Witam Kochane

Znowu wleciałam jak przeciąg i staram się Was nadrobić. Strasznie mi przykro że nie mogę wchodzić częściej...
Doris- Szkoda słów na tych facetów. Mam nadzieję, że może chociaż twój mąż się opamięta i doceni jaką ma wspaniałą, śliczną żonę i dzieci. A tu się okazuje- kolejny baran! (Chociaż masz rację, nie warto obrażać baranków

) Doris ja myślę, że jemu jest za wygodnie. Płacisz rachunki a on mieszka u Was jak lokator i ma wszystko daleko w d...
Doczytałam właśnie że postawiłaś go do pionu. Dobrze, może coś z tego będzie jednak. Tego ci życzę. Stworzenia wspaniałej kochającej rodziny. A jeśli z nim się nie uda to na pewno trafisz n kogoś kto cię doceni i pokocha. Masz pewność siebie i umiesz walczyć o swoje więc na pewno się uda:*
Do mojego nie dotarła ostatnia spokojna rozmowa. Nie dotarła i nie dotrze...
Dobranocka- No to przeżyłaś chwile grozy.. Jak dobrze, że z Justyną wszystko dobrze. A tą roślinę wywal do razu do kosza... tak na wszelki wypadek, skoro to takie świństwo. Jak dobrze, że ja mam w domy tylko jedną paproć i kaktusa i to wysoko na szafie.
Sparrowkot- Zaglądaj do nas jak tylko będzie sz mogła. Wiesz że zawsze cię wesprzemy . Oby się jak najszybciej poprawiło, z całego serca ci życzę

I nie mów że zatruwasz forum, co to za bzdury. Przecież nikt tu tak nie myśli.
Czarodziejka- No co ty piszesz

Widzę, że kolejny facet gada głupoty. Dobrze że się poprawia, oby było coraz lepiej i tematy rozwodu nie powróciły nigdy:* A jak coś Dziulka interweniuje z tasaczkiem

)
A ja dzisiaj zdycham przez @... i próbuję zakuwać do sobotniego egzaminu. Nie da się, więc weszłam na gg, zobaczyć co u was słychać

A Adasiątko moje kochane śpi, więc nie ma się do kogo przytulić....