reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
RYSIA ja jak pale to paczke mam na pol roku albo wiecej. ale wczoraj po tej jezdzie bez trzymanki wieczorem z Leane myslalam ze zjem tego papierosa:)
maz sie smieje ze dla mnei to mentosy starcza bo tansze bo fajek szkoda bo ja cmokam a nie pale.

Kania- urlopik ojjj marzy mi się, ale muszę zacisnać zęby i walczyć :))) żeby zarobić na wakacje:)
Dziulka- chciałabym to widzieć- w sensie nasz biznes :) ahahahha
Roxannka- gdybym zaczeła takich metod używać to pewnie już dawno nic bym nie sprzedała- a gdybym trafiła na jakiegoś wariata to posądziłby mnie jeszcze o stalking (czyt.uporczywe,złośliwe nękanie mogocę wywołać poczucie zagorżenia) a to już karanle:/:)
Doris- nadal obiecuję że jak tylko będę w okolicy Bielska to wpadam

A dziś już o wiele lepiej. Nawet udało mi się umówić dwa spotkania na przyszły tydzień oby tylko podpisali wszystkie dokumenty.
Makuc pytałaś o wynagrodzenie, więc dostaje podstawę+ premię za wykonanie planu(który nie jest mały ale wykonalny). Jeżeli te dwa spotkania pójdą dobrze i wszystko się sprzeda to zrobię plan i zarobię naprawdę fajną kasę. Ale to wszystko zależy od oferty. Mam nadzieję że przynajmniej jedno spotkanie pozytywnie się zakończy i będzie dobrze.
Co do zasypiania, Filip dziś padł w połowie butli. Na śpiocha dojadł resztę, położyłam go do łóżeczka odwrócił się na bok i dalej śpi od 19:30 jak aniołek. Ale pewnie o 6 kogucik zacznie już piać. Nie wiecie może gdzie można ewentulanie przeprogramować taką mała dupeczkę żeby pospała trochę dłużej (czyt. mama pospała trochę dłużej:))

Sariska, Dawidowe- gratulejszyn zębolków :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie! Jakoś cały dzień nie miałam ani chwiluni czasu, żeby wejść i zajrzeć co nowego na bb. Odkąd Julka raczkuje, pełza i wstaje to cały czas muszę mieć ją na oku. Po południu byłam u fryzjera sie obciąć, bo mi za gorąco było już :-) Doczytałam w jakiej sytuacji znalazła się Sparrow :-( bardzo mi przykro! Trzymaj się dziewczyno, walcz o dzieci i o lepsze jutro! Wierzę, że Ci się uda! Jak słyszę takie historie to przykro mi, że musimy żyć w takich czasach, gdzie ludzie boją się o byt, że strach przed kolejnym dniem jest paraliżujący, a najgorsze w tym wszystkim jest brak pomocy i uczucie bezradności! :wściekła/y::-( Przytulam Cię Sparrow!

Próbowałam już wszystkiego:
bawiliśmy się przed spaniem,
nie dalam mu spać po popołudniowym jedzeniu,
kładłam go później spać (koło 22)
i nadal dzień w dzień to samo. Normalnie nie musze sobie zegarka do pracy ustawiać. A teraz będę mykać spać bo oczka mi lecą. Dobranoc, kolorofffffffffychhh.

Wiecie, że jesteście kochane?:tak: zawsze można liczyć na ciepłe słowo od Was,za co bardzo ale to bardzo dziękuję!:-)I za zrozumienie...zarówno od tych szaleńczo zakochanych w mężach i partnerach jak i od tych,których to panowie,podobnie jak u mnie-najzwyczajniej się "popsuli" i chwilowo kochają ich troche mniej niż zwykle hehe.NIe będę nic więcej pisać bo dlugo bym musiała,a slyszałam że długich postów na BB się nie czyta hehe:-D:cool2: A tak serio,to nie chcę do tego wracać,mimo iż powody naszej kłótni nie były bardzo poważne.
Aha,Dziulka wzięłam sobie do serca ofertę pomocy,jakby co ;-) a co do fajek...no niestety moje nerwy też koją.Super,że z bioderkami ok.

Dawidowe,Sarisa gratuluję ząbków:-)

Ostatnia edycja:
Dawidowe gratuluję zębolka! Napisz czy Twoja Laurka miała jakieś objawy, co byś mogła podejrzewać, że ząbki idą? Bo moja się jakoś wielce nie ślini, ale mam wrażenie, że bolą ją dziąsełka.

reklama
FROGG ja za to szukalam przycisku OFF u Leane i kurna nie wyprodukowali.... tzn MY nie wyprodukowalismy. a ostatnio mnei zlosci bo zajmie sie soba 2 minuty i miauczy i skomli jak pies... normalnie wrrrrrr....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry