kroma
Fanka BB :)
witam laski
ja teraz zauczona, uczyć się trzeba a mi się nie chce, odstawiłam leki na allergie, bo jestem otępiała jak je biorę, dzisiaj łeb mnie boli, spać nie mogę, dzieci jeszcze śpią jak nigdy.
Kania- Może i Matka Polka, gdyby nie darła na starszą kalapity,
frogg- gratuluje ząbka
natolin- zdrowiej
Elwirka- może to takie chwilowe, na jakąś chemię, proszek, płyn, może jakieś nowe ubranka miałaś. Oby to szybko sobie poszło.
happy- mi mój się obudził o 5tej ale znowu śpi, wyczuł, że wieczorem nie dostał całej butli. Dobrze, że ci oczy przeszły, moje ciągle mi szwankują, niby krople łagodzą objawy, ale ciągle zaropiałe, i mi chyba wada poszła, w tym wieku, a jaką masz wadę?
Doris i Sheneey Grtulujemy 8 mcy
ja teraz zauczona, uczyć się trzeba a mi się nie chce, odstawiłam leki na allergie, bo jestem otępiała jak je biorę, dzisiaj łeb mnie boli, spać nie mogę, dzieci jeszcze śpią jak nigdy.
Kania- Może i Matka Polka, gdyby nie darła na starszą kalapity,
frogg- gratuluje ząbka
natolin- zdrowiej
Elwirka- może to takie chwilowe, na jakąś chemię, proszek, płyn, może jakieś nowe ubranka miałaś. Oby to szybko sobie poszło.
happy- mi mój się obudził o 5tej ale znowu śpi, wyczuł, że wieczorem nie dostał całej butli. Dobrze, że ci oczy przeszły, moje ciągle mi szwankują, niby krople łagodzą objawy, ale ciągle zaropiałe, i mi chyba wada poszła, w tym wieku, a jaką masz wadę?
Doris i Sheneey Grtulujemy 8 mcy
.Nosze soczewki,bo przy mojej ilości dioptrii to oczka w okularach bym iała jak monetki jednogroszowe;-).A jakich kropli Ty używasz?Ja bardzo sobie chwalę Homeoptic- są bez konserwantów w mini ampułkach i mozna ich używac nawet nosząc soczewki
życie towarzyskie na BB kwitnie. 

w jaki sposób ja robisz, że tak zapytam? Bo tak mi sie przypomnialo, że znam osoby, ktore pomidorowkę tylko z cukrem jedzą inaczej im nie smakuje;-)
ale to nic. Wczorajszy wieczorek spędziłam bez procentów ale z D. przy boku