Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
na pewno łapke?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) szkoda pifffka, no

(nie mężusiu, nie zapomniałam o tobie
)
hehe, dwie zołzy jesteśmy;-)
i nie wiem jak onesmile, ale ja sie usmiechnełam
może to go bardziej zmobilizuje do tiruriru
Alicja nawet 3 tyg to długo! Więc nie zdziwię się jak z wesela wrócisz z fasolcią
elwirka teraz na tapecie mamy temat facetów więc dawaj coś! Ida to widzę, że dwie niezdary z nas!! Noż takie marnotrastwo 
co jak co ale pifffko!!! Wrrr!! A i widzę, że i Ty czaisz się na pana mokrego 
widziałyście?
Mało mnie szlag nie trafił, bo wcześniej zwalniałam córkę ze szkoły, jechałam do teścia zostawić dzieci a ten mi dzwoni z taką informacją.nos uwielbiam Cie za takie podejście doslownie. U mnie ostatnio króluje - "pie****ę nie robię" i tak nikt [w sensie D.] mojej pracy nie szanuje, więc po co mam się wysilać? zamiast ogarniac dom wole się z Alicjuszem pobawić;-)
Jak sprzątam to tylko dla siebie i z powodu Wojtka szorującego mi po podłogach.Jestem ciekawa, ile z Was teraz dostanie privy o tym, jaka to ja jestem niedobra i nieczuła.
Zróbcie to dla mnie i mi o tym meldujcie![]()
Rysia szpiegu to nie dzięki mnie Ty kilka z Was też zwróciło na to uwagę i człowiek zaczął myśleć wnikliwie czytać i tak się zmusmowało tylko czy ...........dobrze??
Efciu ja przeczytałam wcześniejsze posty i privy to już wczoraj miałam wątpliwości, ale nikt nie poruszał tematu to i ja nie chciałam źle osądzić.... bo kiedyś mnie ktoś fałszywie oskarżył i wiem jak źle mi z tym było![]()

makuc, ja ciem siem z tobom pobawić w piaskownicy:--
-(

a ja zaciągnęłam mojego chłopine do zrobienia szafki i teraz muszę lecieć do garażu mu pomóc dlatego się z Wami żegnam życząć wszystkim dobrej nocy:-)