reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT ja tez uwielbiam obserwować jak się Alicjusz bawi:) tak to fajnie wygląda jak jest na czymś skupiona itp. że aż czasami oczu od niej oderwac nie mogę
KANIA dokładnie ciichooo, szaaaa co by nie zapeszać. a pomidorówka + cukier? Sama nie wiem jak można coś takiego lubić i pewnie się nie dowiem, bo na samą myśl mnie mdli.

reklama
Helou :)

Melduję się i ja poniedziałkowo.

Doris i Sheneey gratki dla Waszych maluszków.

Natolinko duuuużżżżżooo Zdróweczka Tobie życzę.

Pogoda piękna, żyć się chce normalnie.
Ja mam problema gdzie by tu wyjechać trochę odpocząć :) Nie mogę się zdecydować. Morze czy jeziora echhhh ...

A wogóle Pawcia tak rozbestwiłam, że tylko ze mną chce być cały czas :(. No i ewentualnie jeszcze ze swoją siostrą. Nie wiem normalnie jak to się stało :nerd:

Makuc też mnie mdli na taką kompozycję .... bleeeeeeeeeeeeee

Kasia33 ja morze albo góry ale tego nie bierzesz pod uwagę :-) na pewno nie rozbestwiłaś, po prostu potrzebuje teraz częściej Ciebie :-)

Ostatnia edycja:
Trzymajcie kciuki, zaraz jedziemy z Justyną na oględziny do szpitala (dzwoniłam, kategorycznie kazali się zgłosić). Najadła się Diffenbachii jak spałam, a ta roślina zawiera strychninę - jak mi dziecko spuchnie to się udusi. Nawet nie wiedziałam ze mam tak trującą roślinę w domu i to w zasięgu ręki dziecka!! Justyna zasnęła właśnie jak gdyby nigdy nic, bo to jej pora, ja czekam na męża bo zwolnił się z pracy zeby nas zabrać, będzie szybciej niż taksówka. Tylko siedzę i słucham czy oddycha.....

Dorisku wszystkiego najlepeszego dla
Dorianka zawsze jak my mamy "rocznice"to mysle o Was :)

Narazie tylko tyle bo poki co to jestem niewyspana i przymulona :baffled:

Moje dziecko od 3 dni robi taka glupia mine (srednio co pare minut),ze nie mozemy ze smiechu z Tomkiem. Wyglada to jak mega sztuczny usmiech,ale tak falszywy,ze nie wiem skad mu sie to wzielo.Moze chce nam sprawic przyjemnosc za nasze wysilki w rozsmieszaniu go?:-D:-) hmm...

reklama
dobranocka,o,rany...na pewno wszystko będzie dobrze,nie mogła zjeść tego dużo.Kciuki zaciśnięte.
Sheeney,to wrzuc fotkę Tomeczka z ta miną,tez się pośmiejemy:).Amelka jak jej zęby szły na dole,to wiecznie siedziała z rozdziawioną buzią i wywalonym językiem...hm...inteligentnie wtedy nie wyglądała,aż głupio było po mieście z nią chodzić:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry