reklama

Październikowe Mamy 2010

A wiem Dziulka jakbym go spotkała oj to by się działo i łapka jego to nie byłaby mi do nieczego potrzebna ;-)

aha jeśli ktoś lubi na Polsacie leci Dragonfly - uwielbiam ten film ...

reklama
Sarisa ja też teraz lubie takich z dzidkami :tak: bo wcześniej wychodzą :rofl2: a fiesz sze nie fiem o so mi jusz chozi??!!:laugh2: rysia ano wiadomo, że musisz chłopinie pomóc. Oni bez nas są tacy nieporadni :rofl2:
Też lubię ten film, ale lepszejszy jest sam Kevin :cool:

Ostatnia edycja:
a co do pilkarzyka NIESTETY tylko lapke...

łączę sie z Tobą w bólu :-p :rofl:

Idusia a Ty tylko się chcesz z Makuckiem w pisakownicy pobafic? Czy ja mogę dołaczyć ? mam swoje wiaderko, łopatke i grabki??

o to jeszcze Dziulka dołącza i w sumie bedziemy sie bawiły w piątkę :-p już nas widze - dorosłe baby budują wielki zamek z piachu :-D

sariska, w piaskownicy w kupie raźniej:-D
rysia, a ja z % i mężem na bb siedzę:rofl2:
dziula, ty despka ja gingersa = damy radę:laugh2:
i dziwię sie wam że łapka tego przystojniaka niby do niczego wam niepotrzebna...ja bym znalazła jej zajęcie;) niejedno:rofl2:

a teraz spadam wojewódzkiego obejrzeć bo na chomiku dorwałam:)))
:***

IDA ALICJA normalnie serio...ale moj malz mi go troche przypomina jak sie dzien nie ogoli...normalnie gwalt popelnic to malo..... uuupsssssssss serio chyba jestem niewyzyta.....

IDA twoj malz nas czyta??????????????????????????????????? ja pierdziuuuu to sie narobilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D a to dlatego ty taka grzeczna dzisiaj?????????????,:-D nieee no musze znowu zadzwonic do ciebie na romans:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

SARISA no ja jestem w szoku :szok: bo ty taka zoboczona nia bylas!!!!!!!!!!!:)))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry