reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
rysia, ty nieczytana, tak????????? a kiedy ostatnio coś do mnie glizdo jedno napisałaś???:-p
paolcia, ja cię zauważam i zauważyłam nawet że nie tylko ja pifffko rozlałam...i to gingersa!!!!!!!! (na telefon męża i na krzesło na którym siedział... tylko że on wtedy akurat wstał po coś a szkoda, bo jakby sie na niego rozlało to we wiadome rejony i miałabym co za karę zlizać:rofl2:) szkoda pifffka, no:cool:
alicja, to mam się cieszyć że moja w dzień tylko w wózku albo w leżaczku śpi?:-D:-D:-D
natuś, a mnie możecie przytulać codziennie i bez jakichś szczególnych okazyji:laugh2:(nie mężusiu, nie zapomniałam o tobie:-p)
Dziulka, ale strip to może co najwyzej siebie spakować i podjęcia takiej decyzji chyba jej życzę... a co do reszty twojego postu to pisałam to samo tylko innymi słowami:rofl2:hehe, dwie zołzy jesteśmy;-)
dobranocka, nio pewnie że paolcia nasza - i brofarka lubi:rofl2:
Ala, film instruktażowy zarzuc jak dojdziesz co i jak:-Di nie wiem jak onesmile, ale ja sie usmiechnełam:))) pifffko mam jeszcze (trochu sie ostało;P) czekoladki nieteges, ale pan mokry i przytulanki ahhhhhhhhhh, i nic to że obok siedzi mąż:rofl2:może to go bardziej zmobilizuje do tiruriru:-p

makuc, ja ciem siem z tobom pobawić w piaskownicy:-(:-(:-(

no właśnie dziulka na pewno łapke? :-D Alicja nawet 3 tyg to długo! Więc nie zdziwię się jak z wesela wrócisz z fasolcią :tak: elwirka teraz na tapecie mamy temat facetów więc dawaj coś! Ida to widzę, że dwie niezdary z nas!! Noż takie marnotrastwo :wściekła/y::-D co jak co ale pifffko!!! Wrrr!! A i widzę, że i Ty czaisz się na pana mokrego :-D
Nie no niemogę z tej reklamy! SIĘ PALCEM NIE POKAZUJE :-D widziałyście?

Ostatnia edycja:
Rano pisałam o nadciągającym deszczu a w końcu tylko odrobinę pokapało. Cały dzień było gorąco i duszno :-( Na dodatek wkurzył mnie dentysta. Miałam umówioną wizytę, tylko zapomniał mi przekazać, że nie mam po co przyjeżdżać. Dopiero pół godziny przed czasem zadzwonił, żeby mnie o tym poinformować :wściekła/y: Mało mnie szlag nie trafił, bo wcześniej zwalniałam córkę ze szkoły, jechałam do teścia zostawić dzieci a ten mi dzwoni z taką informacją.
Na pocieszenie, niekoniecznie moje, dzisiaj udało mi się (w zasadzie córci) kupić laptopa za kasę, którą uzbierała na komunii. Teraz siedzę i męczę się z doprowadzeniem go do stanu użyteczności. Szkoda, że dla kompletnego laika, jakim jestem, to dość skomplikowana sprawa :-(

Elwira tobie ciężko się wbić w temat po dłuższej nieobecności a mnie nie było raptem kilka godzin i nadrobić nie potrafię

Happy z mandatem to niezłe przegięcie, ale czegóż innego można się spodziewać po niedouczonych niemieckich policjantach. Swoją drogą polscy są podobnie niedouczeni.

Sarisa, dobranocka wasze córcie nazywają chłopcami a mojego Wojtka ciągle uznają za dziewczynkę. Ponoć tak delikatnie wygląda. Taa, szkoda tylko że ubieram go typowo jak chłopca i naprawdę ciężko pomylić.

nos uwielbiam Cie za takie podejście doslownie. U mnie ostatnio króluje - "pie****ę nie robię" i tak nikt [w sensie D.] mojej pracy nie szanuje, więc po co mam się wysilać? zamiast ogarniac dom wole się z Alicjuszem pobawić;-)

Zgadzam się. Mojej pracy też nikt nie szanuje. Oj, ile to razy usłyszałam, że mój szanowny chłopina nie widzi różnicy :wściekła/y: Jak sprzątam to tylko dla siebie i z powodu Wojtka szorującego mi po podłogach.

Jestem ciekawa, ile z Was teraz dostanie privy o tym, jaka to ja jestem niedobra i nieczuła.
Zróbcie to dla mnie i mi o tym meldujcie :crazy:

Myślałam, że tylko ja coś dziwnie odebrałam. Dlaczego ktokolwiek miałby rozsyłać takie informacje na twój temat?

Rysia szpiegu to nie dzięki mnie Ty kilka z Was też zwróciło na to uwagę i człowiek zaczął myśleć wnikliwie czytać i tak się zmusmowało tylko czy ...........dobrze??

Dokładnie. Czasami nie warto pochopnie wydawać sądów, bo mimo wszystko można się pomylić.

Efciu ja przeczytałam wcześniejsze posty i privy to już wczoraj miałam wątpliwości, ale nikt nie poruszał tematu to i ja nie chciałam źle osądzić.... bo kiedyś mnie ktoś fałszywie oskarżył i wiem jak źle mi z tym było :(

A do mnie nikt nic nie pisał na PW…:confused2:

Teraz sama nie wiem czy mam iść spać i w końcu się wyspać, czy nadrabiać główny, czy też pooglądać brzusia :-) Póki co otwieram kolejnego Redss'a :tak:

makuc, ja ciem siem z tobom pobawić w piaskownicy:-(:-(:-(

ja sie z Tobą nawet grabkami podziele :tak:

Imgashx.jpg

paolcia, jakoś sie podzielimy... ale jak? ty góra ja dół/na zmianę/razem? hehe trochę opcji jest ale szaaaaaaaa bo maż czyta:-D

dziula, te kiełbachy z grilla to już się x razy zjarały ale i tak je zjesz:-p:-D

ja chcę makucka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja zaciągnęłam mojego chłopine do zrobienia szafki i teraz muszę lecieć do garażu mu pomóc dlatego się z Wami żegnam życząć wszystkim dobrej nocy:-)
aaa i specialnie dla Idy (że ja niby nic do niej nie pisze)to właśnie teraz napisze że właśnie do niej pisze...a więc pisze i już kończę bo chłop i %% wzywają:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no pięknie imprezka na całego i nikt o mnie pyta :(.
Idusia a Ty tylko się chcesz z Makuckiem w pisakownicy pobafic? Czy ja mogę dołaczyć ? mam swoje wiaderko, łopatke i grabki??
Elwirka trzymam kciuki za córcie. Przykro, ze byliście w szpitalu mam nadzieje, że jednak to nie będzie nic złeogo trzymam kciuki.
Paolcia ale wymysliłaś. Przecież ty AA=BB wiec niewiem o co si chozi ??
Małami jak Łukaszenko?
Dobranocka cierpliwości do małża i zdrówka dla niego, bo chory chłop+ dziecko ehhh
Od nas goście już poszli, ale to dlatego, że sami mają 2 letniego Bąbla ;-) to jest fajne, bo człowiek ma jeszcze chwile na BB :-). A Ci co nie mają dzidków to siedzą i siedzą i siedzą ,a ja po 23:30 marzę, żeby już poszli ale marzenia się nie spełniają i siedzą do 3 :szok:

reklama
MAKUC!!!!!!!!!!!!!! do raportu!!!!!!!!!!!!!!!!! wracaj na bb bo normalnie przyjade po ciebie!!!!!!!!

IDA ALICJA to ja tez do piasku tylko despe wezme coby nie suszylo na tej pustyni:))))))

a co do pilkarzyka NIESTETY tylko lapke...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry