiania różnych spraw i zakupy i z jednej strony się cieszę,że czymś ten dzien wypełnię,a z drugiej...uświadomiłam sobie,że większość tych miejsc nie ma podjazdow dla wózków:no::wściekła/y:.Niby opcją jest chusta,ale...mi za gorąco będzie.No,nic,jakoś sobie z tym wózkiem poradzę...
Dla nas wszystkich na dziś- trochę pałera wysyłam
power.jpg

Miłego dnia :-)

Elwirka,to kciuki za pomyslną wizytę- oby coś konkretnego z niej wynikło.Oj,biedne te dzieciaczki z AZS...U nas ,na szczęście,od jakiegos czasu spokój w tym temacie,tylko skóra się przesusza,no,ale to jest nic,starczy smarować.

reklama
Bry Mamusie :-) Wpadam tylko na chwilę, żeby złożyć suwaczkowe gratulacje Doris i Sheneey i ich dzieciaczkom Dorianowi i Tomkowi z okazji 8 meczki :-). My nie śpimy od 6, mąż pobiegł po pieczywo bo nam z zieleniało :-( ale za to na śniadanie były świeże bułeczki. Ja za 5 minut zaczynam pracę, Oliwia siedzi na dywanie i bawi się bączkiem i muszę się pochwalić - przespała całą noc od 20.30 do 6.00 ale cicho szaaaaa co by nie słyszała i nie zbojkotowała :-)

Teraz to już wisi na mnie, chyba czuła że ją chwalę i przeraczkowała żeby zobaczyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry