• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czarodziejko wiesz co chyba śmiało mogę powiedzieć, że po porodzie to nie my się popsułyśmy tylko te nasze chłopy , choć nie każdy nie każdy. U nas tez zawsze kłotnia na pół osiedla o pierdołę bzdurę itp. Już sobie obiecałam, że jak mnie coś zdenerwuje to liczę do 10 i to działa naprawdę, bo zbyt często się złoszczę :( ehhh
Dziulka super, że bioderka okej. I po Ci te fajki? Ja też spróbowałam ostatnio na imprezce fajki i co i myslałam, że rzygnę ehh jak ja mogłam to palić, ale towarzystwo robi swoje, a nerwy fakt czasem jak się wkurzę to myslę o fajkach, ale na szczeście tylko myślę...

reklama
witam dziewczyny po tak dlugiej nieobecnosci.u nas ok wlasnie dzis wyszedl Patrycji pierwszy zabek a drugi wyjdzie lada dzien:)troche miala katarku przy tym i dwie noce goraczke ale juz ok. my w ciagu dnia staramy sie przebywac na dworze ile tylko sie da wiec jakos nie mam czasu na kompa heheh ale czasem wchodze na bb i was podczytuje:)

Frogus kolorowych i pewnie nie doczytałaś, ale ja też słałam już gratki drugiego zębolka Fifemu :-)
kochana i żeby nie było ja też Zuzi pogratulowłam ząbka (ale jej "matka" też nie zauważyła i nie podziękowała ciotce że ta się cieszy z Zuzinkowego drugiego zębolka):-)

a co do fajek to niestety "zaprzyjaźniłam" się z nimi z powrotem i tym co paliły a nie palą życzę wytrwałości (coby do nałogu nie powróciły)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rysia85 ja też nalezę do tych co paliły, a nie palą :-D ale ostatnimi czasy tak mnie korci, żeby zapalić :tak: podejrzewam, że gdybym poszła na jakąś imprezkę to pewnie bym się skusiła! :wściekła/y: Tylko przerażają mnie koszty tego sportu :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry